Idaho Falls Lucruri De Făcut: Museum Of Idaho

Cu mai mult de 100,000 vizitatori anual (semnificativ mai mare decât media națională), Muzeul din Idaho aduce istoria și știința la viață într-un mod distractiv și educativ. Vizitatorii acestui muzeu vor găsi perspective interesante cu accent local. Misiunea muzeului este de a educa, ilumina și implica pe deopotrivă adulți și copii, folosind oportunități educaționale informale, colecții și exponate care predau științele și științele umaniste.

Istorie

Rădăcina muzeului actual poate fi urmărită în 1979 și a crescut constant de atunci. De fapt, în 2003, acesta s-a triplat ca mărime și s-a redeschis sub numele său actual, devenind cel mai mare muzeu din întregul stat Idaho. A întâmpinat peste un milion de invitați prin ușile sale din față. Muzeul are în plan să se dubleze încă o dată până în anul 2019. Este o organizație independentă nonprofit 501 (c) 3, care își menține deschise porțile prin donatori și subvenții.

Expozitii permanente

Muzeul din Idaho se mândrește cu varietatea sa largă și diversă de expoziții care stau temporar la muzeu. Prezentând totul de la Dinozaurii în mișcare, Organisme: Expoziția și Descoperiți Steampunk, muzeul încearcă să se mențină în vârful cunoștințelor actuale, științei și distracției. Cu toate acestea, muzeul este, de asemenea, acasă pentru multe exponate permanente diferite. Exponatele permanente prezintă mii de artefacte unice care spun povestea complexă și interesantă a diferitelor faune, flore și alte forțe care au format regiunea natală Idaho.

? Istorie autohtonă - Această expoziție interactivă permite oaspeților să se plimbe literalmente printr-un sat autohton care a fost proiectat cu ajutorul membrilor triburilor locale Shoshone și Bannock. Vizualizați tipurile autentice, diferitele instrumente și alte rămășițe unice ale locuitorilor originari din regiunea Cascada Idaho.

? Eagle Rock, SUA - Oaspeții pot arunca o privire într-o casă școlară batjocură, precum și alte zece afaceri. Acestea au fost concepute cu exactitate istorică la cum ar fi arătat în partea ulterioară a secolului 19th (ca un oraș de frontieră care se străduiește să se definească).

? Explorare și migrare - Această expoziție explorează drumul pe care Lewis și Clark l-au luat în explorarea și expediția zonei, precum și mai multe informații despre unii dintre ceilalți oameni care au ajutat la modelarea regiunii.

? Avansuri atomice - Oaspeții vor afla istoria modului în care Idaho a sfârșit fiind prima stare care a produs energie nucleară utilizabilă, precum și modul în care continuă să își mențină statutul de unul dintre frontierii avansării tehnologiei nucleare.

? Andrew Henry Rock - Acest ecran se concentrează asupra celui mai vechi artefact de scriere engleză înregistrat în Idaho, care datează de la 1810.

? Camera de descoperire a copiilor - Construită doar pentru oaspeții copiilor, Discovery Room a fost proiectată ca o expoziție interactivă care îi învață pe copii despre istoria naturală și despre coloniștii timpurii din Idaho, prin intermediul unor afișaje hands-on.

Muzeul găzduiește, de asemenea, o colecție semnificativă de cercetare și arhivă, numerotând peste diferite artefacte 25,000. Ea continuă să caute și să acumuleze și alte artefacte. Una dintre cele mai importante părți ale arhivei este concentrarea asupra „istoriei orale”, care le permite nativilor (în special celor din generația mai veche) să își spună poveștile și să le documenteze pentru posteritate. Arhiva (în special sala de referință și lectură) este deschisă publicului larg, însă cercetătorii vor trebui să facă o programare pentru a se asigura că informațiile pe care intenționează să le acceseze sunt disponibile.

Accesul este necesar pentru accesul la muzeu, deși reducerile sunt acordate persoanelor în vârstă, tinerilor și studenților, rezidenților Idaho, personalului militar activ și permisele familiei. Reduceri de grup sunt, de asemenea, disponibile. Muzeul este deschis luni și vineri de la 10 am până la 8 pm, marți, miercuri, joi și sâmbătă de la 10 am până la 6 pm, și duminică de la 1 pm la 5 pm.

