Locurile De Nuntă Din Las Vegas: Grădinile Sunset

Situat pe patru acri de terenuri amenajate deosebit de înconjurat de kilometri de lumini strălucitoare din Stripul Las Vegasului, Sunset Gardens oferă servicii de ceremonie și recepție premium în ultimele două decenii. Sunset Gardens dispune de trei săli de banchet private, și anume Garden Room, Terrace Room și Sunset Room, fiecare cu curți de grădină în aer liber îngrijite, care pot găzdui confortabil până la oaspeții 300 confortabil. Sunset Gardens are, de asemenea, o capelă de nuntă fermecătoare, care este perfectă pentru ceremoniile și serviciile romantice și tradiționale, precum și un Pavilion în aer liber cu un foișor pitoresc. O varietate de pachete de nunți personalizate sunt disponibile pentru a se potrivi cu fiecare buget și gust, iar o echipă de personal coordonator cu experiență este la îndemână pentru a vă ajuta cu evenimentul.

Facilități și facilități

The Sunset Gardens are o capelă de nuntă fermecătoare, cu ferestre substanțiale, care inundă interiorul cu lumină naturală și oferă vederi frumoase asupra grădinilor amenajate, tavane înalte cu bârne de lemn care sunt perfecte pentru ceremoniile romantice.

Camera Garden este cea mai substanțială sală de banchete de la Sunset Gardens și poate găzdui între oaspeții 125 și 300 pentru cina așezată și recepții de cocktailuri, iar Camera Terrace este un spațiu de dimensiuni medii care poate găzdui până la oaspeți 120 pentru recepții. Camera Sunset este un spațiu confortabil pentru petrecerile de cocktail și cinele pentru până la oaspeții 60.

Pavilionul oferă un spațiu uimitor de ceremonii în aer liber, cu un foișor frumos pentru ca mirele și mirele să își spună jurămintele și priveliștile pitorești ale grădinilor și copacilor din flori din jur care au fost împodobite cu lumini albe cu stele.

Pachete

Sunset Gardens oferă o varietate de pachete pentru ceremonii și recepții și o combinație a ambelor pentru o gamă largă de bugete și gusturi. Pachetele includ elemente de bază, cum ar fi mese, scaune, piese centrale, lenjerii, șervețele, și completează articole și articole de masă, precum și un ministru non-confesional pentru ceremonii și un fotograf profesionist. Unele pachete au inclus servicii de catering, cu bufeturi de nouă articole de călărie, salate, accesorii și părți, precum și un tort de nunta personalizat și servicii de tăiere. Cuplurile își pot crea listele de redare pentru ca muzica să fie redată de un DJ profesionist, iar bara complet dotată va fi disponibilă timp de patru ore din timpul recepției.

Pachetele pentru ceremonii includ o ceremonie privată cu capela interioară, cu vedere la grădinile noastre elaborate, utilizarea unei suite de mireasă și a unui dressing, muzică de nuntă tradițională pentru serviciu și fotografie nelimitată. De asemenea, sunt oferite aranjamente florale personalizate, o sticlă gratuită de șampanie, un buchet de mireasă și mirele, un coordonator profesionist de nuntă și un ministru non-confesional.

Pachetele pentru ceremonii și recepție includ toate serviciile unui pachet de ceremonii, precum și o ceremonie privată de zi a unei capele interioare și o recepție de cocktail-uri în timpul zilei, un DJ / emcee profesionist, un tort de nuntă personalizat pe două niveluri și un bar deschis cu lichior premium, bere, vin, suc și sifon. Catering-ul include aperitive și călăreți, și există opțiuni de fotografie pentru grădină interioară și în aer liber, credit floral și un coordonator de nuntă, precum și un ministru non-confesional disponibil.

Informatii generale

Sunset Gardens se află la 3931 E Sunset Road, este accesibil pentru scaun cu rotile, are conectivitate la internet wireless gratuită în jurul proprietății și oferă parcare gratuită la fața locului.

3931 E Sunset Road, Las Vegas, NV 89120, Telefon: 702-456-9986

Mai multe locuri de nunta din Las Vegas