Livia’S Dish In Worcester, Ma

Livia's Dish este un restaurant de luat masa casual din Worcester, MA, deținut și administrat de echipa soț-soției, Enton Mehillaj și Oriola Koci, iar restaurantul poartă numele fiicei cuplului. Locul oferă tarife italiene și mediteraneene și folosește ingrediente locale, cu un accent special pe produsele artizanale. Livia's Dish își face propria pâine, pansamente, brânză de fermier și sosuri în fiecare zi.

Restaurantul oferă un meniu, un prânz și o cină în stil italian și mediteranean, împreună cu sortimentul său intern de crepe umplute dulci și sărate. Livia’s Dish preia comenzile de catering și acceptă rezervările de luat masa la telefon.

1. Meniul


Meniu de mic dejun

· Plăci de mic - Waffles, pâine prăjită din Texas, clătite umplute, pâine prăjită Nutella, pâine prăjită franceză a Liviei, nu destul de ouă Benedict, ouăle tale, clătite cu banane și pecan și friptură și ouă

· Omlete - Creveți, somon afumat, Spice, Mediterana, Grădina, Friptura, Omleta de măcelărie, sparanghel și brânză de capră, slănină și spanac, servite cu cartofi pentru micul dejun și pâine prăjită. De asemenea, este oferită „Creează-ți propria omletă” cu opțiuni de brânză și topping precum slănină, cârnați, șuncă, ciupercă, ardei, ceapă, roșii, spanac sau măsline

· Mic dejun Mic dejun Paninis - Panini pentru micul dejun cu friptură, panini pentru micul dejun cu bacon și Panini pentru Livia

· Pagini de mic dejun - Clătite cu unt, croissant proaspăt copt, pâine prăjită, brânză cremă, kielbasa, cârnați de pui, ceașcă de fructe, cartofi Livia, unt de arahide, un ou orice stil, slănină, șuncă sau cârnați, grâu prăjit, brioșă albă sau engleză și pâine rară de scorțișoară cu afine, capsuni sau ciocolata.

Masă de prânz

· Supa - Supa specială Livia făcută zilnic proaspăt

· Salate - Legume la grătar, salată de caprese, salată de Caesar, salată de casă cu opțiunea de a adăuga creveți, friptură sau pui la grătar

· Panini și burgeri - Bruschetta Burger, Altea's Burger, Feta Burger, panini de pui la gratar, panini cu legume la gratar, panini de curcan prăjit și panini toscane și brânză de brânză. Panini și burgeri sunt serviți pe focaccia gătită la domiciliu, servită cu cartofi prăjiți.

· Entr? Es - Somon prăjit, fettuccini Bolognese și pui și legume

· Deserturi - Frigarui de căpșuni cu ciocolată, panini de ciocolată și cannoli de casă

2. Planificați-vă vizita


Meniu special

Restaurantul aranjează un meniu special pentru evenimente private pentru minim 30 adulți. Meniuri personalizate, micul dejun și cină sunt oferite în stil bufet sau ca meniu placat în stilul restaurantului pentru evenimente private rezervate în avans. Prețurile tip bufet și meniu placat sunt percepute de persoană, cu prețuri cuprinse între $ 12.99 și $ 23.99. Toate evenimentele private sunt organizate după programul de lucru al restaurantului.

Petreceri de gătit pentru copii

Livia's Dish organizează petreceri de gătit pentru copii în bucătăria lor pentru copii, sâmbătă, de la 3: 00pm până la 5: 00pm. Copiii trebuie să aleagă dintre trei teme de petrecere, și anume Pizza Party, Brunch Party și Mexic Party, și se adresează copiilor cu vârsta peste 8 și peste. Un membru al personalului cu experiență oferă interacțiuni unu cu unu cu participanții prin asistarea și instruirea acestora pe parcursul ședinței.

Ore de operare

Restaurantul operează 7 zile pe săptămână, care servește micul dejun și prânzul de luni până sâmbătă de la 7: 00am până la 3: 00pm. Duminica, micul dejun și prânzul sunt servite de la 8: 00am la 3: 00pm.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Worcester, MA

Livia's Dish, 1394 Main Street, Worcester, Massachusetts 01603, site-ul web, Telefon: 508-926-8861