Hanul Pe Lacul Granbury În Texas

Inn on Lake Granbury este un refugiu elegant, premiat, cu un cadru frumos pe malul lacului din Texas. Situat la mai puțin de o oră de Dallas și 45 minute de Fort Worth, Texas, acest han lac se află cazare luxoasă și facilități de lux, micuri dejun delicioase gătite acasă și priveliști glorioase. Un loc perfect pentru escapade romantice, retrageri de grup relaxante și nunți frumos orchestrate, hanul este situat convenabil la câțiva pași de centrul cartierului Granbury, care oferă o varietate de magazine, restaurante și activități distractive.

Situat între nordul Texasului și țara de pe Dealul Superior, Granbury este una dintre pietrele ascunse ale Texasului. Fondat în 1860, orașul a fost numit după ofițerul comandant al Brigăzii Texas din Granbury în armata statelor confederate, generalul de brigadă Hiram B. Granbury. Ca oraș de frontieră, Granbury a atras personaje pline de culoare și a câștigat deviza „Unde trăiește istoria Texas”. Acest deviz este evident în Piața frumos conservată a orașului, care este casa marelui tribunal al comitatului Hood, care are rolul central și este înconjurat de vitrine fermecătoare din secolul 19th. Explorați bogăția moștenirii orașului în mai mult de site-urile sale istorice 40, urmăriți istoria devenind vieți cu o refacere a scenelor occidentale de Istoric Granbury Gunslingers sau reveniți la muzică locală live în serile din piață. Toate acestea se află la o scurtă plimbare de Hanul Lacului Granbury.

1. Inn on Lake Granbury Rooms & Suites


Inn on Lake Granbury dispune de spații de cazare frumos amenajate, sub formă de camere și apartamente care au un decor elegant, facilități moderne și vederi uluitoare. Punându-se pe trei acri de terenuri amenajate delicat, Hanul are camere sau apartamente de lux 15 și două case de oaspeți separate pentru familii și grupuri mai mari.

Camerele și apartamentele sunt luxoase și unice, cu baie casual și elegantă, băi private cu pardoseală încălzită, dușuri cu aburi cu jeturi de corp și produse de baie organice cu extracte de portocale de sânge sicilian. Dormitoarele elegante au paturi regine, regine sau cu două pene îmbrăcate în lenjerie superba. Zonele de ședere spațioase au șeminee din piatră și canapele confortabile și pridvoare și balcoane private îmbrățișează priveliști frumoase.

Proiectată și decorată într-un stil tradițional Texas, cu podele din lemn de stejar roșu și mobilier european elegant, casa principală a Inn oferă o zonă comună confortabilă pentru oaspeții cu filtru de cafea, frigider și filtru de gheață, gustări și filme DVD disponibile pe tot parcursul zilei. Casa principală are opt camere bine amenajate, cu băi private cu baie privată, cu dușuri cu aburi, dușuri cu jeturi de corp, halate de pluș și produse de baie organică. Zonele de ședere spațioase oferă un mediu relaxat în care să vă relaxați cu șeminee din piatră crăpătoare, canapele confortabile și ventilatoare de tavan în timp ce pridvoarele sau balcoanele private oferă vederi uimitoare.

2. Mai multe opțiuni de cazare


Situate în partea de vest a Hanului cu vedere pe terenurile minunate și lacul strălucitor, Loft Suites sunt proiectate pe două etaje, cu un dormitor la parter și baie privată cu baie de duș și aburi de lux. O scară în spirală duce la o zonă de relaxare la etaj, cu o canapea confortabilă, televizor cu ecran plat și bare umede și un balcon privat cu mobilier în aer liber, are vederi uluitoare.

Inn on Lake Granbury are două pensiuni private cu intrări separate, bucătării complet echipate, zone de locuit spațioase și dormitoare cu băi private. Ideal pentru familii și grupuri de prieteni, Pool House găzduiește până la patru oaspeți adulți, cu un pat king-size și canapea extensibilă, o baie privată cu chiuvete duble și un duș de sticlă mare și o zonă de living minunată cu piatră. vatră.

Casa Lacului oferă vederi spectaculoase asupra lacului prin ferestre de la podea până la plafon și poate dormi până la cinci persoane. Casa Lacului are două dormitoare king-queen sau queen-size și două băi separate la etaj și o jumătate de baie / toaletă pentru oaspeți la parter.

3. Cina la Hanul Lacului Granbury


Oaspeții de la Inn on Lake Granbury sunt primiți în fiecare dimineață la un mic dejun complet gătit, care a câștigat premii pentru mâncărurile sale de mic dejun dulce și savuroase, unele dintre care includ toastul francez cu nucă de banană, grătarul cu brânză verde chile, coacerea cu clătite cu cârnați și suffl cu blat de afine ?. Toate micul dejun include, de asemenea, fructe proaspete cu iaurt, o farfurie cu ou, un bacon sau mâncăruri de cârnați și cafea și suc fără fund. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de aperitive și vinuri gratuite în sfârșitul după-amiezii.

Renumit în toată țara pentru creațiile sale culinare, Chef-ul Inn Inn, Wolfgang Weichert, a făcut parte din echipa de bucătărie pentru președinții Bush, Clinton și Obama și continuă să „umble” oaspeții cu bucătăria sa somptuoasă.

