Cod Aeroport Mci

Indiferent dacă călătorești la nivel intern sau internațional, nu a fost niciodată mai ușor să te ocolești de cer. Nenumărate zboruri circulă în fiecare zi, zeci de milioane de pasageri trecând pe aeroporturile cele mai aglomerate din lume anual. Există mii de aeroporturi diferite pe tot globul, cu planuri de extindere și dezvoltare viitoare în anii următori, oferind și mai multe modalități pentru ca oamenii să se poată deplasa prin aer și să viziteze noi locuri. Pe lângă faptul că are un nume propriu, fiecărui aeroport i se dă un cod de trei litere, cunoscut sub numele de cod IATA. Codul aeroportului MCI este utilizat pentru Aeroportul Internațional Kansas City.

Unde este Airport Code MCI?

Aeroportul cod MCI, Kansas City International Airport, este situat în zona Kansas City din Missouri. Este situat în județul Platte, în jurul valorii de 15 miles la nord-vest de centrul orașului Kansas City. Acesta este principalul aeroport pentru orașul Kansas City și poate fi accesat cu ușurință din orașul însuși.

Informații de contact MCI Cod aeroport

Adresa pentru codul aeroportului MCI (Aeroportul Internațional Kansas City) este Kansas City, MO 64153. Un număr de telefon de contact pentru acest aeroport este 816 243 5237, iar personalul prietenos al aeroportului va putea răspunde la întrebările dvs. sau vă va redirecționa către serviciul potrivit.

Istoricul codului aeroportului MCI

Codul aeroportului MCI, Aeroportul Internațional din Kansas City, are o istorie care datează de câteva decenii. Kansas City a fost deservită inițial de Aeroportul Municpal din Kansas City (care este numit acum Charles B. Wheeler Downtown Airport) și de Aeroportul Fairfax. S-a decis că aceste aeroporturi nu erau suficient de mari pentru a face față noilor avioane de pasageri care erau folosite în întreaga lume, astfel încât au fost puse în aplicare planuri pentru un aeroport nou, cunoscut sub numele de Kansas City Industrial Airport. Un site din județul Platte a fost ales ca bază pentru noul aeroport, iar terenul a fost spart în 1954, odată cu deschiderea primei piste în 1956.

Pe parcurs, numele a fost schimbat în Aeroportul Internațional Mid-Continent, de unde provine codul aeroportului MCI. În 1960s și 1970s, aeroportul a fost puternic renovat și dezvoltat, fiind construite noi instalații și clădiri. Proiectul pe aeroportul MCI a lovit o mulțime de blocaje de-a lungul drum, cu probleme bugetare și alegeri proaste de proiectare care limitează capacitățile aeroportului, dar un proiect imens de îmbunătățire, un sfert de miliard de dolari a fost inițiat în 2000-urile timpurii pentru a aduce în sfârșit Kansas City International Aeroportul în epoca modernă. Întregul aeroport a fost renovat, cu extinderi și îmbunătățiri pentru a se potrivi cu standardele secolului 21st și, în sfârșit, ajută MCI să își îndeplinească potențialul inițial și să devină aeroportul principal pentru Kansas City, Missouri.

Statistici pentru Codul Aeroportului MCI

Aeroportul internațional Kansas City este aeroportul principal pentru Kansas City, cu peste 11 milioane de pasageri care trec anual prin acest aeroport. Cele mai mari companii aeriene care operează pe aeroportul MCI sunt Southwest Airlines și Delta Air Lines, multe alte companii aeriene funcționând de asemenea pe acest aeroport, inclusiv Icelandair, Spirit, Allegiant, Alaska Airlines, American Airlines și United Airlines.

MCI este un aeroport bazat în mare parte pe piața internă, dar oferă unele zboruri internaționale către Islanda, Caraibe, Canada și Mexic. Principalele destinații interne pentru aeroportul MCI sunt Atlanta, GA; Denver, CO; Chicago, IL; Dallas, TX; Los Angeles, CA; Phoenix, AZ; Las Vegas, NV; și Minneapolis - Sf. Paul, MN.

Parcarea la MCI

Există cinci opțiuni diferite de parcare pe Aeroportul Internațional Kansas City: Garaj, Cerc, Economie, Valet și Express. Fiecare dintre aceste forme de parcare are propria locație, orare și tarife. Cea mai ieftină formă de parcare la aeroportul MCI este opțiunea Economic, care este distribuită pe trei loturi: Economie A, B și C. Tarifele zilnice la aceste parcări sunt doar $ 7.50 și există autobuze disponibile pentru a vă duce la terminal. clădiri.

Noțiuni de bază și de la MCI

Există o mulțime de opțiuni pentru transportul terestru pe Aeroportul Internațional Kansas City. Ride KC rulează autobuze din și din Kansas City către și dinspre aeroport în sine pentru doar 1.50 de dolari pe un bilet unic, iar diverse companii de autobuze navetă precum Abe’s Transportation LLC, Champion Shuttle Inc și Transport de zi și de noapte toate oferă servicii de autobuz. spre si dinspre aeroport.

Noțiuni de bază în MCI

Aeroportul Internațional Kansas City are în prezent trei terminale, deși există planuri pentru un nou design cu un singur terminal, care va fi încorporat în anii următori, pentru a facilita circulația pasagerilor în aeroportul MCI. Pentru a ajuta la navigarea aeroportului, serviciile Red Bus și Blue Bus operează între clădirile terminale și parcările. Aceste autobuze rulează la fiecare 10-15 minute și sunt libere de utilizat.

Hoteluri la MCI

Spre deosebire de multe alte aeroporturi din Statele Unite, Aeroportul Internațional Kansas City nu are hoteluri la fața locului. Cu toate acestea, există mai multe hoteluri în zona locală, astfel încât dacă călătoriți în aeroport sau în afara acestuia și aveți nevoie de un loc bun unde să stați, aveți o mulțime de opțiuni diferite pentru a alege. Mai jos, veți găsi nume, adrese și numere de telefon ale unora dintre cele mai bune hoteluri din apropierea aeroportului MCI.

- Kansas City Airport Marriott - 775 Brasilia Ave, Kansas City, MO 64153, Telefon: 816-4-64-22-00

- Hampton Inn Kansas City-Airport - 11212 N Newark Cir, Kansas City, MO 64153, Telefon: 816-464-5454

- Fairfield Inn & Suites by Marriott Kansas City Airport - 11820 NW Plaza Cir, Kansas City, MO 64153, Telefon: 816-464-2424

- TownePlace Suites by Marriott Kansas City Airport - 11812 NW Plaza Cir, Kansas City, MO 64153, Telefon: 816-464-0525

- Extended Stay America Kansas City Airport Plaza Circle - 11712 NW Plaza Cir, Kansas City, MO 64153, Telefon: 816-270-7829