Lafayette Către New Orleans Distanța: Conducere, Cu Avionul, Trenul Sau Autobuzul

Fie pentru afaceri sau pentru petrecere a timpului liber, călătoria te face fără cuvinte în timp ce explorezi și te transformă într-un povestitor, deoarece experiențele de călătorie sunt atemporale; mai mult te amintești, duble te bucuri. Călătoria de la Lafayette la New Orleans este una dintre cele mai fabuloase călătorii pe timp de primăvară pe care le puteți face, pentru că această porțiune de aproximativ 150 mile de drum oferă un peisaj absolut superb din Louisiana. Aici vom explora numeroasele opțiuni de rețea dintre Lafayette și New Orleans; cele două orașe majore din statul Louisiana, Statele Unite. Care este distanța de la Lafayette la New Orleans? Despre 150 miles.

1. Lafayette spre New Orleans cu mașina


Furnizorii de soluții de transport precum Enterprise Holdings oferă opțiuni de închiriere auto fără probleme, care vă permit să alegeți o mașină la alegere și să vă deplasați către destinație. Opțiunea de a alege între o călătorie dus-întors și o călătorie dus-întors vă oferă posibilitatea de a opri vehiculul la destinația preferată. Angajarea unei mașini pentru a conduce în ritmul propriu este o idee excelentă pentru a vă opri în locuri în timpul călătoriei. În timp ce conduci pe cont propriu și pleci de pe calea bătută, șansele de a te pierde într-o călătorie rutieră depășesc distracția și aventura pe care o vei întâlni! Vizitatorii au căzut de acord că 90 oferă un peisaj uimitor din Louisiana, care este o experiență de neuitat.

Taxele de închiriere auto de la Lafayette la New Orleans pornesc de la o medie de $ 36 la $ 75 pe zi, în funcție de tipul de vehicul ales. Alegeți dintr-o mașină economică de bază pentru o minivacană mai spațioasă în timp ce vă porniți într-o călătorie autostrăită de la Lafayette la New Orleans.

Chiar în afara New Iberia, la 30 mile sud-est de Lafayette, veți întâlni Fabrica Tobasco și Insula Avery. Fabrica oferă tururi gratuite și are magazine mici care oferă diverse produse Tobasco. De-a lungul traseului, veți întâlni mlaștina Atchafalaya, o frumusețe în sine. Multe tururi de mlaștină vă vor duce în apropiere cu natura. La Morgan City puteți asista la un puț de petrol autentic, iar Muzeul Petrolului merită un tur.

2. Lafayette în New Orleans cu trenul


Unul dintre furnizorii de servicii Amtrak, Sunset Limited oferă trenuri de la Lafayette la New Orleans. Amtrak este renumita căi ferate din Statele Unite și Canada care leagă principalele orașe din SUA și Canada și aceste două țări. Sunset Limited oferă Superliner Sleeping cum Dining cazarea mașinii, împreună cu opțiunea normală pentru scaunele pentru autocare. Priveliștea spectaculoasă de la faimoasa mașină Lounge Sightseeing este o încercare indispensabilă pentru fiecare călător.

Călătoria de la Lafayette la New Orleans durează aproximativ 4.5 ore, iar biletele costă mai puțin cu $ 21 până la $ 109, în funcție de opțiunile de ședere. Clădirea stației LFT Amtrak este o zonă de așteptare închisă fără Wi-Fi, contor de ticketing, toalete, telefoane mobile, lift sau lounge pentru pasageri pentru confortul călătorilor. În timp ce clădirea stației Amtrak din New Orleans (NOL) este o zonă de așteptare închisă, care oferă un birou de ticketing, un salon, toalete și un bancomat pentru utilitatea pasagerilor.

Prin taxi privat

Există mai mulți furnizori de servicii auto auto cu șofer care operează 24 ore pe zi și 7 zile pe săptămână doar pentru a vă asigura că transportul dvs. din Louisiana este o experiență excelentă. Uber este furnizorul de servicii de mașini în devenire preferat din lume care vă poate costa la fel de ieftin ca $ 120- $ 260 pentru a călători de la Lafayette la New Orleans. Tot ce ai nevoie este aplicația Uber și ai câștigat o plimbare ieftină în mașina privată a cuiva. Singurul dezavantaj este că nu ajungi să alegi tipul de mașină pentru călătoria ta.

Angajarea altor autovehicule conduse de șofer privat de la Lafayette la New Orleans va costa orice, de la $ 355 la $ 935 pe vehicul, în funcție de alegerea vehiculului. Trebuie să alegeți dintre Sedanul de lux, SUV-ul de lux, autoutilitarul 10 pentru pasageri, Limuzina (Limo), autobuzul pentru pasageri 47 și autobuzul de lux Limo (pasagerul 15) în funcție de cerințele dvs.

Călătoria cu mașina de la Lafayette la New Orleans va dura până la 3 ore, în funcție de ruta pe care o ia șoferul dvs. - 2.30 ore (135.6 mi) prin I-10 E, 2.40 ore (153.3 mi) prin US-90 E și 2.38 ore (159.3 mi ) prin I-12 E și I-10 E.

3. Lafayette spre New Orleans cu autobuzul


Greyhound Lines este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de autocare din Statele Unite și Canada care circulă autobuze de la Lafayette la New Orleans. Călătoria cu autobuzul durează aproximativ 4.5 ore și biletele pornesc de la $ 25.

