Locul Macarthur Din Sonoma, California

Chiar în superba țară a vinului din Valea Sonoma și la doar patru blocuri de la istoricul Sonoma Plaza se află un hotel de lux din camera 64, numit MacArthur Place, care are vinde, magazine, mese fine și galerii frumoase. Se află la doar 15 minute de Napa Valley cu mașina și aproximativ patruzeci și cinci de minute de la San Francisco. Acest lucru face ca MacArthur Place să fie o locație foarte strategică pentru cei care au interes pentru vinăriile Sonoma Valley și Napa Valley.

Pe lângă o istorie bogată și multiple premii prestigioase obținute de-a lungul anilor, MacArthur Place are șapte acri de grădini luxuriante pline de sculpturi minunate și pasarele care duc la garduri, bănci și fântâni. Spa-ul său oferă peste 40 diferite tipuri de tratamente de masaj, iar restaurantul său a fost numit unul dintre cele mai bune fripturi din țară. Din mai multe motive, hotelul a fost poreclit de Conde Nast Traveller printre „Cele mai bune lumi” din 2014 și unul dintre cele mai bune hoteluri 10 din San Francisco și California de Nord.

1. Istorie


MacArthur Place este un fermier vechi de un secol, care a fost în cele din urmă renovat într-un han de lux și spa. Fostul proprietar al unui fermier din Missouri și proprietar de pământ numit David Burris, acest teren 300-acre este bogat cu livezi de fructe, podgorii, culturi, vite și cai.

Generații ale familiei Burris și diverse transferuri de proprietate ani mai târziu, proprietatea a fost remodelată într-un hotel cu cameră 64, dotat cu facilități de conferințe de lux și de ultimă generație, un spa complet de servicii și un restaurant recunoscut pe scară largă. Astăzi, MacArthur Place găzduiește o mulțime de arhitectură istorică, cabane noi fermecătoare, tablouri și tot felul de grădini umplute cu diverse sculpturi originale pentru invitații invitați să-i admire.

MacArthur Place este destul de ușor de găsit. Este la doar 45 minute de la Golden Gate Bridge (nord) și aproximativ 30 minute de Santa Rosa. De asemenea, este la doar o oră și jumătate de aeroporturile din San Francisco, Oakland și Sacramento.

2. Camere și apartamente


Amplasate în grădinile frumoase ale hanului, fiecare dintre camerele 64 luxoase ale MacArthur au designul lor unic. Cu toate acestea, toate camerele și apartamentele sunt dotate cu cabine de duș, dușuri de intrare, televizoare HD LED, DVD playere, uscător de păr, halate de pluș, fier și plăci de călcat, seif în cameră, aparat de cafea Keurig și frigidere. Desigur, fiecare cameră are accesul la internet wireless mult dorit. Pe lângă facilitățile camerei, oaspeții beneficiază de mic dejun tip bufet, vinuri și brânză nocturne, filme DVD, internet wireless și parcare gratuită, precum și utilizarea spa, fitness și facilități pentru calculator și imprimantă.

Camerele sunt împărțite în șase tipuri:

- Garden Spa Suites oferă o retragere romantică și este considerată una dintre cele mai spectaculoase spații de cazare ale hanului.

- Cabana Suites oferă lux în mediile lor interioare și exterioare.

- Suite premium dispun de unități duplex cu tavane catedrale și obloane cu căzi de hidroterapie;

- Cabane sunt cunoscute pentru intimitatea pe care le oferă cuplurilor.

- Camere de oaspeți și de lux oferă caracteristicile de bază, dar de lux ale cazărilor hanului.

- suitele oferă cele mai bune oportunități de relaxare și confort, cu vederi minunate și toate cele mai bune facilități și servicii ale hotelului.

Oaspeții vor fi, de asemenea, bucuroși să știe că există camere care sunt conforme cu cerințele ADA. Acestea oferă aceleași caracteristici și facilități ca și celelalte camere, dar sunt mai prietenoase cu oaspeții cu nevoi speciale de acces.

3. Spa-ul


Una dintre caracteristicile care diferențiază MacArthur Place față de alte hanuri din clasa sa este Garden Spa. Numit „Cel mai bun spa” din Sonoma, bazat pe Indexul Sonoma-Tribune’s People’s Choice Awards, Garden Spa oferă mai mult de tipurile 40 de servicii de masaj, tratamente corporale, tratamente faciale și epilare și alte tratamente relaxante.

Urmând o abordare „Farm to Massage Table”, Garden Spa folosește cele mai bune uleiuri esențiale cu o singură notă în loc de amestecuri pentru a maximiza experiența unui singur ulei esențial. Alegeți dintre oricare dintre tratamentele semnătore ale spa-ului pentru o sesiune lungă de 100 minute sau mergeți la oricare dintre pachetele speciale ale spa-ului, care oferă o combinație de tratamente, prânz și un cadou special.

