Locuri De Nuntă Din Houston: Avantgarden

Situat într-o casă istorică din Kraft din secolul trecut, în cartierele Montrose și Districtul Muzeului din Houston, AvantGarden este un patio social, un salon și o grădină care găzduiește dans, muzică și alte evenimente, alături de bucătărie clasică și băuturi într-o atmosferă relaxată, relaxată. Una dintre ultimele structuri rămase din Westheimer din zona centrală / inferioară a orașului Houston, locul a fost cândva casa privată a lui Howard Hughes înainte de a trece la diverse forme de la un bar, loc de muzică live și arte la un loc de sprijin pentru comunitatea creativă. Clădirea a fost restaurată la gloria sa din 2007 și a fost deschisă ca AvantGarden, care oferă astăzi o multitudine de evenimente de noapte, bucătărie și băuturi excelente și o atmosferă prietenoasă, primitoare. Locul poate fi, de asemenea, închiriat pentru ocazii și funcții speciale, cum ar fi nunți, recepții, mese de repetiție și multe altele.

Facilități și facilități

AvantGarden este un spațiu lounge și terasă flexibil și versatil, care poate fi transformat în zone specializate pentru ceremonii de grădină intimă, recepții casual sau mese formale așezate. Locul interior / exterior are luminatoare care inundă spațiul central cu lumină naturală în timpul zilei sau poate fi decorat cu lumini stele pentru o ambianță romantică seara și oferă spații exterioare acoperite și exterioare neacoperite pentru o varietate de sărbători de până la 180 oaspeți așezați. Oaspeții pot utiliza furnizorii preferați, dacă doresc. În mod alternativ, AvantGarden oferă o sumedenie de servicii exclusive, inclusiv servicii de catering și băuturi cu barmanii și personalul de așteptare, amenajarea și curățarea echipamentelor de sunet și curățarea locului și un manager la fața locului.

Servicii

Serviciile cu închirierea AvantGarden pentru nunți sau alte ocazii includ o varietate de pachete all-inclusive pentru a se potrivi cu fiecare buget și gust, o frumoasă suită de mireasă și dressing, servicii de catering și băuturi cu barmani și personal de așteptare, capacitatea de a găzduiește furnizori externi, echipamente de iluminat și sunet, asigurare de răspundere civilă și amenajarea și curățarea locului. AvantGarden poate aranja, de asemenea, cazare pentru petrecerea miresei și oaspeți, dacă este necesar, iar site-ul este echipat cu internet wireless de mare viteză. Articole suplimentare incluse în închirierea locului sunt mese și scaune, piese centrale, markere și coridor, alterne / arcade, echipamente audiovizuale, de iluminat și sunet, un ring de dans, corpuri și draperii personalizate, barware, china, articole de plat, articole de sticlă lenjerie și o fântână de ciocolată, dacă este necesar.

Informatii generale

AvantGarden este situat la 411 Westheimer din Houston, în inima districtelor Montrose și Muzeului. Locul oferă parcare sigură off-street și valet, este accesibil pentru scaune cu rotile și are internet wireless de mare viteză în întreaga lume.

Houston este un oraș vibrant și dinamic, care oferă o sumedenie de atracții, activități culturale și activități recreative în aer liber, împreună cu experiențe culinare excepționale la restaurante premiate, baruri zgomotoase și cluburi de noapte, magazine boutique și designeri, galerii de artă deosebite și o mulțime de muzee. . Cele mai importante atracții ale orașului includ Centrul Spațial Houston, Districtul Teatrului, care găzduiește faimoasa operă din Houston, districtul istoric, Turnul Morgan Morgan Chase, conceput de Pei IM, Muzeul de Arte din Houston, Centrul Houston pentru Meșteșugul contemporan și spațiul Twipight de epifanie al lui James Turrell.

411 Westheimer | Houston, TX, site web, Telefon: 832-287-5577

Mai multe Locuri de nuntă în Houston