Caiac În Tâmpa

Unul dintre marile orașe din Florida, Tampa este o destinație frumoasă pentru călătorii de tot felul. Oferind vreme însorită frumoasă pe tot parcursul anului, un orizont uimitor, un golf cu adevărat unic, cu ape calde luxoase și multe altele, acesta este cu ușurință una dintre cele mai bune locații ale statului Sunshine și o vizită obligatorie pentru orice rezident sau turist din Florida.

Cu râuri și golfuri peste tot, zona Golfului Tampa are atât de multe de oferit pasionaților de aer liber, în special celor care se bucură să iasă pe apă înșiși la bordul unui caiac. Kayaking-ul din Tampa nu a fost niciodată mai popular și orașul este un adevărat refugiu pentru caiacii de toate vârstele și nivelurile de abilități, oferind o gamă largă de ape, unele animale sălbatice unice din Florida și peisaje naturale incredibile. Cele mai bune lucruri de făcut în Tampa

Cele mai bune locuri pentru caiac din Tampa

Tampa se mândrește cu o serie întreagă de locații excelente de caiac. Mulți caiacari au tendința imediat să se îndrepte spre zona golfului, dar există mai multe parcuri ceva mai departe spre interior, oferind și mai multe oportunități excelente de caiac. Iată câteva dintre cele mai bune locuri de caiac din Tampa.

· Micul râu Manatee

Dacă doriți să faceți niște caiac în Golful Tampa, fără să vă lipiți de principalele ape ale golfului, râul Little Manatee este o alegere excelentă. Situat la doar o scurtă distanță cu mașina din centrul Tâmbei, acest mic râu pitoresc este aliniat pe ambele părți de copaci frumoși atârnați și vegetație luxuriantă. Apele calme și puțin adânci oferă baza perfectă pentru aventuri în caiac și chiar caiacii fără experiență se pot lăsa pur și simplu să alunece și să se bucure de priveliștile și sunetele pădurilor din jur.

· Golful Mexic

Dacă doriți să faceți niște caiac de coastă la Tampa, Golful Mexic este gata și așteaptă. Apele calme pot fi găsite în apropierea plajelor, în locații precum Clearwater și Palm Harbor, iar curenții mai puțini pot fi provocați un pic mai departe spre mare. Pe tot parcursul pot fi observate tot felul de vieți marine, iar apele sunt navigate în mod regulat pentru pescuitul sportiv și alte activități. Plajele Tampa

· Golful Hillsborough

Unul dintre cele mai bune locuri pentru caiac la Tampa este Hillsborough Bay. Doar în largul coastei din centrul orașului Tampa, aceste ape clare și calde oferă câteva oportunități fantastice de caiac atât pentru caiacari cu experiență cât și pentru amatori. Caiac-ul este cu adevărat plăcut aici și pe parcurs pot fi găsite o mulțime de pești și păsări, precum și câteva vederi uimitoare asupra Tâmpei în sine. Îndreptați-vă spre sud în Golful Tampa sau urmați runda coastei spre Golful Vechi Tampa pentru a face și mai multe amintiri.

Tururi și închirieri în caiac în Tampa

De-a lungul anilor au fost înființate diverse companii de caiac. Oferind o serie de servicii precum tururi de caiac ghidate, închirieri de caiac, amenajare de caiac și multe altele, aceste companii au un singur obiectiv: asigurarea faptului că fiecare pasionat de caiac din Tâmpa are o petrecere excelentă pe apă. În acest sens, iată câteva dintre cele mai apreciate companii de caiac din Tampa.

1. Bay Breeze Paddle Adventures - 2900 Bayport Dr., Grand Hyatt Tampa Bay, Tampa, FL 33607 (813 614-6543)

Oferind închirieri de caiac, tururi, lecții și multe altele, Bay Breeze Paddle Adventures este compania numărul unu pentru oricine dorește să se îndrepte și să se bucure de apele calde și primitoare din Golful Tampa. Treciți-vă aproape și personal cu fauna sălbatică Floridian, inclusiv manatele blânde și delfinii prietenoși în timp ce explorați mangrove și multe altele. Aceste tururi fac parte și în Cypress Point Park și în alte locații grozave din jurul zonei Tampa Bay și întâmpină toți kayakii, indiferent de vârstă sau experiență.

2. Canoe Outpost - 18001 US Hwy 301 S., Wimauma, FL, 33598 - (813 634-2228)

Pentru o experiență diferită de caiac în Tampa, îndreptați-vă la sud de oraș în zona Wimauma și localizați Canoe Outpost. Oferind atât chirie de canoe cât și de caiac pe râul Little Manatee, această companie oferă excursii ghidate de grup mic de-a lungul uneia dintre cele mai retrase și pitorești zone de caiac din zona Tâmpei. Tururi auto-ghidate sunt, de asemenea, disponibile de-a lungul râului, Cockroach Bay și Braden River facând parte, de asemenea, din experiență și oferind câteva frumoase ape plate și copaci atârnați de care să te bucuri.

3. Florida Eco-Adventures - 121 W Thomas St, Tampa, FL 33604 (813 501-3267)

Oferind o mare varietate de excursii de caiac ghidate în jurul Florida Centrală și Coasta Golfului, Florida Eco-Adventures este una dintre companiile de caiac de top din statul Sunshine și foarte bine adaptată familiilor cu copii mici. Dacă doriți să vă bucurați de partea ecologică a Floridei și să asistați la fauna sălbatică natală a statului până aproape, aceasta este o companie bună pentru a alege și există mai multe excursii diferite pe râu și golf pentru a fi savurate în toate perioadele anului.