Jack London Square În Oakland

Există o mulțime de locuri interesante care pot fi găsite în întreaga zonă a golfului, cu atât de multe se întâmplă în această parte a lumii pe tot parcursul anului, dar Jack London Square rămâne cu siguranță unul dintre cele mai importante locuri de vizitat dacă ești în căutarea unui moment minunat. Numit după autorul și jurnalistul popular cu același nume, Jack London Square este o zonă mare, vibrantă, plină de oameni zi și noapte și acasă la tot felul de locații interesante.

Situat pe malul apei din Oakland, CA, lângă estuarul Oakland / Alameda, Jack London Square este un loc plin de viață plin de restaurante, magazine, hoteluri și nenumărate evenimente și activități speciale. Este singura zonă larg accesibilă pe malul mării din toată estul golfului, dublându-se ca o importantă zonă de afaceri, precum și un loc popular de recreere și divertisment. Este o locație obligatorie de vizitat în zona Oakland și este garantat să ofere momente bune și amintiri minunate.

Ajungând în Jack London Square

După cum sa menționat anterior, Jack London Square este fondată pe estuarul Oakland / Alameda din zona Golfului. Este foarte ușor de accesat, indiferent dacă alegi să călătorești cu mașina sau cu transportul public. Dacă vă deplasați către Jack London Square, direcția călătoriei dvs. va afecta în mod evident drumurile pe care trebuie să le urmați, dar zona este foarte ușor de accesat și nu ar trebui să fie prea greu pentru a ajunge deloc.

Dacă preferați să vă bazați pe transportul public, puteți folosi diverse forme de transport diferite pentru a ajunge în piața Jack London. Dacă călătorești prin sistemul BART, de exemplu, poți să urci în stația Lake Merritt și să mergi la o jumătate de milă până la piață, sau dacă preferi să călătorești cu autobuzul, districtul de tranzit Alameda Contra Costa oferă mai multe linii de autobuz. în jurul zonei locale.

Datorită locației sale pe malul apei, la piața Jack London se poate ajunge și cu feribotul fie prin serviciul Alameda / Oakland, fie prin serviciul South San Francisco / East Bay, Jack London Square fiind o oprire pe aceste rute. Există, de asemenea, o navetă gratuită pentru Broadway, care vă va duce direct la Jack London Square din diverse locații din zonă.

Cina la Jack London Square

Jack London Square găzduiește numeroase unități de luat masa diferite de toate felurile pentru a se potrivi cu fiecare vizitator și pentru a îndrăgosti fiecare gust. Fie că sunteți în căutarea unei experiențe culinare gourmet cu bucătărie din întreaga lume sau cu o articulație veche de fructe de mare americane, puteți găsi tot ce aveți nevoie la Jack London Square.

Unul dintre punctele de top pentru a vizita dacă sunteți doar în zona care are nevoie de o băutură simplă într-un cadru minunat este Salinul Prima și Ultima Șansă a lui Heinold (510 839 6761). Una dintre cele mai istorice clădiri din zona Jack London Square, acest salon vechi de timp și-a deschis ușile înapoi în 1883 și a fost de-a lungul timpului o gaură de udare favorizată cu nenumărați vizitatori ai Jack London Square.

Dacă doriți să vă distrați puțin în timp ce mâncați și beți, Plank (510 817 0980) este o altă opțiune populară pentru a vedea. Una dintre cele mai recente adăugări la linia de luat masa Jack London Square, Plank se dublează atât ca zonă de restaurant cât și de divertisment, completată cu piste de bowling 18, televizoare cu ecran plat 40, arcade pentru jocuri video și terenuri de bilă pentru a vă distra. și emoționat toată noaptea.

Dacă sunteți în căutarea a ceva de dus acasă, vizitați Miette Patisserie (510 663 1300) sau Rosenblum Cellars; prima oferă prăjituri și produse de patiserie de înaltă calitate, cu un fler franțuzesc, în timp ce cea de-a doua oferă o serie de vinuri de înaltă calitate din podgoriile din California, inclusiv unele dintre cele mai fine sticle din regiunile Valea Sonoma și Valea Napa.

Pentru ceva mai substanțial, Jack London Square găzduiește și locații precum Belcampo (510 281 0998), Dyafa (510 250 9491), Lungomare (510 447 7171) și Dyafa (510 250 9491). Belcampo oferă o gamă largă de preparate delicioase, care includ ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi carnea ecologică și produsele proaspete din fermă, în timp ce Lungomare oferă bucătărie autentică italiană într-un cadru luxos, pe malul apei, iar Dyafa se concentrează pe mâncăruri arabe, transportându-vă în întreaga lume cu ingrediente puternice și creativitate remarcabilă .

Lucruri de făcut la Jack London Square

Pe lângă faptul că luați masa la unități minunate precum Lungomare și Plank, puteți petrece, de asemenea, mult timp de calitate în jurul Piaței Jack London vizitând diversele magazine și zone de divertisment, precum și participarea la unele dintre numeroasele evenimente speciale organizate aici. prin an.

Căutați să vă flexați mușchii și să lucrați la forma dvs. Vezi Ascension Fitness East Bay (510 910 2919), cea mai veche sală de sport CrossFit din Oakland. Aveți chef de un tur de caiac sau canoe pe apele din zona Golfului? Îndreptați-vă în jos spre California Canoe & Kayak (510 893 7833) pentru închirieri și lecții.

Jocurile hardcore vor adora și Arena Esports din Oakland, oferind 16,000 metri pătrați plini cu posturi de jocuri pentru a-ți provoca prietenii și a organiza turnee de dimensiuni mici sau mari, în timp ce cei care doresc să prindă un film vor dori cu siguranță să se oprească la Regal Cinemas Jack London Stadionul 9, cu scaune în stil stadion și toate cele mai recente filme.

Amatorii de istorie ar putea fi interesați să efectueze un tur al USS Potomac (510 627 1215) sau chiar să se îndrepte către o croazieră istorică povestită, aceste croaziere rulând de patru ori pe lună, din martie până în noiembrie, în timp ce fanii muzicii vor trebui cu siguranță să verifice afară din Yoshi’s Jazz Club și restaurantul japonez (510 238 9200), care combină atât mese fine, cât și muzică minunată de jazz și blues.

În ceea ce privește evenimentele speciale, acestea pot varia tot timpul anului și pot include aproape tot ce poate fi imaginat, de la târguri alimentare până la piețe, festivaluri, ore fericite la barurile locale și multe altele. Întotdeauna sunt organizate lucruri interesante la Jack London Square, cu nenumărate persoane care se aglomerează în zonă în fiecare săptămână pentru a face parte din cel mai recent eveniment. website