Puncte De Interes Din Indiana: Hoosier Hill

În timp ce călătorești prin periferia și drumurile din spate din Indiana, statul care a dat lumii Indy 500 și este locul de naștere al lui Michael Jackson, verifică cel mai înalt punct al statului, cunoscut și sub numele de Hoosier Hill. Această destinație nu a fost întotdeauna un punct fierbinte pentru turism și a fost relativ necunoscută în secolul trecut. O călătorie relaxantă pe Dealul Hoosier este o modalitate perfectă de a admira frumusețea și liniștea naturii.

Istorie

Dealul Hoosier se află la nord-vest de orașul Bethel, în zona rurală a orașului Franklin. Altitudinea sa este 383m, sau 1,257 picioare, deasupra nivelului mării. Indiana este cunoscut a fi destul de plat, așa că ideea Hoosier Hill ca deal ar putea să încurce unii vizitatori. Deși Dealul Hoosier este situat într-o zonă împădurită, este totuși considerat a fi pe proprietate privată. Inițial, Hoosier Hill a fost îngrădit, ceea ce a dus la numeroase altercații între vizitatorii care au încercat să sară gardul și proprietarul terenului, Kim Goble. În 2005, un tânăr cercetător pe nume Kyle Cummings a decis că este timpul să ia măsuri. El a solicitat să se acorde mai mult acces site-ului local prin permisiunea proprietarului. Cu ajutorul echipei sale de cercetători de băieți și a proprietarului terenului, Cummings a construit o zonă de picnic, un carosabil, o bancă, o casă de bâte, o cutie poștală, o cutie de blocare, indicatoare și o carte de jurnal. Proprietarul de teren a permis cu bunăvoință accesul pe pământul ei, atât timp cât se află în zona dealului Hoosier și numai din zori până în amurg. Tantarii au chinuit vizitatorii de pe Hoosier Hill de ani de zile, iar casele de lilieci au fost construite de Cummings pentru a se asigura ca liliecii ar veni sa ajute la mentinerea populatiei de tantari in jos. Celebrul pasionat al drumeției și alpinistul AH Marshall, care și-a făcut misiunea de a urca în cel mai înalt punct al fiecărui stat din SUA, între 1919 și 1936, și-a completat călătoria pe Hoosier Hill în 1936.

Zona dealului Hoosier

Hoosier Hill poate să nu fie cel mai înalt punct din lume, dar este cu siguranță cel mai înalt punct din Indiana. Acesta este ascuns în pădurile împădurite, la mică distanță de drumul Elliot. Este frecvent ca vizitatorii să solicite indicații de la proprietarii de ferme locale, precum și de la proprietarul terenului din Dealul Hoosier. Dealul seamănă mai puțin cu un deal și mai mult cu o zonă cu iarbă denivelată. Înmormântat adânc sub deal se află resturi glaciare care au fost acoperite de-a lungul timpului, acum cunoscute sub denumirea de Câmpia Ttonului Tipton. Hoosier Hill este situat în Dearborn Upland, unul dintre terenurile superioare din Indiana. Acoperind o mare zonă a Statelor Unite, arcul Cincinnati este, de asemenea, o caracteristică pe care se află Hoosier Hill. Hoosier Hill în sine este cu cel mult 30 picioare mai mare decât pământul înconjurător, dar vizitatorii vin să se bucure de liniștea în aer liber. Formațiile și pădurile de rocă sunt împrăștiate în toată zona, conferindu-i un caracter deosebit. Statul Indiana a considerat cândva împrejurimile Dealului Hoosier drept un candidat primar pentru depozitarea deșeurilor. Cu toate acestea, datorită semnificației creșterii și importanței sale geografice, din fericire nu a fost transformată într-un depozit de deșeuri și a fost lăsată singură de către stat. În timp ce Hoosier Hill poate să nu vadă milioane de turiști pe an, ciudățenia și elevarea sa unică are mulți vizitatori care își semnează cartea de jurnal. Întrucât zona este încă proprietate privată, este recomandat să-l păstrezi curat și să tratezi terenul ca pe o comoară, nu ca o pustie.

Ce este în apropiere

Accesul la Dealul Hoosier poate fi obținut prin utilizarea autostrăzii. Chiar dacă dealul este situat în Indiana, acesta se află la mai puțin de o mile de statul Ohio. Nu există transport public în apropierea dealului și cel mai bun mod de a ajunge acolo este cu mașina. Dacă călătoriți din Indianapolis, atunci să luați Autostrada I-70 Est și Ruta 227 Nord este cea mai bună opțiune. Campingul nu este permis la Hoosier Hill, dar există zone în apropiere care oferă camping peste noapte, cum ar fi Richmond KOA din județul Wayne. Pe lângă vizitarea Hoosier Hill, Indiana State Park este o oprire excelentă pentru a finaliza experiența Indiana.

Elliot Road, Franklin Town, Indiana, 47341

Înapoi la: Lucruri de făcut în Indiana