Hanul nu servește cina, cu toate acestea, există o mulțime de restaurante excelente în Granbury, care servesc o gamă largă de bucătărie, de la italieni, mexicani și japonezi la bucătărie americană și excepțională în stil ranch din Texas. Printre preferințe se află optsprezece nouăzeci și nouăzeci de grile și lounge, Farina's Wine Bar și Caf ?, Miyako Japanese Steakhouse și Ketzler’s German Restaurant.

4. Amenajări și activități recreative


Hanul de pe Lacul Granbury are o piscină mare cu apă sărată și o terasă cu șezlonguri și umbrele unde oaspeții se pot relaxa. Încântătoare grădini peisagistice din jurul Hanului au peluze verzi, copaci bătrâni și arbuști înfloriți care fac un cadru frumos în care să te relaxezi la cafea dimineața sau la băuturi seara. Bucurați-vă de un mic dejun copios sau de un prânz ușor pe terasa de lângă piscină sau savurați aperitiv și gustați aperitive în timp ce soarele se scufunde sub orizont.

Oaspeții se pot bucura de masaje îngăduitoare de către terapeuți profesioniști în confortul camerelor lor, cu o varietate de oferte, de la țesut suedez și profund până la masaje prenatale specializate.

5. Nunți și conferințe


Hanul premiat oferă un loc minunat pentru nunți de până la oaspeți 150, cu spații de cazare de lux, servicii de catering deosebite în interior și pachete de nuntă cuprinzătoare pentru până la oaspeții 62. Pachetele de nuntă includ cazarea la Han, utilizarea motivelor pentru ceremonie, băuturi spumante, butoane, buchet, precum și un ministru și un mic tort de nuntă.

Hanul oferă facilități deosebite pentru conferințe și întâlniri de afaceri cu un loc comun de întâlnire care poate găzdui grupuri de afaceri pentru până la 18 oaspeți. Pachetele de întâlniri includ spații de cazare pentru călătorii de afaceri, utilizarea de facilități de conferință și terenuri, inclusiv piscina și zona de punte, mai multe configurații de locuri în centrul de conferințe, un mic dejun tip bufet gourmet în fiecare dimineață pentru oaspeți peste noapte și aperitive și băuturi la sfârșitul după-amiezii. Facilitățile de întâlnire includ, de asemenea, un televizor de proiecție mare, pregătit pentru computer, pentru prezentări PowerPoint, un sistem audio complet pentru redare video și sunet, internet wireless de mare viteză, șevalete și tablă albă, gustări și băuturi în timpul zilei și mese servite pentru prânz și cină la fața locului.

Hanul oferă o varietate de pachete pentru ocazii speciale, escapade romantice, zile de naștere și aniversări. Aceste pachete includ tratamente indulgente, cum ar fi masaje în cameră, căpșuni acoperite cu ciocolată, flori proaspete, trandafiri roșii și prăjituri de naștere la comandă, precum și un spectacol de teatru viu, urmat de desert și cafea servită în confortul camerei tale. De asemenea, pot fi amenajate coșuri de picnic pentru două baloane ocazionale și cutii de bomboane de ciocolată. Personalul prietenos de la Han este, de asemenea, fericit să organizeze excursii speciale, cum ar fi tururi de vin și bere, rezervarea restaurantelor sau de a planifica evenimente speciale, cum ar fi nunți sau retrageri.

6. Planificați această vacanță


Orașul Granbury și împrejurimile sale oferă numeroase lucruri de văzut și de făcut, de la teatru live și mese fine până la vinări locale, galerii de artă minunate și diverse activități în aer liber. Bucurați-vă de o piesă sau muzicală în stil Broadway în stil Texas, ascultați muzică live pe piața de sub cerul înstelat de vară sau plimbați-vă în jurul magazinelor de specialitate și buticuri din centrul istoric Square.

Iubitorii de vinuri se vor delecta cu Barking Rocks Winery și Bluff Dale Winery situată la nord de oraș, ambele specializate în vinuri texane și care vor găzdui muzicieni locali și concerte în weekend. Aventurierii și entuziaștii în aer liber se pot bucura de o serie de activități precum drumeții și ciclism montan pe dealurile rulante sau înot, caiac și plimbare cu barca pe liniștea lacului Granbury.

Noua renovată Opera din Granbury prezintă piese, spectacole și muzicale de la Compania de teatru Granbury pe tot parcursul anului, în timp ce Big City Music Revue din centrul orașului Granbury oferă un divertisment de familie excelent, sub forma unor spectacole fantastice de concert din unele dintre cele mai talentate acte din țară. .

Activitățile și atracțiile în aer liber includ vizitarea Centrului de animale sălbatice Fossil Rim pentru tururi ghidate de-a lungul scenicului „Wildlife Drive” pentru a vă minuna de numeroasele specii de animale sălbatice care se refugiază acolo, precum girafa, limas, antilopă și struți. Jucătorii se pot bucura de o rundă pe unul dintre cele două frumoase cursuri de campionat, Valea Squaw și Cursurile de golf Sugartree. Lacul Granbury oferă o mulțime de distracții pentru întreaga familie, care include plimbarea cu barca, caiacul, paddle-boarding-ul și înotul, în timp ce Brazos Drive-In oferă o experiență autentică a filmului 1950 din mai până în octombrie.

205 West Doyle Street, Granbury, TX 76048, Telefon: 817-573-0046 sau 817-573-0046, site-ul web

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Texas.