Piața Cascanilor De Balet Din Houston

Unul dintre cele mai mari nume din baletul american, Houston Ballet oferă zeci de spectacole creative, interesante în fiecare an. Această companie de balet, a patra cea mai mare din Statele Unite, a făcut turnee în toată țara și chiar internațional în China, Regatul Unit, Franța, Italia, Germania, Australia, Singapore, Spania și nu numai.

Școala din Houston Ballet, Houston Ballet Academy, a fost una dintre cele mai de succes școli de dans din toată America de Nord, producând peste jumătate din dansatorii 59 care lucrează în prezent cu compania. Situat într-o instalație de ultimă generație din strada 601 Preston din centrul cartierului Houston, Houston Ballet conduce drumul în scena baletului american, inspirând fiecare public cu spectacole de clasă mondială și expresie artistică de excepție.

Ce este baletul Houston?

Houston Ballet este cu atât mai mult cu cât spectacole de dans. Această companie de dans depășește cu mult dincolo de apelul datoriei, angajându-se cu comunitatea prin programe inteligente, organizând cursuri de dans pentru copii din tot orașul, organizând o gamă uriașă de evenimente speciale pe tot parcursul anului, precum mese și baluri și chiar sărbătorind sezonul festiv cu unul dintre evenimentele preferate de la Houston, piața anuală a nucă de nuci, care se apropie rapid de aniversarea a 40th.

Pe scurt, Houston Ballet nu este doar o companie de dans, ci este o parte a identității culturale a Houston, așa că are mult sens să sprijini această companie în orice fel poți. Donațiile sunt acceptate și reprezintă elementul de viață al companiei și toată lumea, indiferent de vârstă sau de fond, este binevenită și încurajată cu tărie să participe la un spectacol. Pentru dansul de clasă mondială din Texas, nu există un loc mai bun pentru a fi decât Houston Ballet.

Cumpărarea biletelor pentru baletul Houston

Biletele pentru spectacolele Houston Ballet pot fi achiziționate cu ușurință online. Accesați site-ul oficial al baletului Houston pentru a afla mai multe și răsfoiți calendarul complet al evenimentelor viitoare. De acolo, puteți vedea ce evenimente mai au locuri disponibile, precum și aflați diferitele prețuri și opțiuni care vă sunt deschise. Prețurile vor varia de la un eveniment la altul, variind de la aproximativ 40 $ pentru locurile în zona Balconului până la 150 $ pentru locurile din Loge sau eveniment mai mult dacă doriți experiența VIP completă de a fi așezat în Cutia fondatorului.

Puteți alege, de asemenea, să fiți așezați în secțiunile Grand Tier sau Orchestra din teatru, iar planurile de ședere vor varia în funcție de locul în care are loc spectacolul. Mai multe locuri pot fi achiziționate simultan și întregul proces este foarte simplu și simplu, permițându-vă să obțineți locurile de care aveți nevoie pentru spectacolele pe care doriți să le vedeți în câteva minute.

Dacă doriți să economisiți bani în spectacolele de la Baletul Houston, există câteva modalități de a face acest lucru, mai ales dacă sunteți printre demografiile tinere sau în vârstă. Oaspeții cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 pot primi bilete la prețuri mici pentru spectacolele de vineri seară, iar studenții vor putea, de asemenea, să verifice evenimentele „Rush Student”, în care biletele sunt puse la dispoziție cu doar $ 10 pentru 90 minute înainte de începerea spectacolului. . Această opțiune „Rush” este deschisă și persoanelor în vârstă și există o reducere militară și la biletele Houston Ballet.

Abonare la baletul Houston

Dacă sunteți iubitor de balet și doriți să susțineți una dintre cele mai frumoase companii de dans din jur, bucurându-vă, de asemenea, de o mulțime de beneficii suplimentare, de ce să nu alegeți să deveniți abonat la Houston Ballet? Există o mulțime de avantaje pentru a vă înscrie la un abonament, inclusiv o reducere de cel puțin 35% la toate biletele standard de-a lungul sezonului, dacă alegeți abonamentul pentru sezon complet.

Acest pachet include, de asemenea, locuri prioritare la celebrele spectacole The Nutcracker și la alte câteva spectacole și dansuri de-a lungul anului. De asemenea, veți beneficia de o reducere suplimentară la orice bilete suplimentare pe care doriți să le cumpărați pentru familie sau prieteni, precum și posibilitatea de a schimba biletele, gratuit, de la o producție la alta.

Dacă nu sunteți sigur de un abonament de sezon complet, dar doriți totuși să vizualizați o gamă completă de spectacole de balet Houston, puteți alege să vă înscrieți la un „mini pachet”. Aceste pachete vă oferă acces la patru dintre cele mai bune și mai interesante emisiuni de-a lungul sezonului și puteți alege și alege un pachet care să se potrivească gusturilor și preferințelor personale.

Pachetele pot costa până la 99 $ și vă permit, de asemenea, să economisiți un 10% suplimentar din prețul standard al biletelor suplimentare pe care doriți să le cumpărați. Un mini pachet este un mod perfect de a începe cu Houston Ballet, permițându-vă să experimentați minunile spectacolului, frumusețea costumelor, magia seturilor și magia experienței de balet ca niciodată. Dacă nu ești deja îndrăgostit de balet, vei fi după ce vei participa la un spectacol din Houston Ballet. website