Lincolnshire Marriott Resort, Illinois

Lincolnshire Marriott Resort a fost reproiectat în jurul terenului de golf al campionatului PGA, care se găsește la fața locului și oferă mai multe etaje de camere de oaspeți recent renovate, un centru de fitness cu o piscină interioară și în aer liber, un spa cu servicii complete, numeroase restaurante și copii gratuite. teatru. Proprietatea se află pe terenul 175 acri cu mai multe trasee de drumeții și ciclism.

cazari

Lincolnshire Marriott are camere pentru oaspeți cu o combinație de dimensiuni de pat, disponibile atât în ​​standard cât și în cele de execuție. Oaspeții pot alege, de asemenea, camere cu vedere la parc sau la lac.

Oaspeții pot alege dintr-un pat king size sau două paturi duble în camerele lor standard. Vizualizarea parcului poate fi solicitată la rezervarea unei camere. Aceste camere au dimensiunea de puțin peste 300 metri pătrați. Capacitatea maximă pentru camerele standard este de până la patru persoane.

Stațiunea are, de asemenea, camere de oaspeți executivi, care sunt, de asemenea, cu un pat king size sau două paturi duble. Vizualizarea lacului poate fi solicitată la rezervarea unei camere. Aceste camere au, de asemenea, puțin peste 300 metri pătrați și au tavane înalte și boltite. Capacitatea maximă pentru camerele executive este de până la patru persoane.

Atât camerele standard cât și cele executive au acces nerestricționat la nivel de club, care poate fi adăugat la orice rezervare și oferă facilități suplimentare.

Toate spațiile de cazare de la Lincolnshire Marriott sunt nefumători.

Facilitati

Unitățile de cazare de la Lincolnshire Marriott au fost concepute pentru a oferi oaspeților peste noapte dotări și servicii incredibile în timpul vizitei. Fiecare cameră este cu aer condiționat, cu ferestre care pot fi deschise.

Pentru oaspeții de afaceri, fiecare spațiu de cazare are birouri de lucru echipate cu tehnologie „Plug-in”. Toate dispozitivele capabile se pot conecta și la internetul wireless de mare viteză furnizat de stațiune. Accesul gratuit la serviciile de afaceri ale stațiunii este, de asemenea, oferit cu fiecare ședere peste noapte. Fiecare cameră are, de asemenea, prize USB pentru clienți.

Fiecare pat este dotat cu un pachet de lenjerie de pat oferit de Revive Bedding, care include un confortabil de pluș, jos, cu o plapumă de designer. De asemenea, vin cu o saltea cu perne.

Fiecare cazare din stațiune are, de asemenea, un televizor mare, cu acces prin cablu (inclusiv HBO, ESPN și CNN, filme cu vizionare și Netflix), uscător de păr, filtru de cafea și masă de călcat și fier de călcat. Băile sunt prevăzute cu o combinație de duș / cadă, iar zonele de zi au o canapea mică și un scaun cu oțel. În plus, camera are un mini frigider.

Serviciul de cameră este disponibil pentru toate camerele și este asigurat de unul dintre restaurantele din incintă.

Accesibilitate

Multe dintre camerele și zonele comune de la Lincolnshire Marriott au fost concepute pentru a fi accesibile celor care pot avea abilități fizice diferite.

Unele camere oferă dușuri roll-in, alarme vizuale și alte notificări vizuale atât pentru telefon, cât și pentru ușa camerei. Oaspeții trebuie să se asigure că solicită una dintre aceste camere atunci când fac rezervări. Opțiuni suplimentare de accesibilitate pot fi, de asemenea, disponibile, astfel încât oaspeții cu griji ar trebui să vorbească direct cu personalul din stațiune.

Acces la nivel de club

Când rezervați o cameră, oaspeții pot solicita acces la nivelul clubului. Acest lucru permite oaspeților să folosească M Club Lounge, care este deschis de duminică seara până vineri dimineața. Accesul oferă, de asemenea, oaspeților un mic dejun tip bufet gratuit, gustare de amiază, cape-uri, desert și o varietate de gustări pentru mâncare. Accesul la internet wireless de mare viteză este de asemenea gratuit cu acces la nivel de club. Oaspeții pot achiziționa și cocktail-uri la lounge, în timp ce băuturile nealcoolice sunt oferite gratuit. Lounge M Club nu este disponibil în weekend.

Masă

Self-service, restaurantul Lincolnshire Marriott include o zonă de picnic în aer liber, cu grătar de grătar, pe care oaspeții le pot folosi pentru a pregăti și a savura mâncarea.

Serviciul de cameră este disponibil pentru toate nivelurile de camere.

