Lucruri De Făcut În Ungaria: Castelul Buda

Extensiv Castelul Buda, situat în Budapesta, Ungaria, este unul dintre acele locuri care trebuie văzute a fi credute. Cu o selecție extinsă de atracții și restaurante, este posibil ca o zi să nu fie suficientă pentru a vedea tot ce este de văzut acolo.

Istorie

Motivele originale ale castelului unde se află acum Castelul Buda pot fi identificate până în 1265. Actualul castel în stil baroc a fost construit pe parcursul anilor 20 din 1749 și 1769 și a fost cunoscut atât ca Palatul Regal, cât și cu Castelul Regal în diferite perioade, întrucât a fost frecvent locuința regalității maghiare. A fost declarat Patrimoniu Mondial oficial în 1987 și se află pe puțin mai puțin de doi km de teren. Castelul se află pe vârful sudic al Dealului Castelului din cartierul Castelului (așa se numește datorită abundenței clădirilor 19th, a barocului și a clădirilor medievale).

Atracții permanente

Există aproape nenumărate atracții care se află la și în vecinătatea Castelului Buda. Mai jos este o listă a unora dintre ele cu o scurtă privire de ansamblu.

- Muzeul de Istorie din Budapesta - Acest muzeu se concentrează pe ultimii 2000 de istorie din Budapesta (anterior cunoscut sub numele Obuda, Buda și Pest separat).

- Galeria Națională Maghiară - Galeria prezintă numeroase lucrări de artă plastică concentrându-se pe istoria interesantă a Ungariei atât din punct de vedere rural, cât și din oraș. Există, de asemenea, lucrări ale unor artiști cunoscuți la nivel internațional, cu ghiduri disponibile atât în ​​engleză, cât și în maghiară.

- Biblioteca Națională Szechenyi - Cunoscută și sub denumirea de Biblioteca Națională, este amplasată chiar lângă Muzeul de Istorie. Majoritatea expozițiilor sunt pe bază de hârtie, dar există și exponate grafice și de porțelan.

- Biserica Matias - Una dintre cele mai frumoase biserici din zona locală, a slujit comunitatea religioasă locală încă din 1015 și a fost fondată chiar de primul rege al Ungariei.

- Funcțional - Vizitați telecabina istorică din Ungaria și călătoriți la Castelul Buda din piața Adam Clark. Durează doar oaspeții câteva minute, dar priveliștile unice vor dura toată viața.

- Palatul prezidential - Una dintre activitățile mai distractive este vizionarea schimbării pazei la Palatul Prezidențial Sandor. Palatul în sine a fost sediul puterii politice de peste 200 ani. Schimbarea gărzii a fost numită frecvent unul dintre cele mai interesante lucruri de văzut în Budapesta.

- Arhivele Naționale - Acest muzeu găzduiește mai mult de 80% din toate înregistrările maghiare, care datează de-a lungul anilor 1000.

- Statuia lui Andras Hadik - Înălțată în 1937, se spune că această statuie uzată aduce noroc pentru vizitatorii care ating calul și piciorul lui Andras Hadik, un celebru husar maghiar.

- Muzeul de Istorie a Muzicii - Acest muzeu începe în secolul 18th și educă oaspeții despre evoluția muzicii în Ungaria până în zilele noastre moderne. Majoritatea exponatelor sunt de natură multimedia.

- Muzeul Farmaciei - Dispunând de instrumente utilizate în epoca medievală, precum și de recreere a laboratorului unui alchimist, acest muzeu mic, dar amănunțit, este un lucru obligatoriu în special pentru cei implicați în medicina modernă. Asigurați-vă că verificați toate exemplarele.

Multe dintre atracții necesită o taxă pentru admitere și sunt deschise diferite ore și zile. Vă rugăm să verificați site-ul web pentru a confirma înainte de a face o călătorie.

Evenimente speciale

Castelul Buda este bine cunoscut pentru festivalurile și evenimentele speciale incredibil de frecvente, atât de mult încât există o întreagă secțiune pe site-ul dedicat acestora. De la spectacole de artificii renumite și demonstrații până la festivaluri meșteșugărești, castelul știe să se implice într-un eveniment. Există bere, vin și cârnați și chiar festivaluri de ciocolată pentru mâncătorii care vizitează castelul și târguri de carte și turnee complete de joacă medievală și alte evenimente asociate pentru familiile cu copii care doresc să fie implicați.

Asigurați-vă că verificați site-ul web pentru toate datele și orele aplicabile, precum și informații suplimentare despre fiecare din numeroasele evenimente organizate pe motive. Vino alături de mulți pasionati ai castelului, în timp ce le arată adulților și copiilor, cât de multă distracție se poate bucura în timpul unei vizite în această zonă unică din Budapesta.

Majoritatea evenimentelor au loc vara. Oaspeții care vizitează în perioada sărbătorilor de iarnă se vor bucura și de Crăciun la Castel.

Cumpărături

Pentru vizitatorii înfometați, există o varietate de oferte unice de restaurante disponibile la Castelul Buda. Consultați Alabardos (nota Michelin), Var a Speiz (de asemenea, evaluat la nivel Michelin), Arany Kaviar, Riso Ristorante și Terrace, Budavari Matyas, Cafe Miro Var și multe alte restaurante locale, care oferă o selecție de mâncare rapidă și mâncare fină pentru fiecare gust. și palat.

Castelul Buda, Budapesta, Szent Gyorgy ter 2, 1014, Ungaria, Telefon: + 36-14-58-30-00

Mai multe locuri de vizitat în Ungaria