Stațiunea Kaanapali Este Destinată Familiilor

Stațiunea Kaanapali din West Maui, Hawaii, este o destinație populară pentru familii. Cu o plajă de trei mile, mai multe hoteluri și condominii, destinația primește peste jumătate de milion de vizitatori în fiecare an. Iarna, balenele pot fi văzute înotând chiar pe plajă. Zona continuă să crească oferta de servicii și cazare.

Stațiunea are două terenuri de golf de campionat: Turneul Cursul Nord și Cursul Sud. Există un total de terenuri de tenis 35 situate în diferite stațiuni din zonă.

În cazul în care pentru a rămâne

În zonă există numeroase hoteluri și apartamente excelente, printre care Hyatt Regency Maui, The Westin Maui Resort & Spa, Kaanapali Beach Hotel, Sheraton Maui Resort și altele.

Dacă preferați să stați într-un apartament și să vă bucurați de flexibilitatea și economiile pregătirii propriilor mese, există cinci opțiuni: Kaanapali Alii, The Whaler de pe plaja Kaanapali, Outrigger Maui Eldorado, Aston Maui Kaanapali Villas și Westin Kaanapali Ocean Resort Villas .

Lucruri de făcut

Copiii se vor bucura să călărească Trenul Sugar Cane pe Lahaina-Ka-napali & Pacific Railroad, cu locomotive vintage cu aburi cu vedere în aer liber.

Orașul istoric Lahaina se află la doar 10 minute cu mașina de stațiune. Whalers Village oferă cumpărături și mese, inclusiv high-couture internaționale, galerii de artă, bijuterii, echipament pentru plajă și alte magazine.

Stațiunea este o destinație populară a familiei. Hotelurile oferă programe concepute doar pentru copii, iar apartamentele oferă spațiu suplimentar, bucătării și facilități de spălat / uscător. Stațiunea are trei kilometri de plajă, unde puteți face snorkel, bodyboard, construi șanțuri de nisip și privit balene iarna. Opțiunile de cazare variază de la apartamente la prețuri moderate până la hoteluri de lux.

Copii, precum și adulți pot juca golf, deoarece cursurile de golf Kaanapali oferă un program de golf Junior în lunile de vară. Există, de asemenea, trenul Sugar Can, peste magazinele 60, bazinele de înot, muzeul gratuit al balenelor și spa-uri relaxante.

Programe pentru copii

Mai multe hoteluri au programe concepute special pentru copii. Există Camp Hyatt, Westin Keiki Kamp și Keiki Aloha Club unde copiii își pot petrece timpul învățând și savurând activități distractive de vacanță (se aplică taxe suplimentare).

Kaanapali Beach Hotel oferă oaspeților 12 și tinerilor un pașaport la check-in, unde copiii se pot completa cu timbre la diferite destinații din Kaanapali. Aceasta este o activitate distractivă pentru ca toată familia să se bucure în vacanță.

Maui Marriott Resort & Ocean Club are o piscină Super 3.5-acre cu o zonă keiki specială numită Shipwreck Deck.

Hyatt Regency Maui oferă aventuri în vacanță în familie, care pot include adolescenți și părinți, inclusiv lecții de scuba, navigație cu catamaran pe 55-foot Kiele V și un program de astronomie pe acoperiș numit Tour of the Stars.

Condos pentru familii

Cele cinci condominii de la Kaanapali Resort oferă opțiunea de a găti propriile mese și de a economisi în vacanță. Condosele au bucătării și lanale private.

Maui Kaaanapali Villas oferă oaspeților tineri un card "ASTONishing Kids" care le dă dreptul la mese gratuite, marfă și admitere la activități precum Submarinul Atlantis și Centrul Naturii din Hawaii.

Kaanapali Alii, situat pe malul mării, oferă cel puțin 1,500 metri pătrați de spațiu, inclusiv bucătărie, două băi complete și uscător de spălat. Clubul gratuit Alii Kids vine cu o geantă de bunătăți, vizieră, mese gratuite și invitații la activități, de la realizarea de lei până la o tabără de tenis de înaltă tehnologie.

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi