Weekend Internațional Glamping

Campingul a fost întotdeauna o modalitate populară pentru ca oamenii să petreacă ceva timp de calitate împreună cu prietenii și familiile lor, simțindu-se la natură, respirând în aer curat, dormind sub stele și făcând amintiri minunate, dar oricine a fost vreodată campingul poate, de asemenea, să admită că nu este cel mai confortabil mod de a scăpa.

Campingul presupune adesea să dormi în corturi înghesuite și să te chinui să te simți confortabil pe un teren dur și dur. Înseamnă, de asemenea, nevoia de a face față fără o mulțime de facilități și conforturi moderne care ne fac viața atât de ușoară precum electricitate, apă curentă, toalete și Wi-Fi.

Desigur, faptul de a face față fără aceste tipuri de lucruri face parte din distracția de a face camping pentru mulți oameni, dar este, de asemenea, un pic problematic pentru mulți. Campingul, ca orice vacanță, se presupune a fi atât distractiv, cât și relaxant, dar pentru mulți oameni poate fi greu să se relaxeze în condiții atât de incomode și tocmai de aceea am observat o creștere atât de mare în glamping în ultimii ani.

Ce este Glamping?

Cuvântul „glamping” provine din combinația cuvintelor „glamour” și „camping”. Proiectat esențial pentru a păstra distracția și emoția în aer liber a campingului, adăugând în același timp câteva conforturi, lux și facilități pentru a face o călătorie mai plăcută pentru oamenii de toate vârstele, glampingul a decolat cu adevărat în ultimii ani.

Când mergeți în glamping, oamenii pot alege să stea în mai multe tipuri diferite de cazare, de la corturi clasice până la yurturi, cabine, case de copaci, RV-uri, Airstreams renovate și multe altele. Aceste corturi și remorci permit glamerelor să își petreacă timpul în locații frumoase în aer liber, la fel ca autocarele obișnuite, dar oferă bonusuri suplimentare pentru caracteristici, cum ar fi putere, apă și paturi confortabile.

Weekend internațional glamping

Weekend-ul internațional Glamping este o sărbătoare anuală care a început să crească conștientizarea glamping-ului, să încurajeze mai multe persoane să încerce și să ofere șanselor noi și experimentate o șansă de a se distra împreună și de a întâlni oameni cu gânduri similare.

Organizat de Mary Janes Farm, International Glamping Weekend va cuprinde diverse întâlniri organizate de glamping în locații din întreaga lume, oferind tuturor pasionaților de glamping o modalitate distractivă de a se deda în forma lor preferată de evadare.

Avantajele glampingului

- Confort - Cel mai mare și mai evident beneficiu al glampingului este factorul de confort. A te putea bucura de frumusețea și liniștea naturii, având în același timp confortul casei este un lucru esențial care atrage atât de mulți oameni să strălucească. Mulți indivizi le place ideea de camping, dar se luptă cu gândul de a supraviețui fără paturi, electricitate și multe altele. Cu glamping, obții cel mai bun din ambele lumi.

- Opțiuni - Atunci când plecați în camping, aveți tendința să vă limitați fie la un cort, fie la un autovehicul. Cu glamping, mai ai alte zeci de opțiuni. Site-urile de tip Glamping pot avea adesea cinci sau mai multe stiluri de cazare, inclusiv cabine, case de copaci, containere de depozitare renovate, case minuscule și multe altele. Pasionații de glamping primesc o mulțime de opțiuni, iar noile site-uri de glamping se deschid pe tot globul în fiecare an.

- Accesibilitate - Este un fapt trist că campingul obișnuit nu este posibil pentru toată lumea. Unii oameni se confruntă cu probleme de sănătate, cum ar fi durerile de spate sau problemele de mobilitate, care fac pur și simplu imposibil să doarmă în corturi și saci de dormit pe pământ. Glampingul este o versiune mult mai accesibilă a campingului obișnuit, permițând oamenilor de toate vârstele, nivelurile de fitness și mediul de zi să se distreze în aer liber.

- Natura - Unul dintre principalele avantaje ale glampingului este și unul dintre principalele avantaje ale campingului: plecarea din oraș și în natură. Oamenii aleg adesea să meargă în camping, astfel încât să poată scăpa de zgomotul și luminile mediilor urbane și să se bucure de copaci, lacuri, râuri și câmpuri din lumea naturală. Glamping oferă exact aceeași libertate naturală, permițându-vă să vă bucurați de tot felul de activități în aer liber, precum drumeții, ciclism, pescuit, caiac și multe altele.

Weekend internațional Glamping 2019

Weekend-ul internațional Glamping pentru 2019 va avea loc din iunie 8-9 și, așa cum sugerează și numele acestuia, este un eveniment internațional, deci poate fi savurat oriunde în lume. În acest weekend de vară, străinii sunt încurajați să plece în aer liber, să-și adune prietenii și familiile împreună și să plece la o mică escapadă.

Aceasta este perioada perfectă a anului pentru cei care nu au încercat niciodată glamping să încerce. Sau, dacă ești un glamper foarte experimentat, ai putea spune prietenilor tăi despre weekend și să aranjezi o excursie împreună. Oricum, este plăcut să fie o mulțime de distracții pentru toți iubitorii de glamping, așa că asigurați-vă că consultați orice adunări glamping din zona dvs. și începeți să planificați să faceți câteva amintiri magice pentru International Glamping Weekend 2019. website