Oportunități educaționale

Muzeul este foarte cunoscut pentru călătoriile pe teren și oportunitățile educaționale pentru studenți (găzduind aproximativ de trei ori mai mult decât cantitatea de excursii pe teren decât alte muzee din Idaho). Excursiile pe teren pot fi rezervate online și durează cel puțin o oră. Educatorii vor avea acces la baza de date cu resurse mari de pe site-ul web, care le permite să planifice în prealabil atât expuneri permanente, cât și temporare / călătoare. De asemenea, excursiile pe teren pot fi personalizate pentru fiecare clasă, iar directorul educației de la muzeu este întotdeauna mai mult decât fericit să discute direct cu profesorii pentru a ajuta la planificarea dinainte. Pentru fiecare invitat 10 trebuie să fie oferit un singur chaperone și se oferă taxe de admitere la reducere. Odată ce tururile sunt rezervate, personalul muzeului va contacta profesorii cu informații suplimentare despre locul în care vor parca autobuzele, eticheta muzeului și ghidurile și vor răspunde la orice întrebare înainte de o vizită.

Pentru profesorii care nu pot oferi studenților lor o călătorie la muzeul propriu-zis, există „trunchiuri de descoperire” disponibile pentru a vedea care le permite profesorilor să aducă muzeul în clasă. Cu o varietate de teme, inclusiv spațiu, adaptări, GPS și busolă, conservare, Idaho Falls History și bricolaj, profesorii pot avea un muzeu complet, experiență educațională fără a fi nevoie să părăsească școala. Aceasta face un program excelent și interactiv pentru școlile care s-ar putea să nu-și poată permite călătoria pe teren.

Evenimente speciale

Muzeul oferă evenimente speciale care se încadrează în trei categorii diferite - cele pentru copii, evenimente de muzeu organizate după întuneric și evenimente speciale doar pentru membrii muzeului. Muzeul este, de asemenea, disponibil pentru închiriere pentru alte evenimente speciale, cum ar fi petrecerile de naștere. Petrecerile de naștere includ intrarea în muzeu și o cameră privată și durează două ore.

Atât taberele, cât și clasele sunt oferite pentru copii - permițând oportunități pentru aventuri mai lungi și mai aprofundate (oferite mai ales în timpul pauzelor școlare mai lungi) sau clase mai mici, de o oră (pe o varietate de subiecte și concepute pentru toate vârstele), care pot fi, de asemenea, realizate cu părinții prezenți. Toate taberele și clasele au fost concepute de educatori, astfel încât să fie distractive, precum și educative și pot fi rezervate folosind site-ul web al muzeului.

De asemenea, sunt oferite evenimente „club muzeu”, fiecare cu teme speciale. Clubul Muzeului este destinat cetățenilor „implicați” cu vârsta peste 55. Fiecare eveniment prezintă discuții care durează între 15 și 30 minute în lungime (în funcție de temă, care este legată de științe, științe umaniste sau de actualitate) și pot include ocazional turneele din culise.

De asemenea, în perioada sărbătorilor, muzeul oferă evenimente de vacanță și de sezon, precum „Crăciunul la modă Olde” și „Festivaluri de iarnă” și expoziții și evenimente meșteșugărești care se petrec în decembrie.

Restaurant și cumpărături

Nu există opțiuni oficiale de luat masa la muzeu, dar muzeul este situat într-o zonă aglomerată din centrul orașului, cu mai multe restaurante din jurul zonei. Există un mic magazin de cadouri disponibil la muzeu cu o selecție de produse care se referă la expozițiile care pot fi văzute în interior. Jucării dinozaur, îmbrăcămintea cu sigla muzeului și cadouri mai mici, precum cărțile poștale și brelocurile sunt de vânzare la magazinul de cadouri al muzeului. Muzeul își actualizează regulat serviciile, dar există întotdeauna un suvenir pentru fiecare buget.

Muzeul din Idaho, 200 N. Eastern Avenue, Idaho Falls, ID, 83402, Telefon: 208-522-1400

Mai multe lucruri de făcut în Idaho Falls