Pentru a completa experiența spa, Garden Spa este echipat cu mai multe săli de tratament interioare, un salon, vestiare și o baie de aburi co-ed. Există, de asemenea, Garden Shop pentru oaspeții care doresc să aducă acasă oricare dintre produsele spa.

4. Cina la MacArthur Place


Saddles Steakhouse a fost beneficiarul a destul de multe recunoașteri. A fost considerat „cel mai bun restaurant de vită din California”, în timp ce Sonoma Index-Tribune Readers Poll a decis că are „Cel mai bun friptură”. Între timp, Sonoma Valley Sun Readers Poll a considerat că Saddles are „Cele mai bune cocktail-uri”. În cele din urmă, a câștigat recunoașterea premiului de excelență The Wine Spectator pentru selectia sa de vin.

Inutil să spun, Șaua este specializată în fripturi și cotlet, împreună cu o selecție premiată de vinuri. Restaurantul este cunoscut și pentru fructele de mare proaspete.

În holul restaurantului este expusă o lucrare de artă originală într-o verandă deschisă, unde oaspeții se pot bucura de mese în aer liber. Cei care caută băuturi mixte, vin, bere și martini se pot îndrepta spre barul Saddles Martini unde se pot relaxa sau se pot amesteca cu alte persoane sau prieteni.

Cocktail-urile și prânzul sunt de asemenea disponibile la piscină. În cele din urmă, oaspeții pot solicita ca micul dejun, prânzul sau cina să fie livrate în spațiile de cazare pentru o experiență mai prânză.

5. Nunți și întâlniri


Datorită mediului său luxos de țară de vin, MacArthur Place este pur și simplu un fundal minunat pentru nunți, în special pentru cuplurile care doresc să-și țină sărbătorile în afara lor. Proprietatea are o mulțime de locuri unice și frumoase cu care să lucrezi, astfel încât cuplul care va fi căsătorit în curând să găsească locul perfect pentru a-și schimba jurământul de nuntă.

Între timp, există o echipă bine pregătită de planificatori de evenimente, care vor colabora strâns cu pasărele de dragoste pentru a aranja muzică, decorațiuni și alte detalii care alcătuiesc nunta la care au visat întotdeauna. Catering-ul va fi ocupat de nu mai puțin de cei mai buni bucătari de la han, iar oaspeții pot fi cazați în numeroasele camere de oaspeți, apartamente, apartamente, cabane și cabane din MacArthur.

Cei care planifică sărbători mari pot avea mai mulți oaspeți 125, dar aranjamentele pentru grupuri mai mari pot fi făcute cu ajutorul biroului de vânzări al hanului. Există, de asemenea, pachete pentru întâlniri mai intime numite Pachetul Elopement.

MacArthur Place este, de asemenea, cunoscut pentru a fi o destinație de întâlnire și evenimente fine pentru grupuri de afaceri, corporații și alte organizații. Gata cu săli de conferințe care au caracteristici versatile precum iluminatul, amenajările de ședere și echipamentele audio-vizuale, hanul este capabil să găzduiască aproape orice fel de adunare de profesioniști, parteneri de afaceri, directori și colegi.

În afară de priveliștile luxuriante despre grădină, spații de cazare luxoase și preparate delicioase din serviciile de catering, oaspeții care își desfășoară întâlniri și conferințe în MacArthur Place pot include, de asemenea, în itinerarul lor, o serie de activități distractive de construire a echipei care pot promova camaraderia în rândul participanților. Aceste evenimente special adaptate, făcute cu ajutorul echipei de han de planificatori de evenimente bine pregătiți, vă vor ajuta să vă asigurați că există un amestec sănătos de muncă și joc și că fiecare eveniment stabilit în MacArthur Place este un succes.

6. Planificați această vacanță


În cele din urmă, oaspeții care stau în MacArthur Place se pot aștepta cu nerăbdare la multe activități și experiențe distractive. Pentru început, există o serie de posibilități de degustare de vinuri la numeroasele crame din regiune, dintre care unele includ Gloria Ferrer, Jacuzzi Family Vineyard sau Sebastian Winery.

Există, de asemenea, o mulțime de site-uri istorice din California, la care oaspeții pot merge. Plaja istorică Sonoma, care este cea mai mare piață a orașului din California, este la doar patru blocuri de MacArthur Place. Oaspeții pot vizita, de asemenea, General Vallejo's Home și Jack London State Park.

Există o serie de alte activități care pot fi organizate pentru oaspeți, cum ar fi drumeții, ciclism, vizionarea păsărilor și picnic. Alte activități populare din regiune includ călărie și balon cu aer cald.

Înapoi la: escapade de weekend din San Francisco.

29 East MacArthur Street, Sonoma, CA 95476, Telefon: 707-938-2929