Lockheart Gables, O Escapadă Romantică De Weekend În Texas

Lockheart Gables Romantic Bed and Breakfast este o pensiune tradițională, destinată doar adulților, în Fort Worth, care oferă cazare romantică pentru cuplurile care doresc o escapadă de neuitat. Situat într-un conac în stil Tudor frumos întreținut, hanul fermecător are paturi cu patru afișe în lenjerie de lux, cadă cu jacuzzi în formă de inimă și dușuri de ploaie pentru două persoane, șeminee confortabile și zone private în aer liber.

Hotelul este înconjurat de grădini amenajate cu copaci, iar oaspeții sunt tratați la un mic dejun gastronomic în fiecare dimineață în confortul apartamentelor lor, alături de băuturi și gustări gratuite pe tot parcursul zilei. Tratamente de masaj în cameră pot fi aranjate contra cost, iar Hanul se află la câțiva kilometri de mai multe atracții, cum ar fi districtul istoric național Fort Worth Stockyards și Muzeul de Artă Kimbell.

Cazari oaspete

Lockheart Gables Pensiunea Romantică dispune de trei apartamente king frumos decorate și două căsuțe private, care oferă un nivel suplimentar de confidențialitate și izolare. Toate unitățile de cazare au paturi confortabile cu dimensiuni King, cu lenjerii de lux și perne hipoalergenice, și băi cu baie, cu dușuri mari, dus cu formă de inimă, prosoape groase și halate de baie și papuci pufoși și produse de baie de lux. Fiecare suită king este dotată cu facilități romantice, cum ar fi uleiuri de aromaterapie, haine de spălare faciale, prosoape de îndepărtare a machiajului și uscător de păr, împreună cu aparatele de cafea, televizoare cu canale prin cablu, DVD playere și internet wireless gratuit. Accesorii suplimentare includ flori proaspete, lumânări și întâlniri romantice, împreună cu gustări și băuturi gratuite și o bibliotecă de DVD-uri.

The Beloved and Sweetheart Cottages oferă un plus de confidențialitate și izolare și oferă paturi de dimensiuni king-size, în lenjerie de lux și perne hipoalergenice și băi cu baie cu dusuri mari, dus cu formă de inimă, prosoape groase și halate de baie pufoase și papuci și produse de baie de lux. Spațiile de ședere spațioase au șeminee cu gaz, fotolii confortabile și canapele și se deschid pe verandele private cu leagăne.

Masă

În fiecare dimineață, un mic dejun gourmet gratuit este servit în salonul de la conac în fiecare dimineață și include cafea proaspăt preparată, ceai și alte băuturi calde, sucuri de fructe, platouri cu fructe proaspete, iaurt, cereale, preparate calde și mâncăruri semnate, ouă și pâine proaspăt coaptă , briose, scones și multe altele.

Facilități și agrement

Facilitățile de lux de la Lockheart Gables Romantic Bed and Breakfast includ mic dejun gastronomic gratuit livrat în apartamente în fiecare dimineață și băuturi și gustări gratuite pe tot parcursul zilei, grădini frumoase, în formă de copaci, în care să vă relaxați și mai multe locuri uimitoare pentru nunți și alte speciale sărbători.

Orașul Fort Worth oferă o multitudine de atracții și activități de care să te bucuri. Spanning blocuri 35 din centrul orașului Fort Worth, Sundance Square este unul dintre cele mai frumoase cartiere de divertisment și cumpărături din sud-vestul. Compus din mai multe clădiri 40, atât moderne cât și istorice, care adăpostesc o serie de locuri de divertisment, retail și locuri de luat masa, Square oferă numeroase lucruri de văzut și de făcut, de la o cafea casual într-o curte însorită, până la o masă fină într-un restaurant elegant. O altă atracție de a explora este Fort Worth Stockyards, care este înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice și atestă industria animalelor din Texas. Muzeele, galeriile și alte site-uri demne de vizitat includ Muzeul de Artă Kimbell, Muzeul de Artă Amon Carter, Grădina Botanică Fort Worth, Muzeul de Artă Modernă din Fort Worth, Nancy Lee și Perry R. Bass Performance Hall și Fortul Merita Zoo

Nunți și evenimente

Lockheart Gables Romantic Bed and Breakfast oferă o locație intimă pentru nunți și alte sărbători speciale. Grădinile frumos îngrijite ale hanului pot găzdui până la clienții 150 cu două locuri elegante din care să aleagă, și anume fermecătorul fermecător și caracteristica cu patru niveluri de apă de stâncă. Retragerea oferă, de asemenea, o varietate de pachete care să se potrivească fiecărui buget, care include locurile de cazare și de noapte pentru cuplul nupțial, coordonatorii de ceremonii / facilități, miniștri non-confesionali, mese de recepție și lenjerie, scaune și audiovizual de ultimă generație. sisteme.

5220 Locke Ave, Fort Worth, TX 76107, site-ul web, Telefon: 817-738-5969

Mai multe lucruri de făcut în Fort Worth, hoteluri din Fort Worth, escapade de weekend din Houston