Knoxville, Tn: Knoxville Museum Of Art

Muzeul de artă Knoxville este situat în Knoxville, Tennessee, și este dedicat prezentării și sărbători artiștilor locali din Tennessee. O varietate de artiști, forme de artă și teme se reunesc pentru a crea o expunere extinsă a atracțiilor de artă permanente și speciale din cadrul acestui muzeu de artă pătrată 53,000.

Muzeul de Artă Knoxville a fost fondat în 1961 în Hulin Dulin House ca Dulin Gallery of Art. Deși Galeria de Artă Dulin a fost adăpostită într-o clădire superbă în stil Renaștere Neoclasică, clădirea s-a dovedit a avea o lipsă de securitate și un spațiu limitat. Aceasta a amânat în cele din urmă Asociația Americană a Muzeelor ​​să recunoască Dulin Gallery of Art ca un muzeu de renume.

Datorită amânării de acreditare a Asociației Americane a Muzeelor ​​și a unei colecții permanente din ce în ce mai mari, consiliul de administrație a decis mutarea Dulin Gallery of Art. Consiliul de administrație a decis să construiască o nouă instalație în locul care a găzduit Târgul Mondial 1982. Între viziunea consiliului de administrație și lucrările renumitului arhitect Edward Larrabee Barnes, noua instalație a fost o clădire de ultimă generație 53,200 de pătrat pătrat, care s-a deschis în 1990-urile timpurii. Pentru a corespunde schimbării viziunii, misiunii și locației muzeului, Dulin Gallery of Art a devenit Knoxville Museum of Art în 1987.

Cu peste 53,000 metri pătrați de spațiu, nu ar trebui să fie o surpriză Muzeul de Artă Knoxville are o colecție de artă permanentă extinsă care reprezintă o varietate de artiști, forme de artă și perioade de timp.

Grand Ambitions explorează dezvoltarea artiștilor Knoxville din secolul 19th și modul în care și-au legat activitatea cu industrii locale aflate în plină expansiune, inclusiv lemnul și mineritul de minerale. Doi dintre artiștii evidențiați includ James Cameron și Catherine Wiley.

Lure of the Smokies este o expoziție de artă dedicată perioadei de timp a 1920 și 1950, când multe persoane au migrat în Tennessee-ul de Est. În această perioadă, East Tennessee a fost privită ca o locație fierbinte datorită superbe Munți Smoky și a industriilor în plină expansiune care au legătură cu Munții Fumos.

Schimbarea averilor, schimbarea scenelor prezintă influența mai conservatoare asupra artei de-a lungul 1920-urilor. Doi dintre artiștii prezenți din această atracție sunt Edward Hurst și Charles Rain.

Renașterea postbelică afișează mișcarea tinerilor îndrăzneți care au început în 1940-urile târzii. Tinerii artiști care au apărut în toată această perioadă au capturat fundamentele unui stil de artă internațional de frunte, expresionismul. C. Kermit „Buck” Ewing, Walter Stevens, Philip Nichols și Joanne Higgs Ross sunt câțiva dintre artiștii evidențiați din cadrul acestei expoziții.

Curente: Artă recentă din estul Tennessee și nu numai este o atracție dedicată afișării celor mai recente dezvoltări de artă din Tennessee-ul Est și a artiștilor globali. Deoarece această expoziție de artă este dedicată prezentării celor mai noi tendințe în artă, arta afișată este rotită periodic.

Ciclul vieții: în puterea viselor și minunea infinitului este considerată una dintre cele mai mari exponate de acest fel din întreaga lume. Această expoziție a fost comandată în 2009 cu Muzeul de Artă Knoxville, în mod special. O combinație de structuri de sticlă și oțel sunt îmbinate pentru a crea această expoziție absolut uimitoare și uluitoare.

Fațetele sticlei moderne și contemporane prezintă câteva dintre cele mai renumite și inovatoare piese de sticlă. Această expoziție coincide cu influența și promovarea ciclului vieții: În cadrul puterii viselor și a expoziției Minunea Infinitului. Mai presus de toate, această expoziție prezintă popularitatea, importanța și influența crescândă a artei din sticlă.

Thorne Rooms sunt grupuri de diorame în miniatură dezvoltate de doamna James Ward Thorne de la 1930s la 1940s. Camerele Thorne sunt printre cele mai populare și recunoscute expoziții de artă de acest gen din America. Pe lângă faptul că sunt extrem de populare, Thorne Rooms prezintă un nivel renumit de precizie și semnificație istorică.

Muzeul de Artă Knoxville găzduiește frecvent atracții speciale pe tot parcursul anului. Deoarece este încă la începutul anului, Muzeul de Artă din Knoxville nu are în prezent atracții speciale. Continuați să consultați site-ul web al Muzeului de Artă Knoxville pentru mai multe informații despre atracțiile speciale viitoare.

Există o varietate de oportunități educaționale la Muzeul de Artă din Knoxville care promovează educația exponatelor de artă expuse la Muze, precum și concepte fundamentale de artă. Unul dintre cele mai populare programe educaționale de la Knoxville Museum of Art este diversele ateliere de toamnă și iarnă care au loc anual.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Knoxville

1050 Worlds Fair Park Dr, Knoxville, TN 37916, Telefon: 865-525-6101