Hutton Hotel, O Escapadă Romantică În Nashville, Tennessee

Hotelul Hutton oferă eleganță de tip boutique în inima Nashville. Situat ideal în zona Midtown a orașului, acest hotel luxos, eco-conștient, are un design elegant și contemporan, îmbinat cu un serviciu cald și primitor și este perfect situat pentru explorarea deliciilor din Nashville. Hotelul oferă camere și apartamente elegante, un restaurant premiat care servește preparate din bucătăria de la masă, un spa exclusivist, spații pentru întâlniri și evenimente abundente, un program verde extins și un concierge pentru animale de companie.

Amplasat în doritul West End, Hutton întruchipează Nashville în spirit, stil și locație și este baza perfectă pentru explorarea orașului Music. O scurtă plimbare vă duce la Universitatea Vanderbilt și Bridgestone Arena, Grand Ole Opry, Partenonul și Centrul de Convenții din Nashville. Hotelul este la doar 10 minute de câteva dintre cele mai renumite locații de muzică din oraș, cum ar fi Country Music Hall, Ryman Auditorium și Music City Center.

1. Camere și suite la hotelul Hutton


Hutton Hotel are camere 247 frumos amenajate și apartamente de lux 52, care oferă design elegant, contemporan, mobilier la comandă, lenjerie de lux luxoasă și băi elegante din granit cu dușuri de ploaie și produse de baie de lux Molton Brown. Camerele și apartamentele sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv aparatele de cafea cu cafele gratuite și ceaiuri bio, uscători de păr, seifuri pentru laptop, oglinzi pentru machiaj LED, televizoare LCD cu ecran LCD 42 „cu videoclipuri la cerere, centre de răcoritoare complet echipate cu sertare pentru gustări și mari birouri de lucru cu iluminare LED.

Camerele Deluxe au paturi duble confortabile, cu paturi somptuoase, și băi de granit cu duș, dușuri de pluș și produse luxoase de baie Molton Brown. Spațiile de locuit spațioase sunt dotate cu televizoare LCD cu ecran LCD 42 ", cu videoclipuri la cerere, aparat de cafea cu cafele gourmet și ceaiuri bio, centre de răcoritoare complet stocate și birouri de lucru mari cu iluminare LED. Facilitățile suplimentare ale camerei includ uscător de păr, seifuri pentru laptop, LED -up oglinzi și un serviciu de menaj de două ori pe zi.

Șapte camere Cardio King au paturi duble cu paturi somptuoase și băi de granit cu duș, dușuri, halate din piele de pluș și produse luxoase de baie Molton Brown. Spațiile de locuit spațioase sunt dotate cu televizoare LCD cu ecran LCD 42 ", cu videoclipuri la cerere, aparat de cafea cu cafele gourmet și ceaiuri bio, centre de răcoritoare complet stocate și birouri de lucru mari cu iluminare LED. Facilitățile suplimentare ale camerei includ uscător de păr, seifuri pentru laptop, LED -oglinzi up, și o mașină eliptică care permite oaspeților să rămână în formă în confortul camerelor lor.

Perfecte pentru escapadele romantice, King Suites sunt apartamente elegante dintr-un dormitor care sunt inundate de lumină naturală prin ferestre mari de la podea până la tavan și au un dormitor și spații de locuit separate. Dormitorul are un pat king-size, cu lenjerie de pluș și o baie privată, cu dușuri cu gresie din granit, halate din piele de pluș și produse de baie de lux Molton Brown. Zonele de locuit au canapea extensibilă, două televizoare LCD 42 "cu ecran plat cu videoclipuri la cerere, aparat de cafea cu cafele gourmet și ceaiuri organice, centre de răcoritoare complet stocate și birouri de lucru mari cu iluminare LED.

Hotelul Hutton are două apartamente de lux Penthouse, care oferă oaspeților o reședință privată cu acces restricționat și facilități opulente. Fiecare penthouse are ferestre din podea până la tavan și balcoane private care inundă spațiul cu lumină naturală și vederi panoramice asupra orașului și facilități de ultimă generație, inclusiv șeminee electrice, televizoare LCD-HDTV 50 ”cu sunet surround și dușuri cu aburi în băile suite Master. Zonele de zi au canapea extensibilă, televizoare LCD cu ecran plat cu videoclipuri la cerere, aparat de cafea cu cafele gourmet și ceaiuri organice, centre de răcoritoare complet stocate și birouri de lucru mari cu iluminare cu LED.

2. Masă la hotelul Hutton


Restaurantul semnat al lui Hutton, 1808 Grille, oferă oaspeților o abordare capricioasă a bucătăriei noi americane, amestecând mâncăruri tradiționale sudice cu gusturi și arome internaționale. Restaurantul se mândrește cu invitație într-o paletă de culori organice calde și într-o ambianță elegantă și elegantă, în care să vă bucurați de bucătăria premiată de la fermă la masă a chefului executiv Jake Strang. Deschis pentru micul dejun, prânz, duminică brunch și cină, 1808 Grille servește un meniu inspirat din bucătăria nouă americană însoțit de un meniu extins de baruri cu cocktail-uri semnate, vinuri fine din întreaga lume și băuturi spirtoase importate.

Oaspeții se pot bucura de multe dintre cele mai populare mâncăruri ale 1808 Grille, în intimitatea și confortul camerelor lor, cu meniul de luat masa 24 în oră în cameră.

Situat în holul hotelului, Java Bar oferă opțiuni rapide și sănătoase de prindere și gustări pentru micul dejun sau după-amiaza, cum ar fi produse de patiserie proaspăt coapte, sandvișuri la micul dejun calde, granola și iaurt, fructe proaspete și cafea, ceai și suc.

