Lucruri De Făcut În Jamaica: Dunn'S River Falls

Dunn's River Falls este una dintre comorile naționale ale țării Jamaica. Site-ul este la fel de cunoscut în întreaga lume sub denumirea de reggae și este la fel de stimulant. Există doar o mână de locuri în care numele „Xayamaca”, numele Arawak pentru „țara râurilor și izvoarelor” este mai potrivit. Spaniolul a numit această zonă a insulei „Las Chorreras”, izvoarele sau cascadele. Dunn's River Falls este unul dintre cele mai frumoase site-uri ale insulei.

Situat la o mică distanță de centrul stațiunilor în creștere rapidă din Jamaica din Ocho Rios, Dunn's River Falls este cu adevărat unic. Site-ul este descris ca nu doar un trai, ci și un fenomen în creștere. Punctul se regenerează continuu cu depuneri de rocă de travertin, care rezultă din precipitarea carbonatului de calciu din râu, pe măsură ce curge peste căderi. Cataractele mici, în formă de cupolă, sunt asociate în mod obișnuit cu activitatea izvoarelor termale care se găsesc în peșterile calcaroase. În combinație cu locația din apropierea mării, acest lucru oferă căderea râului Dunn cu distincția de a fi singurele căderi de acest fel găsite în regiunea Caraibelor, dacă nu chiar singura ca aceasta din lume.

River Dunn's River Falls Park este un loc minunat pentru vizitatorii de toate vârstele să se relaxeze și să se distreze în timp ce explorează o zonă care oferă noi descoperiri în jurul fiecărui colț. Vizitatorii se pot bucura de o experiență palpitantă de urcare a căderilor, ca parte a unui lanț uman condus de un experimentat Ghid Cascadă. Pentru cei care nu se simt suficient de curajoși să urce căderile, îi pot urmări pe cei care se află dintr-un punct de vedere „sigur” de pe punte sau terasă. Pentru o experiență mai relaxată, oaspeții pot face o pauză în „salonul de masaj” al site-ului pentru a se bucura de efectele liniștitoare ale apei, în timp ce se încadrează în mare. Iubitorii de soare se pot relaxa la plajă și se pot bucura de raze, odihnindu-se pe nisipurile aurii care sunt înfăptuite de apele de acvamarină din Marea Caraibelor.

Vizitatorii care iubesc să facă exerciții fizice se pot plimba prin proprietate sau pot lua un loc de muncă pe plaja site-ului ca parte a vizitei sau a rutinei obișnuite. Iubitorii de natură pot alege să se piardă în explorarea frunzelor luxuriante tropicale din jurul căderilor râului Dunn, incluzând copaci de pâine, mai multe palme, orhidee, crotoni, nuferi, bambus și ferigi. Vizitatorii cărora le place să vâneze suveniruri grozave din locurile pe care le vizitează le va plăcea să răsfoiască prin magazinele parcului de ambarcațiuni al site-ului, unde pot face artă intuitivă, meșteșuguri de paie și sculpturi în lemn. Oaspeții pot chiar să-și comisioneze propria piesă de artă, să urce pe Dunn's River Falls și apoi să își adune suvenirul la întoarcere.

Cafeneaua de la Dunn’s River Falls servește o varietate de mâncăruri savuroase, cum ar fi carne de porc picantă, pește sau pui, capră curry și diverse gustări delicioase. Vizitatorii pot alege, de asemenea, să-și aducă propriul prânz de picnic și să folosească unul dintre numeroasele gropi de grătar care pot fi găsite în întregul parc. River Falls Park Dunn oferă oportunitatea perfectă de reînnoire.

Mai multe destinații Jamaica