Locuri De Nuntă Din Houston: Chateau Polonez

Amplasat în păduri dens împădurite din nord-vestul orașului Houston, Chateau Polonez este un loc de evenimente rafinat, care oferă o retragere în stil european pentru sărbători speciale, precum ceremonii și recepții de nuntă, întâlniri sociale și de afaceri și multe altele. Magnifica locuință are tavane înalte cu bolți, pereți vopsiți faux, o scară dublă și dramatică, o sală de bal spectaculoasă și cinci acri de grădini împădurite în mod natural și frumos îngrijite și amenajate.

Facilități și facilități

Chateau Polonez oferă spații interioare și exterioare impecabile pentru o varietate de funcții, de la ceremonii intime la recepții grandioase. Zonele în aer liber uimitoare includ cele cinci acri de grădini natural împădurite și frumos îngrijite și amenajate, care înconjoară conacul, o terasă din spate retrasă pentru petrecerile de cocktail și oportunități fotografice și o curte retrasă cu un cadru de tip bistro pentru adunări intime.

Curtea Șemineului oferă un cadru cald și romantic pentru ceremonii în aer liber și mici recepții și dispune de balustrade de piatră, accente de fier forjat acoperite cu Wisteria, plante cu flori destul de ghivecate și un șemineu central care ard lemn, toate creând o atmosferă formală, dar relaxată. Curtea Șemineului poate găzdui până la oaspeți 200 pentru ceremonii cu lumină stelată și recepții intime la foc.

Înconjurat de copaci luxurioși și amenajarea peisajului, un lac liniștit și un foișor romantic acoperit cu Wisteria oferă un loc ceresc pentru ceremonii înaintea unei recepții de gazon grandios sau a unor oportunități fotografice inegalabile cu petrecerea de nuntă. Garsoniera poate găzdui până la oaspeți 350 cu vederi uluitoare asupra lacului.

Spațiile interioare iau lux și opulență la nivelul următor, cu o uimire porte-COCH? re intrare, un foaier grandios și 'Pe aripile vantului'-stilă dublă în stil, tavane cu cupole vopsite artistic și candelabre din cristal. O sală de bal grandioasă are un plafon spațios cu două etaje, cu candelabre suspendate, draperii din satin de pluș, mulaje ornamentate și balcoane romantice. Sala de bal este conectată la un salon confortabil, cu un șemineu interior, un bar cu servicii complete și mese de cocktail și o zonă separată de bufet unde poate fi servită o cină în stil bufet. Sala de bal poate găzdui până la 350 pentru recepții de nuntă și evenimente semnificative.

Al doilea nivel al conacului găzduiește două camere spațioase și decorate elegant pentru cuplul miresei și petrecerea de nuntă. Aceste camere au canapele confortabile, băi complete și o mulțime de spațiu de îmbrăcăminte, precum și o frumoasă vanitate pentru părul și profesioniștii de machiaj.

Servicii

Serviciile cu închirierea Chateau Polonez pentru nunți sau alte ocazii includ utilizarea unei suite de mireasă elegante și a unui dressing și a camerei mirelui, servicii de catering și băuturi în casă cu barmani și personal de așteptare, echipamente de iluminat și sunet, asigurare de răspundere civilă și set -curatarea și curățarea locului. Articole suplimentare incluse în închirierea site-ului sunt mese și scaune, un ring de dans, articole de bar, china, articole de sticlă, sticlărie, lenjerie și parcare cu valet.

Informatii generale

Chateau Polonez este situat la 12612 Malcomson Road din Houston și oferă parcare cu valet gratuită pentru oaspeții cu închiriere a locației. Locul este accesibil pentru scaun cu rotile și oferă conectivitate la internet de mare viteză.

12612 Malcomson Rd, Houston, TX 77070, Telefon: 281-655-5656

Mai multe Locuri de nuntă în Houston