Caiac În Sacramento

În ciuda faptului că este capitala statului California, Sacramento este doar al șaselea oraș ca mărime din stat. Mai liniștită și mai mică decât locațiile precum Los Angeles și San Francisco, Sacramento mai are o populație de peste o jumătate de milion de oameni și se mândrește cu o mulțime de arhitectură frumoasă și monumente impresionante, atât artificiale, cât și naturale. Orașul se află la confluența râului american și a râului Sacramento, ambele fiind foarte populare pentru activități pe bază de apă, precum caiac.

Nu este neobișnuit să vezi mulți caiac care merg în apele râurilor americane și sacramento în mod regulat, în special în lunile calde din vară sau în weekendurile de vacanță de-a lungul anului. California, în general, este văzută pe scară largă ca unul dintre primele cinci state pentru caiac în întreaga SUA, iar Sacramento păstrează marea tradiție a statului, oferind o mulțime de oportunități super-caiac pentru oameni de toate vârstele și nivelurile de experiență. în Sacramento

Cele mai bune spoturi de caiac din Sacramento

Există o mulțime de locații excelente de caiac pentru ca toată lumea să se bucure atât în ​​Sacramento cât și în jurul ei. Dacă doriți să faceți caiac în această zonă, consultați câteva dintre cele mai importante locuri de mai jos.

- American River

Lungime de aproximativ 120 mile, râul american începe în munții Sierra Nevada și curge în jos până la Sacramento, unde se unește cu râul Sacramento. Un mare jucător în celebrul California Gold Rush din secolul 19th, râul american are o mulțime de istorie în spatele său și este un loc cheie pentru toate tipurile de animale sălbatice precum păstrăvul și somonul de sub suprafața apei, precum și cerbii, racii, castori, vulturi și multe altele de-a lungul malurilor sale. Vizionarea păsărilor și fotografia pot fi savurate din confortul unui caiac în această zonă, dar râul joacă, de asemenea, acasă la unele rapițe Clasa 3 și Clasa 4 pentru caiac și rafting.

- Râul Sacramento

Cu peste o mie de mile de căi navigabile până la padel, râul Sacramento este un adevărat paradis de caiac. Cu ape cu mișcare lentă, este perfect potrivită pentru caiacii neexperimentați sau familiile cu copii mici și este înconjurat de tot felul de peisaje frumoase, de la dealuri luxuriante până la mlaștini și insule. Diverse lacuri și parcuri de stat oferă acces ușor la acest râu frumos și este, de asemenea, plin de somon, bas, păstrăv și alte specii de premii pentru persoanele interesate de pescuitul caiac.

- Lacul Natoma

Situat pe râul inferior american, Lacul Natoma este unul dintre cele mai populare lacuri pentru caiac din județul Sacrmaento. La doar un drum spre est de oraș, lacul este un mare loc de agrement atât pentru localnici cât și pentru turiști, cu înotul și caiacul foarte populare aici. Diferite rampe de ambarcațiuni și parcări fac ușor ocolirea și există o mulțime de animale sălbatice native din California, inclusiv vulturi, heroni, broaște țestoase, șopârlă, căprioare și chiar puști, precum și o varietate de pești.

Tururi și închirieri în caiac în Sacramento

Între râul american, râul Sacramento și lacurile și căile navigabile din jur, există o mulțime de locuri grozave de caiac în Sacramento. Diferite companii de caiac s-au înființat în jurul orașului și în împrejurimi. Aceste companii de caiac oferă tururi, închirieri, amenajări și servicii suplimentare de caiac pentru a vă asigura că dvs. și grupul dvs. aveți cele mai bune experiențe de caiac în capitala Californiei. Asigurați-vă că vă contactați cu una sau mai multe dintre următoarele companii, dacă doriți să vă bucurați de caiac de cea mai bună calitate în Sacramento.

1. Kayaking Fit - West Sacramento, CA, Telefon: 916-672-9992

Oferind închirieri de caiac și mai multe tururi organizate de caiac de-a lungul râului Sacramento și prin orașul însuși, Kayaking Fit poate satisface toate nevoile dvs. de caiac din capitala Californiei. Pot fi savurate trasee de caiac 1-hour, 2-hour, 3-hour și 5-hour, cu servicii de transfer și toate echipamentele de caiac oferite de companie. Fondată de Ed Lopez, fostă parașutistă a armatei americane, această companie oferă o primire călduroasă și îndrumare excelentă în caiac tuturor clienților.

2. California Canoe & Kayak - 11349 Folsom Blvd Ste C, Rancho Cordova, CA 95742, Telefon: 916-851-3600

Pentru aproape orice fel de serviciu de caiac imaginabil, mergeți în jos spre California Canoe & Kayak. Oferind vânzări de caiac, închirieri, cursuri și tururi, această companie Sacramento a fost o lumină de vârf în lumea paddlesports încă de la 1972. Situat la frumosul lac Natoma, California Canoe & Kayak organizează o gamă largă de tururi și lecții, cu câteva clase concepute special pentru copii și începători, precum și evenimente speciale de caiac și paddleboard pe tot parcursul anului.