Joshua Tree National Park Din Sudul Californiei

Parcul național Joshua Tree cuprinde aproape 800,000 acri în sudul Californiei. Zona este infinit de variabilă, părând nelipsită și uneori brutală în timpul verii. Cu toate acestea, terenul este de fapt destul de fragil și delicat. Extremele climatice, debitele torențiale și vânturile puternice au modelat terenul parcului, deși ploaia este imprevizibilă și slabă. Supraviețuirea animalelor și plantelor care trăiesc în parc se bazează pe întregul lor ecosistem.

În perioada mai înfloritoare a zonei, membrii Culturii Pinto, printre cei mai vechi locuitori din sud-vestul, au locuit în Bazinul Pinto care este acum uscat. Ulterior, indienii au lăsat în urmă ochi de ceramică și pictură în rocă ca dovadă a prezenței lor în deșert pentru recoltele de fructe de cactus, nuci de pinyon și fasole mezquite. Cattlemenii au ajuns apoi în deșert la sfârșitul lui 1800. Barajele au fost construite de cârciumarii pentru apă. Minerii i-au urmat în curând într-o căutare de aur, lăsând în urmă Ranch Keys, mina Desert Queen și mina Lost Horse. Gospodarii au ajuns în 1930's în căutarea unei oportunități de a-și începe viața din nou și pământ liber. Astăzi, însă, oamenii vizitează deșertul în căutarea cerului albastru și a liniștii.

1. Natura parcului


Două deșerturi expansive se reunesc la Joshua Tree, CA, iar elevarea determină în primul rând ecosistemele lor. Este dificil să găsești o zonă care ilustrează mai viu diferențele dintre deșertul „scăzut” și „înalt”. Parte a deșertului Sonoran, deșertul Colorado se află la 3,000 picioare mai jos și ocupă jumătatea estică a parcului. Arbustul creozot este abundent în întregul deșert, iar peisajul arid poate fi găsit și un mic stand de cactus de cholla și ocotillo spidery. Dezertul mai umed, ușor mai rece și mai înalt este habitatul unic al arborelui Joshua. Acești copaci nedisciplinați pot fi văzuți în toată jumătatea vestică a parcului.

Oazele oferă un contrast dramatic cu marea aridă de nisip. Indicatoare pentru puținele zone din parc în care apare apă în mod natural sunt cinci oaze de palmier pentru evantai. Parcul conține, de asemenea, mai multe formațiuni geologice fascinante, cum ar fi monolitele de granit expuse și munții zimțiți de rocă răsucitoare. Acestea sunt un testament al forțelor extraordinare ale naturii care au ajutat la modelarea acestui pământ. Lacul deșert, aplita, playas, gneis, aplite, frontoane, arroyos, bajadas și fani aluviale creează împreună un mozaic frumos și complex.

Plantele din deșert par să fi cedat adesea mediului cald și uneori nemilos. Aceste plante, de fapt, stau adormite, în timp ce așteaptă vreme moderată și precipitații care să le declanșeze creșterea, pictând o profuzie de culori prin parc. Multe animale necunoscute apar în deșert în timpul nopții și marginile luminii zilei. Aceștia așteaptă temperaturile mai reci din timpul nopții și se îngroapă, se târâie, se zboară și se execută timpul lent al vieții deșertului. Vulturii de aur și oile bighorn pot fi văzute sub cerul albastru și soarele luminos.

2. Black Rock Canyon


Black Rock Canyon poate fi găsit în colțul de nord-vest al Parcului Național Joshua Tree. Drumul care duce spre zonă se termină pe un camping. În centrul vizitatorilor, situat în centrul campingului, campionii se pot înregistra și plăti taxe de camping. Personalul de aici poate ajuta vizitatorii în planificarea unei excursii sau a unei alte activități. Ghiduri de natură, cărți, hărți și cărți de activități pentru copii pot fi, de asemenea, cumpărate de la Centrul pentru vizitatori. Situate la gura canionului de pe o coastă de deal, campingurile sunt înconjurate de o serie de arbuști deșert, cacti cholla, junipers și arbori Joshua. Primăvara, sfârșitul lunii februarie aduce copaci Iosua înfloriți urmați de anuale și arbuști până în luna mai.

