Arțar Din Canada - Siropul De Arțar Pur Din Canada

Când ne gândim la Canada, există anumite imagini clasice care vin în minte. Ne gândim la oamenii prietenoși ai țării, la orașele sale uimitoare precum Montreal și Toronto, la dimensiunile sale imense și peisajele curată, la pădurile întinse și la mulți kilometri de coastă și, desigur, la unul dintre cele mai mari și mai iconice produse: siropul de arțar.

Producând peste 70% din siropul de arțar pur din lume, Canada este, fără îndoială, națiunea numărul unu atunci când vine vorba de acest dulce clasic. Oferind multă versatilitate și câteva avantaje uimitoare pentru sănătate și ecologice, siropul de arțar este într-adevăr un miracol natural și merită să fie o parte mai mare în toate dietele noastre zilnice.

Siropul de arțar pur din Canada

Statistic vorbind, Canada produce 71% din totalul siropului de arțar pur din lume, iar peste 90% din aprovizionarea cu sirop de arțar pur din Canada provine din Quebec. Există peste 8,600 afaceri cu sirop de arțar în toată Canada, zeci de mii de locuri de muncă fiind create doar de industria siropului de arțar din țară, iar siropul în sine este unul dintre numeroasele blocuri de construcție ale mândriei identități naționale a Canadei.

Siropul de artar a fost o mare parte din cultura și bucătăria canadiană care datează de mai mulți ani. Popoarele indigene din Canada se bucurau de beneficiile acestui sirop delicios înainte ca coloniștii din alte țări să ajungă chiar pe pământ canadian. Nativii i-au învățat de fapt pe coloniști cum să recolteze seva de copac și să o fiarbă pentru a face siropul. În zilele noastre, acest delicios dulce este exportat și savurat din Canada direct în zeci de țări din întreaga lume, cu milioane de kilograme de sirop care ies în fiecare an.

Beneficiile siropului de arțar pur din Canada

Siropul de arțar pur din Canada are o mulțime de beneficii, nu doar din punct de vedere al aromelor sale dulci și delicioase, dar și pentru propria sănătate și sănătatea lumii în care trăim:

- Ecologic - Mulți oameni se întreabă cât de real este siropul de arțar durabil. În realitate, industria siropului de artar din Canada face minuni pentru mediu. Siropul de artar cultivat în Canada trebuie să respecte reguli și standarde foarte stricte pentru a respecta producătorii și planeta. Studii recente au arătat că peste peste 34 milioane de arbori de arțar din Quebec numai au efecte extrem de benefice pentru mediu, luând dioxid de carbon și generează aer curat și oxigen proaspăt. Arborele de arțar îmbibă eficient suficient CO2 pentru a anula emisiile de carbon ale vehiculelor 290,000 în fiecare an. Așadar, folosind sirop de arțar în loc de alți îndulcitori sau siropuri, contribuiți la o industrie ecologică cu adevărat puternică.

- sănătos - tindem să considerăm că siropurile sunt zaharoase și poate nu toate atât de sănătoase, dar, în realitate, atunci când descompun siropul de arțar și vezi diversele elemente și ingrediente conținute în interior, putem vedea că acesta conține o mulțime de vitamine sănătoase și minerale și pot fi o parte esențială a unei diete sănătoase și echilibrate. O singură porție de sirop de arțar pur din Canada este umplută cu mangan, riboflavină și o mulțime de polifenoli. Poate fi un ajutor deosebit pentru pasionații de fitness, în special, oferind un impuls energetic solid și promovând o dezvoltare musculară puternică, precum și asistarea cu rezistență și niveluri de rezistență ale sportivilor.

- Versatil - Unul dintre cele mai uimitoare aspecte ale siropului de arțar canadian pur este cât de versatil este. Are aplicații standard, cum ar fi să fii condus de clătite pentru micul dejun sau savurate cu deserturi și băuturi calde, dar poate fi folosit și pentru mult mai mult. Calitățile sale nutritive bogate și gustul unic îl fac să fie o potrivire excelentă pentru toate felurile de mâncare și există sute de rețete diferite pe care le puteți încerca cu un mic sirop de arțar, de la pansament cu sirop de arțar până la floricele de arțar și multe altele. Siropul de arțar poate fi folosit, de asemenea, ca marinată pentru fripturi și alte tăieturi de carne, precum și adăugat la diverse rețete vegane și vegetariene. Se îmbină frumos cu multe fructe și legume diferite, precum și un super adaos la smoothie-uri, supe și murături.

- Produse de arțar - Siropul de arțar nu oferă doar o versatilitate uimitoare în ceea ce privește numeroasele rețete diferite pe care le puteți folosi, dar poate fi folosit și pentru a crea o serie întreagă de produse de arțar suplimentare. Fulgi de arțar, de exemplu, sunt obținute prin deshidratarea siropului de arțar și oferă un crocant unic și cu acea aromă distinctivă de arțar. Untul de arțar este un alt produs de arțar cu adevărat delicios, iar gusturile taffy-ului de arțar și zahăr de arțar sunt extrem de populare și versatile în propriile lor modalități. Crescătorii de artar din Canada fac chiar și băuturi de arțar și apă de arțar, permițând iubitorilor de sirop de arțar să se bucure de același gust minunat sub formă de băuturi.

Un simbol național al Canadei și una dintre cele mai bune contribuții culinare ale țării, siropul de arțar pur este sănătos, ecologic, versatil și delicios. Poate fi folosit și bucurat în atât de multe moduri diferite, și oricine are un dinte dulce sau o apreciere a acestui sirop scrumptious ar trebui să ia în considerare ca acesta să fie o parte și mai mare din dieta lor zilnică. website