Micul dejun tip bufet este de asemenea disponibil la un cost suplimentar, deși este oferit gratuit acces la nivelul clubului.

Situate în interiorul stațiunii sunt, de asemenea, mai multe restaurante pentru care oaspeții se pot bucura în timpul șederii.

Restaurantul și barul Brew Lobby, un restaurant pentru mese casual, servește mâncare și băuturi tradiționale americane și este deschis pentru prânz și cină. Nu sunt necesare rezervări.

Există, de asemenea, The Three Embers, care este steakhouse-ul semnat al Lincolnshire Marriott. Este casual, iar restaurantul se află în jurul unei sobe de ardere a lemnului și servește preparate din bucătăria locală, Midwest, cu influențe din sudul Europei. Sunt deschise la micul dejun și la cină. Aveți nevoie de rezervare.

O altă opțiune în timp ce vizitați stațiunea este Wright's Brew and Bistro, care este, de asemenea, o masă casual. Restaurantul servește un serviciu casual, un pub și oferă o selecție rotativă de beri artizanale. Aveți nevoie de rezervare.

Există un Starbucks situat în holul stațiunii, care servește un meniu complet de băuturi cu cafea și mâncăruri pentru mâncare, precum produse de patiserie și sandwich-uri.

Pe terenul de golf se află Crane's Landing Bar and Grill, care servește preparate din bucătăria americană mai ușoară și o gamă largă de băuturi. Restaurantul este deschis din martie până în noiembrie și servește micul dejun și prânzul.

Fitness

Clubul de sănătate Marriott, situat în stațiune, este deschis 24 ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Centrul de fitness are echipamente cardiovasculare noi și greutăți gratuite. Bicicletele sunt de asemenea închiriate pentru a fi utilizate pe pista de fitness din apropiere. Există, de asemenea, o piscină interioară și încălzită în aer liber, iar prosoape sunt prevăzute pentru ambele. Există, de asemenea, un jacuzzi, situat în interiorul centrului de fitness, pentru toți oaspeții să-l folosească.

Activități pentru copii

Oferită gratuit la Lincolnshire Marriott este o experiență premiată, în direct de teatru pentru copii. Copiii de toate vârstele și familiile lor se pot bucura de acest teatru muzical imersiv, care se desfășoară de mai multe ori pe zi.

spa

Lincolnshire Marriott are un spa cu servicii complete, amplasat în incintă. Designul interior a fost inspirat din natură și este destinat să calmeze și să relaxeze oaspeții stațiunii și să ofere îngrijire holistică pentru bunăstare și sănătate optime. Centrul spa este deschis șase zile pe săptămână, cu excepția lunilor. Acestea oferă o varietate de tratamente și servicii diferite, inclusiv înfășurări corporale, tratamente pentru păr și scalp, servicii de machiaj, tratamente pentru ochi și manichiură și pedichiură. Centrul spa oferă, de asemenea, facilități precum saloane separate pentru bărbați și femei, precum și servicii și tratamente oferite în mod explicit bărbaților.

Golf

Stațiunea are un teren de golf campionat PGA 18, proiectat de George Fazio. Cursul include un magazin de golf pro și clubhouse, precum și un restaurant la fața locului. Închirieri și lecții sunt disponibile. Există, de asemenea, o punere verde amplasat pe traseu. Copiii golf gratuit cu un adult plătit. Cursul este 6,290 de șantiere și este egal 70, cu provocări de apă abundente. Facilitatea a fost certificată Audubon.

Spațiu de întâlnire

Lincolnshire Marriott are, de asemenea, peste 60,000 metri pătrați de spații de întâlnire și evenimente disponibile, repartizate pe 25 diferite săli de evenimente și 22 săli de desfacere maximă 1500. Cel mai semnificativ spațiu deschis unic este dimensiunea 32,000 de metri pătrați, iar centrul de exponat ocupă XNUMX metri pătrați. Există, de asemenea, patru pavilioane separate în aer liber. Fiecare zonă de întâlnire este echipată cu partea superioară a echipamentului tehnologic al căptușelii, inclusiv echipamente AV, un ecran al proiectorului din spate și un sistem PA portabil. Există, de asemenea, o etapă portabilă disponibilă. Catering poate fi oferit la cerere pentru pauze de cafea, prânz, cină și pauze după-amiază, precum și recepții. Toate evenimentele vin cu personal dedicat, inclusiv personalul de așteptare, securitatea și personalul tehnic disponibile pentru a rezolva problemele posibile.

Ten Marriott Drive, Lincolnshire, IL 60069, Telefon: 847-634-1000