Flota de autobuze din câmpul galben oferă scaune confortabile din piele și spațiu suficient pentru picioare, care vă permite să stați confortabil. Facilitatea lor Wi-Fi gratuită în autobuz vă permite să navigați pe internet în timp ce călătoriți cu autobuzul. Greyhound respectă o politică de servire pentru primul venit în majoritatea călătoriilor atunci când vine vorba de alegerea locurilor, deoarece locurile nu sunt alocate în timp ce cumpărați bilete. Cu toate acestea, aveți opțiunea de a cumpăra biletele de îmbarcare prioritare și trebuie să alegeți mai întâi locul preferat.

În timpul călătoriei rutiere de la Lafayette la New Orleans, se poate martori că drumurile s-au îmbunătățit după ce uraganele Katrina și Rita au lovit aceste părți în 2005.

Scapari de biciclete

Google oferă trei rute pentru bicicliștii care se deplasează de la Lafayette la New Orleans - prin LA-182 S, 158.5 miles - 13.13 ore, via LA-182 S și Mississippi River Trail, 174.1 miles - 14.22 ore și via US-190 E, 174.9 mile - 14.28 ore.

Traseele de biciclete montane Acadiana Park din Lafayette sunt primele trasee pentru biciclete montane cu o singură pistă care oferă o vedere spectaculoasă a chiparosului vechi de peste 100 și a stejarilor live de-a lungul căii.

New Orleans, bazate pe Free Wheelin 'Bike Tours, nu numai că oferă biciclete de închiriat pentru a explora orașul, dar oferă și tururi ghidate pentru a explora orașul cu bicicleta.

4. Lafayette spre New Orleans cu avionul


Aeroportul regional Lafayette (LFR) este situat în parohia Lafayette din Louisiana. În timp ce aeroportul nu se ocupă de zborurile internaționale, acesta oferă zboruri către mai multe destinații majore interne care oferă servicii de conectare la diverse părți ale globului. Peste călătorii 500,000 utilizează LFR în fiecare an.

Centrul de afaceri al aeroportului și serviciul Wi-Fi gratuit adaugă confort și comoditate călătorilor de afaceri din 4: 30 am până la ultimul zbor al zilei. Ca orice alt aeroport american, LFR este dotat cu un centru de informare pentru vizitatori care oferă ajutor și asistență pentru informații regionale și Lafayette. Aeroportul oferă servicii de portier, restaurante cu mese fine, loc de parcare convenabil și facilități concepute pentru a ajuta pasagerii cu dizabilități, împreună cu alte facilități pentru a-și ajuta călătorii.

Companii aeriene precum American, United și Delta oferă zboruri frecvente de la LFR la New Orleans, cu un preț mediu al biletelor care variază de la $ 470. Zborurile din Houston oferă zboruri non-stop către New Orleans, în timp ce toate zborurile de la LFR au cel puțin o escală pe drum. Timpul luat variază de la 4 la 16 ore, în funcție de locul și ora de dispunere.

Pe de altă parte, Aeroportul Internațional Louis Armstrong din New Orleans (MSY) este situat în Parohia Jefferson, Louisiana. Operațiunile de zbor internaționale ale aeroportului sunt limitate la ora actuală la Toronto, Panama City, Cancun și Punta Cana. Aeroportul acoperă majoritatea destinațiilor interne, în ciuda statutului său de aeroport internațional. Aeroportul este bine echipat cu o serie de servicii aeroport și facilități de la saloane Wi-Fi și linii aeriene la schimb valutar și oficiul poștal.

5. Lucruri de făcut


Lafayette, un oraș cultural bogat din sud-vestul Louisiana este poreclit „Țara Cajunului” pentru coloniștii săi francezi numiți Cajuns, cea mai mare minoritate de limbă franceză din Statele Unite. Lafayette are un punct culminant unic al vieții urbane și tradițiile Cajun păstrate în reputație ridicată pentru abilitățile lor culinare excelente. Mâncarea este sărbătorită și are loc în fiecare eveniment comunitar, fie că este muzică live sau adunare socială.

Bucătăria tradițională Cajun, împreună cu căile navigabile ale Lafayette, satele și tavernele de pe marginea drumului te vor arunca în modul de viață al Cajunului. Această listă de atracții Lafayette vă va asigura că ați avut parte de experiența dvs. de viață Cajun într-o singură călătorie.

Atrăgătoare New Orleans

Louisiana este binecunoscută pentru cultura și istoria sa notabilă și dacă asta este ceea ce căutați, partea de sud a statului și New Orleans este locul potrivit pentru a începe expediția. Cel mai popular ca locul de naștere al muzicii Jazz, orașul New Orleans este un zenit al diversităților culturale evidente în oamenii săi, mâncare, limbă și muzică. De la Frenchmen Street și Cartierul Francez la muzee și tururi de oraș, New Orleans are atât de multe de oferit pentru vizitatori. Această listă de retrageri exclusive din New Orleans are o listă de atracții pe care le puteți vizita pe jos și pe stradă. Cărucioarele trase de cai care se întind pe străzi, iar străzile istorice ale orașului vă vor ademeni din nou în stilul de viață Cajun.

New Orleans este un oraș plin de viață, care găzduiește o serie de festivaluri pe tot parcursul anului, iar locul se întâmplă la un interval regulat. Viața de noapte a orașului este încă un farmec care este frecventat de vizitatori pentru muzica Jazz. Bucatele Nola sunt un derivat al bucătăriilor creole, cajun și afro-americane.

De la Gumbo și Jambalaya la Mardi Gras și plimbări cu feribotul, New Orleans este un loc pentru fiecare grup de vârstă și cu siguranță o destinație de călătorie pentru divertismentul familiei.