3. Spa & Alte servicii


Hotelul Hutton oferă o serie de servicii de spa terapeutice de lux, în confortul a două camere elegante de tratament sau în intimitatea camerelor sau apartamentelor oaspeților. Hutton Spa prezintă o colecție de tratamente și masaje cu semnături, care promit să ofere oaspeților experiențe de neuitat. Serviciile spa de semnătură includ masaje suedeze și ferme suedeze, masaje pentru țesuturi adânci și cupluri, învelișuri de alge și scruburi de cafea și freze de zahăr.

Hotelul Hutton oferă facilități excepționale, inclusiv un centru de fitness de ultimă generație, cu mașini cardio, greutăți și echipamente de rezistență gratuite, un centru de afaceri 24 pe oră, servicii de concierge și servicii de reparație a vehiculelor hibride ecologice, în apropierea hotelului. . Nouă săli de ședințe flexibile asigură evenimente și funcții speciale, inclusiv nunți, recepții și funcții corporative, oaspeții se pot bucura de spa la fața locului și servicii de încălțăminte gratuite, iar un serviciu de spălătorie cu valet este disponibil zilnic.

4. Nunți și conferințe


Hotelul Hutton oferă 13,600 metri pătrați de spații pentru evenimente și locuri care variază de la grandios la intim și sunt ideale pentru mese de repetiție și brunch-uri de mireasă, până la recepții de nunți, ceremonii și multe altele. Vista Ballroom are ferestre 14 care inundă spațiul cu lumină naturală și pachete exclusiviste pentru nunți includ cazare luxoase, servicii de catering personalizate, aranjamente pentru banchete și șezători și organizatori profesioniști de nunți care se vor ocupa de toate detaliile.

Hotelul Hutton oferă, de asemenea, întâlniri de afaceri, conferințe, team-building și alte evenimente corporative, cu nouă săli de întâlnire moderne, tehnologie de ultimă generație și servicii de înaltă atingere. Spațiile de întâlnire includ sala de bal Vista 7,000-pătrat de pătrat, cinci săli de întâlnire flexibile pentru evenimente mai mici, mai intime și impresionanta sală de consiliu West End, ideală pentru evenimente VIP. Toți delegații și oaspeții au acces la centrul de afaceri gratuit de la ora 24, hotel și valet sau parcare.

Hotelul Hutton este cel mai ecologic hotel din Nashville și acceptă mai multe inițiative verzi, inclusiv mobilier și pardoseală din bambus regenerabil, iluminare automată a camerei pentru oaspeți, iluminare LED fluorescentă sau cu eficiență energetică în întregul hotel, termostate digitale pentru duș și semnalizare cu LED-uri exterioare cu eficiență energetică . Facilitățile ecologice suplimentare includ programul de reciclare a hârtiei și materialelor plastice, reciclarea apei pentru rufe, un program de reutilizare a lenjeriei, comode cu două canale și produse de curățare biodegradabile.

Hotelul are sticlă exterioară din bronz, care acceptă izolație termică și ascensoare eco-disc, care reduc consumul de energie cu un procent mare. Un sistem de acoperiș Low Albedo este proiectat pentru a absorbi și a menține căldura, în timp ce un sistem de încălzire / răcire de ultimă generație permite eficiență maximă. Hotelul are un vehicul complet de electricitate Tesla și stații de încărcare a automobilelor electrice Blink.

5. Lucruri de făcut în apropiere


Nashville găzduiește o serie de locuri legendare de muzică country, cum ar fi Grand Ole Opry House, istoricul Ryman Auditorium și Country Music Hall of Fame, precum și o varietate de săli de dans renumite, baruri de scufundare și honky-tonks. Renumit la nivel mondial ca fiind locul în care muzica este inspirată, scrisă, înregistrată și interpretată, Nashvilleis este o melting pot de genuri muzicale care poate fi găsită în mai multe locații de muzică 100 din oraș.

Cunoscut sub denumirea de Music City, ascultarea muzicii ar trebui să fie prioritatea atunci când vizitați Nashville, dar orașul oferă o varietate de lucruri distractive de văzut și de făcut, de la galerii de artă, muzee și site-uri autentice de istorie ale Războiului Civil, până la parcuri naturale, excursii de o zi. și trasee de drumeție. Zonele exterioare ale orașului se mândresc cu parcuri frumoase, festivaluri și concerte, expoziții de artă în aer liber și mese în aer liber. Spiritul creativ al Nashville se filtrează în bucătăriile sale, iar orașul are o scenă alimentară în plină tensiune, cu o serie de restaurante casual, cu restaurante fine, experiențe culinare și evenimente la grătar.

Amatorii de istorie se pot bucura de excursii pe site-uri istorice, cum ar fi Cartona Plantation, Lotz House Museum și Carter House Plantation, în timp ce simbolurile must-see includ Muzeul Lane Motor, Grand Ole Opry și Auditoriul Ryman.

Partenonul din Centennial Park găzduiește unul dintre cele mai bune muzee din oraș, a căror colecție permanentă include lucrări ale artiștilor americani ai secolului 19th și 20th, precum Thomas Moran, Albert Bierstadt și Frederic Edwin Church. Johnny Cash Museum este una dintre cele mai vizitate atracții din Nashville și are obiecte de colecție, costume și alte amintiri din viața muzicianului.

1808 West End Avenue, Nashville, Tennessee 37203, Telefon: 615-340-9333

Înapoi la: escapade romantice de weekend, cele mai bune lucruri de făcut în Nashville, Tennessee.