Lucruri De Făcut În Jamaica: Rose Hall

Rose Hall, înconjurat de plaje însorite, dealuri verzi și mări strălucitoare, oferă multe opțiuni diferite pentru activități de agrement pentru oaspeții săi. Viața în comunitatea stațiunii Rose Hall din Caraibe este una dintre cele mai dorite din toate Indiile de Vest. Indiferent dacă oaspeții aleg să facă turul casei uimitoare restaurată Plantation Great, să joace un tur de golf la unul dintre cele două cursuri de campionat sau să își construiască propria casă de vis, experiența de la Rose Hall poate fi experiența unică a vizitatorilor din Jamaica.

Vizitatorii pot explora Casa Mare a Plantației din secolul al XVIII-lea în timpul zilei, luând parte la celebrarea uimitoare în arhitectura culturii și a moștenirii din Jamaica. Oaspeții pot afla despre „Vrăjitoarea Albă a Trandafirului Alb”, Annee Palmer, care a fost celebra Doamnă a casei. Odată ce apune soarele, Marea Casă a Trandafirilor devine site-ul Turului nocturn Haunted Night din stațiunea Rose Rose, ceea ce nu este atât pentru cei care pot fi leșinați de inimă. Turul interactiv nocturn care poate fi înfiorător poate aduce invitații față în față cu faimoasa Annee Palmer, o femeie cunoscută pentru că a fermecat pe oricine a întâlnit-o. De asemenea, se știe că nimeni care s-a întîmplat să treacă de ea a reușit să supraviețuiască pentru a spune povestea.

Rose Hall Great House and Garden Tour îi cufundă pe oaspeți în moștenirea insulei Jamaica, deoarece un ghid cu cunoștințe spune povestea conacului colonial odinioară în ruină, care a fost restaurat în perioada 1960 lui spre gloria sa anterioară. Vizitatorii pot afla în timpul turului despre diversele aspecte ale vieții burgheziei din Europa de pe insulele Mării Caraibelor în secolul al XVIII-lea. Povestea celebrei Annee Palmer, Vrăjitoarea Albă a Trandafirului, este de asemenea împărtășită în timpul Marii Case și a Grădinii Tur și este sigur că va încânta pe oricine iubește misterul poveștilor cu fantome. Experiența oaspeților este sporită de personalități și de grădinile tropicale uimitoare de-a lungul drumului.

Regretatul John Rollins, care a fost unul dintre cei mai de succes antreprenori din America, a venit în Jamaica în perioada 1960. S-a îndrăgostit de insulă și a sfârșit prin a achiziționa plantația de hale de trandafiri de șapte mii de acre, care avea un teren curat, atrăgând marea către litoralul maiestuos. Marea Mare Casă de pe plantație a fost restaurată la gloria din vremurile sale anterioare, inclusiv o restaurare a frumosului său decor și colecția de mobilier interior care reflectă stilul colonial al secolului al XVIII-lea.

Viziunea familiei Rollins a fost întotdeauna să transforme plantația într-un paradis senin pentru familie, precum și pentru alte persoane care caută o casă în Caraibe. Astăzi, familia Rollins continuă încă visul lui John Rollins în dorința lor de a crea o stațiune de vacanță la cele mai înalte standarde. Casele de vacanță de lux și stațiunile elaborate de la Rose Hall sunt rezultatul dezvoltării dezvoltării sale peste cincizeci de ani. Rose Hall astăzi este considerată o bijuterie a golfului Montego Bay, cu premiile sale câștigătoare la campionatul de golf, oportunități de cumpărături, stațiuni de cinci stele și atracții care oferă distracție și încântare oricui vine să experimenteze această zonă din Jamaica.

174 North King Street, St. James, site-ul web, Telefon: 888-767-3425

Mai multe destinații Jamaica