Kayak Denver

Pentru caiac, Colorado este pur și simplu una dintre cele mai bune locații din toată America de Nord. Cu peisaje incredibile, cu păduri luxuriante, formațiuni de roci unice, văi uimitoare și mai multe căi navigabile decât se poate conta, statul Colorado este paradisul unui caiac, iar capitala de stat, Denver, este un loc perfect pentru a începe aventurile de caiac în Colorado.

Indiferent dacă sunteți interesat de reperele cu apă albă hardcore sau plutitoare mai relaxante de-a lungul apelor calme, limpezi ale lacurilor și rezervoarelor, Denver și zona înconjurătoare are multe de oferit. În ceea ce privește popularitatea, caiacul este una dintre activitățile în aer liber cu cea mai rapidă creștere din oraș, cu multe tururi diferite și oportunități de închiriere în toată zona Denver. Lucruri de făcut în Denver

Cele mai bune spoturi de caiac din Denver

Nu există nicăieri altundeva pe Pământ ca Denver pentru activități în aer liber. Peisajele din jur din Colorado sunt dincolo de uimitoare și există o mare varietate de experiențe de caiac pe care să le bucurați. Kayak-urile de sezon vor putea să se conteste pe rapițele Clear Creek, în timp ce expedițiile de caiac mai calme pot fi savurate pe faimosul râu Colorado. Iată câteva dintre cele mai bune locuri de caiac în Denver și în jurul său.

· Clear Creek

Parcul de kayak Clear Creek Whitewater pare aproape că a fost realizat chiar de Mama Natură, având în minte caiac. Apele de aici sunt perfecte pentru caiacii cu experiență care doresc să-și pună abilitățile la încercare. Valuri de surf, bolovani, rapizi și multe altele pot fi găsite în întregul parc, care este de fapt folosit de sportivii olimpici de caiac în scopuri de antrenament. Unele ape mai plane pot fi găsite și aici, dar aceasta este o locație recomandată cel mai bine pentru caiacii care știu ce fac.

· Colorado River

Unul dintre cele mai cunoscute râuri din toată America, Colorado se întinde prin niște peisaje de necrezut, oferind un fundal paradisiac pentru tot felul de aventuri în aer liber. Cu un amestec de repezi blânzi și ape mai calme, acest râu poate fi savurat de toată lumea.

· Râul Platte Sud

Foarte aproape de centrul siturilor din Denver, râul Platte de Sud. Oferind ape mult mai calme decât Clear Creek, acesta este un loc minunat pentru caiacii de toate vârstele și nivelurile de experiență și este, de asemenea, popular pentru înot, ciclism și plajă. Foarte popular în rândul locuitorilor din Denver, aceasta este una dintre cele mai bune locații urbane de caiac din zonă.

· Lacul permanent

La o scurtă distanță cu mașina din Denver, veți găsi Evergreen Lake. Un loc cu adevărat frumos, aceasta este o locație obligatorie pentru a vizita Colorado pentru orice iubitor de natură, iar apele se împrumută perfect pentru caiac. Vă puteți relaxa cu adevărat în timp ce plutești pe lac și admiră uimitorele păduri și munți din jurul tău.

· Râul Arkansas

O altă locație excelentă pentru caiac cu apă albă, râul Arkansas este foarte popular și este deschis tot timpul anului. Există câteva pasaje cu adevărat provocatoare, palpitante, pe parcurs, precum și unele secțiuni mai flatate și pentru caiacii cu mai puțin experiență.

Tururi și închirieri în caiac în Denver

Multe companii mari de caiac pot fi găsite în Denver și în jurul ei. Iată câteva detalii despre câteva dintre cele mai bine cotate nume.

1. Compania Denver Outdoor Adventure - 851 Santa Fe Drive #104, Denver, CO 80204 (303 472-3355)

Oferind atât închirieri de caiac și tururi, cât și excursii în natură și oportunități suplimentare în aer liber, Denver Outdoor Adventure Company vă va ajuta să descoperiți zona Denver precum nu vă imaginați niciodată. Excursii cu ghidaj pot fi savurate în diferite locații, cum ar fi rezervorul Chatfield, Lacul Dillon și Lacul Sloan pe tot parcursul anului și caiacari și padocari de toate vârstele și abilitățile.

2. Ghiduri de aventură renascentiste - 730 E Center Ave, Denver, CO 80209 (303 988-2943)

Una dintre cele mai mari școli de caiac din Colorado, Renaissance Adventure Guides este condusă de unii dintre cei mai buni profesioniști de caiac din stat. Acești oameni cunosc râul Colorado și alte căi navigabile majore din Denver mai bine decât oricine și oferă lecții complete, instruire, tururi și multe altele. Pentru aventurile de caiac de calitate profesională din Denver, aceasta este cea mai bună companie pentru a alege.

3. Kayak Confluence - 2301 7th St, Denver, CO 80211 (303 433-3676)

Kayak Confluence este în mare parte doar un echipament în aer liber, oferind vânzări și închirieri de echipamente precum caiace, plăci de plată, schiuri și multe altele, dar personalul prietenos și cu mare experiență va oferi, de asemenea, lecții și servicii suplimentare, precum montaj și reparații personalizate de caiac. Pe scurt, acești băieți sunt unii dintre cei mai buni experți din caiac Denver și vă pot pune la dispoziție complet cu toate echipamentele de care aveți nevoie pentru a avea cele mai bune experiențe de caiac din Colorado.