Tabăra de familie este de obicei liniștită și oferă o bună introducere în camping pentru cei care nu au făcut acest lucru până acum. Fiecare camping include un inel de foc și o masă de picnic cu apă și toalete în apropiere. O zonă separată pentru care proprietarii de cai să facă tabără sau să facă o plimbare este, de asemenea, prevăzută în camping. Vizionarea faunei sălbatice este posibilă din campingul Black Rock Canyon, observarea fiind frecventă. Cizme de bumbac, cârlige și veverițe măcinate sunt adesea întâlnite de vizitatori. Oile bighorn, căprioarele și broaștele de deșert, deși mai evazive, au fost, de asemenea, observate în zona campului. Cultus wrens, roadrunners, scrub-jays, mari bufnițe cu coarne și prepelița Gambel sunt deseori observate de păsări. Dacă un pasăre are noroc, poate chiar observa un puyon, un ghimp de LeConte sau un oriol al lui Scott.

Există, de asemenea, multe trasee de drumeție care pot fi găsite în spatele campingului. Printre acestea este High-View Nature Trail, o plimbare pitorească care are o lungime de 1.3 mile. Pentru drumeții care caută trasee mai lungi, vârful Warren, Bucla Panorama și Vârful Eureka călătoresc către liniile de creastă care trec cu vederea pe vârfurile foarte înzăpezite ale San Gorgonio și San Jacinto. Găsit, de asemenea, la Black Rock este capul de traseu pentru o parte din Calea de Călătorie și Drumeții din California. Backpackers care doresc să efectueze o excursie peste noapte în pustiu se pot înregistra la consiliul de cazare.

3. Bumbac Primăvară


Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Parcului Național Joshua Tree, Cottonwood Spring Oasis, se află la doar șapte mile de intrarea sudică a parcului. Izvorul este un efect din activitatea cutremurului și a fost folosit de indienii Cahuilla timp de secole. Indienii din Cahuilla au lăsat apoi în urmă vase de lut, sau ochiuri și mortare de pat în zona Spring Cottonwood.

Cottonwood Spring a devenit o oprire semnificativă pentru apă pentru echipe, mineri și potențiali. Câteva mine de aur au fost construite în apropierea oazei datorită necesității apei pentru a prelucra aurul. În apropiere de izvor, vizitatorii pot vedea ce a mai rămas dintr-o matră, o moară de aur mai primitivă. Se mai pot vedea ruinele de beton ale altor două mori de aur care au existat ulterior.

Mai multe trasee de drumeție încep de la Cottonwood Spring. Un traseu în buclă de trei mile care duce la Vârful Mastodon oferă o geologie fascinantă și vederi excelente, precum și site-ul Winona Mill și Mina Mastodon. Un traseu scurt îi duce pe drumeții către ceea ce a mai rămas din Moorten's Mill, prin voința deșertului și a copacilor palo verzi. O altă potecă scurtă duce la o cădere uscată și trece o a doua oază, în timp ce vizitatorii merg pe drumul ușor de Cottonwood Wash. Broavele cu pete roșii și apa grăbită pot fi văzute la căderi în anii umedi. Oile bighorn sunt deseori observate în primele ore în timp ce vin pentru apă. Următoarea Lost Palms Oasis este o drumeție mult mai lungă, cu o întoarcere totală de opt mile și oferă cel mai mare stand al parcului de fani din parc.

Cottonwood Spring este, de asemenea, printre cele mai bune locuri din Joshua Tree National Park pentru păsări. Vizitatorii ar trebui să aducă o pereche de binoclu și să stea o vreme. O jumătate de mile de-a lungul unei trasee de la izvor este un camping. Mese de picnic cu umbră, toalete și apă sunt furnizate pe camping.

4. Covington Flats & Indian Cove


Multe dintre cele mai mari pini de pini, junipers și arbori Joshua Tree din Parcul Național Joshua se găsesc în apropierea drumurilor de murdărie din Covington Flats. Drumul de mizerie care trece prin Covington, situat în secțiunea de nord-vest a parcului, are o lungime de 3.8 mile de la zona de picnic din Covington Flats până la vârful Eureka. Drumul, în timp ce este destul de abrupt până la capăt, oferă vederi asupra bazinului Morongo, muntelui înconjurător și Palm Springs de sus. Zona este situată între Joshua Tree și Black Rock Canyon. Mai multe trasee sunt disponibile în zona Coving Flats, precum și oportunități pentru camping în backcountry.

Indian Cove din Joshua Tree National Park poate fi găsită la nord de Wonderland of Rocks, 10 miles la vest de Twentynine Palms, și treisprezece mile la est de Joshua Tree Village. Drumul Indian Cove se termină în golfuletul retras, care este cunoscut pentru numărul său extins de arbuști și iacuri Mojave mature. Așezate pe roci colorate cu nisip, florile colorate din primăvară sunt deosebit de izbitoare. Mai multe specii diferite de păsări pot fi observate în Indian Cove, inclusiv observarea posibilă a aparatului de evaziv LeConte. De-a lungul primăverii și toamnei timpurii, se pot observa uneori țestoase deșertate.

Formațiile de roci turnate înglobează un camp de expansiune, ceea ce face ca zona Indian Cove să fie populară printre alpiniști. Mai multe dintre campinguri oferă campinguri naturaliste, deoarece unele sunt înconjurate în jurul rocilor. Există, de asemenea, zone de camping pentru grupuri și pentru cei cu RV-uri. La intrarea Indian Cove, există o stație de ranger unde camping-urile se pot înregistra și obține apă, dacă este nevoie. Pe partea de est se află o zonă de picnic, în timp ce pe partea de vest a campingului se află traseul naturii Cove Cove. Poteca are o jumătate de milă lungime și oferă ocupație sezonieră indiană a zonei, animale și plante.

5. Vizualizarea tastelor


Celebrul Keys View al Parcului Național Joshua Tree oferă vederi spectaculoase ale văii Coachella din poziția sa pe creasta Micilor San Bernardino. Este posibil să dureze douăzeci de minute pe Keys View Road pentru a ajunge la punctul de vedere, dar merită să mergi cu mașina. Vizitatorii pot plimba traseul 0.2-mile, oferind câteva vederi excelente sau pot folosi traseul accesibil pentru scaun cu rotile.

Suprafața strălucitoare a Mării Saltone, cu 230 picioare sub nivelul mării, poate fi văzută la extremitatea stângă de la Keys View. În dreapta, se află punctele înalte ale Rangurilor Peninsulare, San Jacinto și Munții Santa Rosa. În dreapta chiar este muntele San Gorgonio, vârful înzăpezit al acestuia fiind vizibil cu ușurință de la Keys View. Partea sud-vestică a crestei, Faultul San Andreas, coboară în altitudine de aproximativ o milă în Valea Coachella și poate fi văzută mai jos. Această defecțiune străbate valea, întinzându-se de pe coasta Mendocino deasupra San Francisco până la Golful California. o distanță totală de 700 mile. Într-o zi foarte limpede, este posibil să vezi o privire a Muntelui Semnal al Mexicului.

6. Skull Rock


Existența Skull Rock a început cu ceva timp în urmă în Parcul Național Joshua Tree, când picăturile de ploaie s-au colectat în depresiuni mici. Aceste picături de ploaie au început apoi să erodeze granitul. Pe măsură ce roca a fost erodată, se adună și mai multă apă în depresiuni, ceea ce duce la eroziune suplimentară. De-a lungul timpului, ceea ce arată ca două prize cu ochi scobite au fost formate, ceea ce a făcut ca roca să înceapă să semene cu un craniu. Skull Rock poate fi găsit de-a lungul drumului principal al parcului, care merge de la est la vest. Deasupra amfiteatrului din Jumbo Rocks Campground sau chiar vizavi de intrarea campingului este începutul unei trasee naturiste care parcurge 1.7 miles.

Înapoi la: Cele mai bune locuri de vizitat în sudul Californiei

Parcul National 74485 Dr. Twentynine Palms, CA 92277-3597, Telefon: 760-367-5500