Ultima Librărie Din Los Angeles, Ca

Acționând ca o atracție în sine, la fel de mult ca un retailer, The Last Bookstore este o centrală LA și cu siguranță undeva merită vizitată în timpul unei călătorii în oraș.

În prezent, în cea de-a treia și cea mai frumoasă încarnare, Ultima librărie a evoluat de două ori înainte. Începând cu 2005 în mansarda sa, Josh Spencer și-a luat deceniul de experiență în vânzarea tuturor, de la mașini până la haine și a decis să se concentreze pur pe prima sa dragoste: cărțile. Lucrurile s-au dezvoltat considerabil de atunci și librăria s-a instalat acum în minunatul spațiu 22,000-pătrat din Turnul Artelor de primăvară de la 5th și Spring.

Numele a fost ales cu scopul de a curata o colecție de lecturi esențiale care se putea bucura într-un peisaj post-apocaliptic. În mod ironic, a devenit din ce în ce mai apt în peisajul actual, unde librăriile mor în fiecare zi, căzând la lama industrială a internetului. Totuși cumpără, vând și comercializează cărți așa cum au întotdeauna. Dacă sunteți în căutarea de cărți sau viniluri, noi sau folosite, aceasta ar trebui să fie o oprire esențială pentru un singur magazin.

Decorul și locul sunt uluitoare și ai putea să rătăciți orele și ciudatele ciudate timp de ore și nu încetați să observați ceva nou sau înfricoșător. De la arcadele aeriene acoperite cu cărți până la tapițeria de epocă, este la fel de cald și confortabil precum este kitschul și ochiul.

Au devenit una dintre cele mai mari librării independente din lume, iar echipa este încă condusă de proprietarul inițial Josh Spencer, care este la fel de pasionat astăzi precum a fost în prima zi.

Spațiul găzduiește evenimente de la invitați muzicali la semnături și lecturi de carte, iar calendarul este chockablock cu talent și nume interesante. Vezi site-ul lor pentru cele mai recente evenimente și informații despre artiști.

Cumpărare, vânzare și tranzacționare

Schimbarea de cărți cu Ultima librărie este o plăcere autentică. Sincer le pasă de ceea ce fac și rezultă aproape întotdeauna o conversație interesantă; se mândresc, de asemenea, că oferă un preț corect. Vor considera toate cărțile într-o stare bună și vor oferi atât un numerar, cât și un schimb comercial. Pentru numerar, veți căuta, de obicei, de la $ 1 la $ 3 la orice nu este extraordinar sau rar; vă vor oferi 50% mai mult decât în ​​comerț, dar acest lucru poate fi utilizat doar pentru cărțile din magazin. Simțiți-vă liber să donați cărți pentru care nu fac o ofertă.

Au o listă la îndemână cu ceea ce nu vor cumpăra online și pe această listă sunt cărți dintr-un mediu afumat, reviste din ultimii ani 20 și, pe bună dreptate, orice din seria Twilight.

Schimbul de cărți este format 7 zile pe săptămână de la 10: 00am la 5: 30pm, iar schimbul de vinil / discuri rulează 5 zile pe săptămână de miercuri până duminică, în același timp, deși recomandă să apelați înainte pentru a fi siguri.

Adresa

453 S Spring St, parter, Los Angeles, CA 90013

Mai multe lucruri de făcut în Los Angeles