Croaziere Cu Recompense Marriott - Sfaturi Pentru Rezervări Și Călătorii

Cu toții trebuie să ne îndepărtăm din când în când, dar costul vacanțelor poate începe repede să se adauge, mai ales dacă doriți să vă bucurați de o escapadă de lux la bordul unei nave de croazieră de top. Croazierele vin cu o lungă listă de avantaje, dar nu sunt întotdeauna cea mai ieftină formă de călătorie. Acesta este motivul pentru care poate fi atât de important să căutați oferte de croazieră și programe de recompense pentru a vă ajuta să economisiți bani în următoarea vacanță.

Marriott Rewards este unul dintre cele mai populare programe de fidelizare de acolo, oferind cazare cu reduceri la unul dintre cele mai populare lanțuri hoteliere din lume, împreună cu o multitudine de avantaje suplimentare. Mulți oameni nu știu că programul Marriott Rewards poate oferi reduceri la croaziere, precum și vă va permite să câștigați cantități uriașe de puncte doar pentru călătoria cu o navă de croazieră. Așadar, dacă doriți să câștigați mai multe puncte Marriott Rewards și să obțineți oferte mai bune la croaziere, citiți mai multe informații importante.

Croaziere cu recompense Marriott: cum funcționează

Deci, cum funcționează de fapt când doriți să câștigați puncte Marriott Rewards sau să le cheltuiți într-o croazieră? Procesul este surprinzător de simplu! Iată care sunt punctele de bază pe care trebuie să le știți:

- Câștigați puncte prin rezervarea croazierelor selectate prin programul Marriott Rewards. Veți câștiga mai multe puncte în funcție de costul și lungimea croazierei dvs.

- Câștigați dublu față de numărul normal de puncte rezervând o cameră de lux ca un balcon sau o suită.

- Folosește-ți punctele pentru a obține bani din următoarea croazieră apelând la recompense Marriott și schimbând puncte pentru certificate cadou cu valoare de dolar. Mai multe puncte au ca rezultat valori mai mari ale numerarului.

- Puteți alege să utilizați unele puncte pentru o reducere parțială sau, dacă ați acumulat un număr mare de puncte, puteți încasa o sumă mai mare pentru a obține o croazieră completă complet gratuită.

- Diferite oferte speciale suplimentare, cum ar fi „Puncte duble”, vor avea loc în diferite momente pe parcursul anului.

Este într-adevăr atât de simplu. Câștigați puncte pentru călătorii în croaziere cu Marriott Rewards și apoi răscumpărați-le pentru reduceri mari. Dacă nu doriți să vă folosiți punctele Marriott Rewards într-o croazieră cu preț redus, le puteți ține pe ele și le puteți folosi pentru nopți gratuite la hotelurile participante din întreaga lume.

Sistemul Marriott Rewards este dotat, de asemenea, cu cel mai bun preț 110%, oferindu-ți liniștea și asigurându-vă de fiecare dată cele mai tari oferte de croazieră și cele mai mici prețuri. Cu această garanție, puteți obține o rambursare de 110% la orice diferență de preț pe care o găsiți în aceeași croazieră în 48 ore de la rezervare.

Rezervarea unei croaziere cu recompense Marriot

Când va veni timpul să rezervați efectiv croaziera cu programul Marriot Rewards, veți fi încântat să vedeți o selecție uriașă de linii de croazieră, destinații, durate, teme și puncte de plecare din care să alegeți. De fapt, puteți rezerva aproape orice fel de croazieră cu Marriott Rewards. Indiferent dacă doriți să câștigați sau să cheltuiți puncte, veți găsi o gamă largă de opțiuni disponibile pentru dvs. pe site-ul oficial de rezervare a croazierelor Marriott Rewards. Programul va derula adesea oferte speciale și promoții de timp limitat pe anumite linii sau croaziere în diferite perioade de-a lungul anului, astfel încât poate plăti într-un mod mare pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Veți găsi o listă lungă de linii de croaziere când rezervați cu Marriot Rewards, inclusiv toate numele mari precum Carnavalul, Holland America Line, Celebrity Cruises, Silversea Cruises, Windstar Cruises, Royal Caribbean, Princess Cruises și Disney Cruise Line. Veți avea, de asemenea, o gamă incredibilă de destinații potențiale, inclusiv multe Insule Caraibe diferite, Europa, Mexic, America de Sud, Alaska, Canada, Noua Anglie și nu numai. Dacă nu sunteți sigur unde doriți să mergeți sau ce linie doriți să luați, puteți chiar căuta pur și simplu după temă, verificând cele mai bune oferte de croaziere, croaziere de top de familie, plecări locale de croaziere, croaziere de ultimă oră, râu croaziere și multe altele.

Pe scurt, Marriott Rewards face foarte ușor să găsești croaziera potrivită pentru tine. Indiferent dacă doriți să navigați de-a lungul țărmului Mexicului, opriți-vă pentru o ședință de plajă pe o plajă zaharată din Caraibe, faceți o croazieră pe un râu european important într-un tur de vizitare sau vă îndreptați către regiuni precum Noua Anglie și Pacificul de Nord-Vest, găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Și cu programul Marriott Rewards, veți putea vedea lumea mai puțin, construind puncte și profitând la maxim fiecare vacanță.