Kayaking Vancouver

Cel mai mare oraș din provincia canadiană Columbia Britanică, Vancouver este cunoscut pentru diversitatea culturală, orizontul uimitor și peisajele frumoase din jur. Cu o climă blândă și apropierea de păduri, munți, râuri, Strâmtoarea Georgiei, precum și peste 1,200 acri de parcuri, Vancouver este unul dintre punctele de top din Canada pentru activități recreative în aer liber de tot felul.

Vancouveritul mediu tinde să fie foarte activ, cu o mulțime de motive și oportunități de a ieși în aer liber și de a te bucura de natură atât pe uscat cât și pe apă. Kayaking-ul este foarte popular în Vancouver și în jurul său, cu o serie întreagă de pârâuri, golfuri, golfuri, lacuri și multe altele pentru a călări și explora. Dacă vă regăsiți în Vancouver și doriți să vă bucurați de unele dintre cele mai frumoase caiac din Canada, asigurați-vă că consultați cele mai bune locuri și companii din caiac de mai jos. Lucruri de făcut în Vancouver BC

Cele mai bune spoturi de caiac din Vancouver

Cu o mulțime de țărmuri și o mulțime de căi navigabile minunate în jurul valorii, Vancouver este binecuvântată cu unele dintre cele mai bune caiac din țară. Mulți dintre locuitorii orașului adoră caiacul și nenumărați caiacari pot fi observați în toate perioadele anului mergând în apele din Vancouver și din Columbia Columbia Britanică. Dacă doriți să vă bucurați de o zonă excelentă în caiac, consultați câteva dintre aceste locații.

- False Creek

Deschis pentru caiac pe tot parcursul anului, False Creek este cu ușurință unul dintre cele mai populare locuri de caiac din Vancouver și are multe de oferit. Este una dintre cele mai bune locații de caiac pentru persoanele care doresc de fapt să vadă orizontul orașului de pe apă. În această zonă se găsesc închirieri de caiac și îmbrăcăminte și puteți vedea tot felul de monumente și repere de-a lungul drumului, inclusiv Yaletown, Science World și Muzeul Maritim din Vancouver.

- Lacul cerbului

Popular pentru pescuitul caiac și caiac general, Lacul Deer găzduiește o mulțime de animale sălbatice, inclusiv multe tipuri de pești, păsări, castori și multe altele. Este un loc minunat pentru o padelă relaxantă, cu prieteni și familie, pe ape calme și este situat la o scurtă distanță cu mașina în afara centrului Vancouver.

- Stanley Park

Cel mai mare parc din Vancouver este, de asemenea, un loc minunat pentru a face caiac. Vino în vara aici pentru a vedea sute de caiace pe apă sau veniți într-o perioadă mai puțin aglomerată a anului, dacă preferați mai multă intimitate. Oricum, îți este garantat o superba paletă, cu niște vederi uimitoare asupra Munților Țărmului de Nord.

- Deep Cove / braț indian

Oferind vederi absolut uluitoare în toate direcțiile, Deep Cove este locul perfect pentru a începe aventura dvs. de caiac cu braț indian. Este clasat ca una dintre locațiile obligatorii din Columbia Britanică și joacă acasă foci, lei de mare, vulturi și multe alte specii.

- Squamish

Squamish se află la o distanță scurtă de mers cu mașina de Vancouver. Pentru iubitorii naturii și faunei sălbatice, acest loc este un adevărat refugiu în Columbia Britanică. O gamă largă de stiluri de apă poate fi găsită aici, inclusiv ape calme, plane pentru relaxarea padelelor și rapide intense de apă albă pentru sesiuni provocatoare de caiac. Acest lucru înseamnă că Squamish este un loc excelent pentru caiacii de toate tipurile și vârstele.

Tururi și închirieri de caiac în Vancouver

Deoarece caiac-ul este o activitate atât de populară în Vancouver, multe companii de caiac au fost înființate în și în jurul orașului. Consultați câteva dintre companiile enumerate mai jos pentru a avea cele mai bune experiențe de caiac în această locație.

1. Kayak Vancouver - 1295 Richards St #508, Vancouver, BC V6B 1B7, Telefon: 778-775-4687

Oferind închirieri de caiac și excursii ghidate de caiac în toată Vancouver, Kayak Vancouver își propune să vă ofere cele mai bune experiențe pe apele acestui frumos oraș canadian. Locații precum Howe Sound, English Bay și Stanley Park pot fi savurate în aceste fantastice tururi de caiac, precum și în multe alte repere din zona Vancouver. Toate tururile sunt conduse de ghiduri certificate, care pot răspunde la orice întrebare, pot pune pe toată lumea în largul lor și se asigură că fiecare caiac are cea mai bună experiență posibilă pe apă.

2. Vancouver Water Adventures - 1812 Boatlift Ln, Vancouver, BC V6H 3Y2, Telefon: 604-736-5155

Această companie foarte apreciată organizează tururi de caiac, închirieri de caiac și lecții de caiac, acoperind toate bazele pentru distracții de caiac în și în jurul Vancouver. Turul de caiac „Smooth Classic” cu Vancouver Water Adventures are parte de apele calme și relaxante ale False Creek, oferindu-le oaspeților câteva dintre cele mai interesante clădiri și repere ale orașului precum Science World și BC Place Stadium.