Excursie De Zi Madrid La Toledo

Spania este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa, cu numeroase regiuni și orașe din această țară oferind tot felul de experiențe unice pentru vizitatorii de toate vârstele. Spania este cunoscută pentru vremea caldă și însorită, festivalurile anuale vibrante și interesante, bucătăria națională delicioasă și cultura și patrimoniul bogat.

Fie că vizitați capitala națiunii, Madrid și că vizitați marile site-uri de interes precum Palatul Regal și Parcul El Retiro, sau călătoriți în alte orașe precum Barcelona, ​​Valencia sau Sevilla, Spania are multe de oferit. Este un pământ de plaje frumoase, arhitectură uimitoare și locații istorice depozitate.

Mulți vizitatori în Spania preferă să-și petreacă cea mai mare parte a timpului într-o locație mare a orașului, cum ar fi Barcelona sau Madrid, dar dacă plănuiți o vacanță în Spania, este înțelept să luați în considerare câteva posibile excursii de o zi pentru a adăuga puțină varietate și emoție experienței dvs. . Există o mulțime de excursii de o zi din care să alegeți când stați la Madrid, iar o călătorie la Toledo este una dintre cele mai bune opțiuni.

Un patrimoniu mondial UNESCO încă de la 1986, extraordinarul oraș Toledo privește pe câmpiile Castilla-La-Mancha din Spania Centrală și are o istorie care datează de mii de ani. Este acasă unele dintre cele mai incredibile exemple de arhitectură istorică din toată Spania, cu Santa Iglesia Catedrală Primada 13th, secolul 15th și Monasterio de San Juan de los Reyes din secolul XNUMXth fiind doar câteva exemple.

Cum ajungeți la Toledo de la Madrid

Toledo este unul dintre cele mai bune orașe pentru a alege dacă te gândești să faci o excursie de o zi din Madrid. Toledo se află la mai puțin de 50 mile de Madrid, așa că este foarte ușor să ajungi acolo și înapoi într-o singură zi. De fapt, este atât de aproape încât poți chiar să angajezi un taxi care să te ducă acolo fără prea multe inconveniente, deși prețul acestei călătorii în taxi ar fi destul de ridicat în comparație cu ceea ce aștepți să plătești în autobuz sau tren.

Cum ajungeți la Toledo de la Madrid cu mașina

Dacă aveți propriul vehicul sau o mașină de închiriat în Madrid și nu vă deranjează să conduceți pe drumurile spaniole, aceasta este o modalitate simplă de a ajunge la Toledo pentru călătoria dvs. de o zi. Puteți urmări pur și simplu A-42 din Madrid și direct în Toledo, iar călătoria se poate face în mai puțin de o oră.

Singurul dificil pe care îl întâmpinați este să parcurgeți străzile orașului, atât Madrid, cât și Toledo, dar a vă deplasa prin aceste orașe nu este prea dificil, în special pentru șoferii cu experiență în locații mari din oraș.

Cum ajungeți la Toledo de la Madrid cu autobuzul

Dacă doriți să vă faceți excursia de o zi din Toledo cu Madrid cu cheltuieli minime, luarea autobuzului ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Puteți obține de fapt bilete de autobuz pentru aproximativ 5 euro în momentul rezervării în avans, deci aceasta este cu siguranță cea mai ieftină opțiune de a ajunge la Toledo, dar este și cea mai lentă.

Călătoria cu autobuzul de la Madrid la Toledo poate dura aproximativ o oră și jumătate în total, dar autobuzele pleacă la fiecare jumătate de oră de la Plaza Eliptica. Plaza Eliptica este situată spre sudul Madridului, așa că este posibil să fie nevoie să prinzi un taxi sau alte autobuze pentru a ajunge acolo, ceea ce adaugă puțin timp și cost pentru călătoria ta. Există, de asemenea, autobuze turistice care vă pot duce direct de la hotel la Toledo, dar acest lucru va depinde de locul în care vă aflați.

Cum ajungeți la Toledo din Madrid cu trenul

În general, la fel ca în majoritatea călătoriilor de o zi din Europa, luarea trenului este considerată în mare măsură a fi cea mai bună opțiune pentru o excursie de o zi de la Madrid la Toledo. Trenul este rapid, accesibil și de încredere și există o mulțime de trenuri care pleacă în fiecare zi.

Călătoria durează doar o jumătate de oră de la Madrid la Toledo, iar trenurile pleacă direct de la Atocha, care este gara principală din centrul Madridului. Dacă vă rezervați biletele în avans, veți plăti aproximativ aceeași sumă ca și pentru autobuz.

Informații importante și lucruri de făcut în Toledo

- Noțiuni ocolitoare - Modul în care vă deplasați prin Toledo depinde de dvs. și va depinde de ceea ce doriți să ieșiți din călătoria dvs. de zi și de câți bani sunteți dispuși să cheltuiți. Este perfect posibil să vă plimbați în oraș cu ușurință pe jos, iar Toledo cu siguranță nu este la fel de mare ca Madridul, așa că ar trebui să găsiți un loc destul de frumos pentru a vă plimba. Cu toate acestea, există tururi cu autobuzul care circulă în jurul orașului. Aceste excursii hop-on și hop-off vă vor conduce în principalele locuri turistice, deci sunt o opțiune bună pentru persoanele care doresc să încerce să vadă cât mai mult posibil într-o singură zi.

- Bisericile - Unele dintre cele mai impresionante și mai inspirate clădiri din Toledo sunt bisericile orașului și catedrala. Santa Iglesia Catedrală Primada de Toledo datează din secolul 13th și este un exemplu uluitor de arhitectură gotică. Monasterio de San Juan de los Reyes este o altă biserică obligatorie care datează din secolul 15th. Biserica Santo Tom? și Sinagoga de Santa Maria La Blanca ar trebui să fie adăugate și pe lista de lucruri de văzut în Toledo. Veți găsi, de asemenea, o moschee din secolul 10th și alte clădiri religioase incredibile în timp ce călătoriți în jurul orașului.

- Alte atracții turistice - La fel ca și bisericile, unele dintre alte obiective de top și repere care să se încadreze în planul dvs. de excursie de zi includ podul medieval Puente de San Martin, Muzeul Santa Cruz, uimitorul porți de la Puerta de Bisagra la intrarea în oraș, podul Roman Punete de Alcantara și muzeul militar Alcazar de Toledo și fostul palat.

- Tururi ghidate din Toledo - Dacă doriți cu adevărat să profitați la maxim de excursia dvs. de o zi la Toledo sau doriți doar să lăsați un profesionist să se ocupe de toată planificarea și să vă ducă la obiectivele de top fără nicio problemă, înscriindu-vă pentru un tur ghidat al orașul nu este o idee proastă. Există mai multe tururi ghidate diferite din Toledo pentru a alege și nu sunt la fel de scumpe pe cât ți-ai imagina, așa că sunt cu siguranță o opțiune de luat în considerare.