Locurile De Nuntă Din Los Angeles: Capela De Nuntă Din Albertson

Capela de nuntă din Albertson vine în întâmpinarea nunților mici pentru până la 32 persoane și oferă o serie de nunți și pachete de primire pentru cei cu buget. Înființată în 1974 și deținută de creatorul de modă Daniel Franco, Albertson Wedding Chapel oferă atât ceremonii romantice, cât și tradiționale și pachete care variază de la servicii standard, pachetul all inclusive „Soul Mates”. Acest pachet include sediul, ofițerul, licența de căsătorie, fotograful și videograful, doi coordonatori, accesul la sala miresei și un buchet frumos de flori pentru mire și mire. Ofițerii de nuntă din capela nunților din Albertson pot efectua toate tipurile de ceremonii intime, de la căsătoriile civile și nunțile de același sex, până la luxoase întâlniri spaniole.

Servicii și servicii

Facilitățile și serviciile disponibile cu închirierea locului includ un dressing pentru mireasă și mire, asigurarea de răspundere civilă, un coordonator de nuntă care să aibă grijă de toate detaliile din zi, amenajarea și curățarea locului, Internet wireless de mare viteză și parcare publică pentru oaspeții site-ului.

Informatii generale

Capela de nuntă din Albertson este situată în 834 South La Brea Avenue din Los Angeles, este accesibilă în scaun cu rotile și oferă o parcare amplă pentru oaspeți.

Los Angeles sau Orașul Îngerilor oferă o multitudine de atracții și activități, cum ar fi piața fermierilor istorici. Piața Agricultorilor din Los Angeles este un reper istoric și una dintre principalele atracții ale orașului, care vinde și servește produse ecologice și produse cultivate local, produse alimentare și artizanale de peste 80 ani. Situată la colțul străzii 3rd și a avenuei Fairfax - un semn din fața Pieței Agricultorului scrie „Meet Me at Third and Fairfax” - piața a fost de mult timp un loc ideal pentru alimente, amatori, gourmands și iubitori de piață deopotrivă. . Cu peste standuri de vânzători 100, piețe alimentare specializate, produse alimentare alimentare proaspete, standuri de alimente pregătite, restaurante și magazine turistice, Piața este o instalație permanentă și este deschisă șapte zile pe săptămână. Unul dintre numeroasele aspecte importante ale pieței este varietatea mâncării locale, internaționale și etnice disponibile, unde puteți gusta bucătărie din toată lumea.

834 South La Brea Ave, Los Angeles, CA 90036, Telefon: 323-937-4919

Mai multe Locuri de nuntă în Los Angeles