Miami Elevation

Unul dintre marile centre culturale și comerciale din Florida, Miami este cel mai mare oraș din jumătatea de sud a statului și reședința de județ a județului Miami-Dade, cel mai populat județ din toată Florida. Situată pe coasta Atlanticului a statului Sunshine, Miami acoperă o suprafață de aproximativ 56 mile pătrate și are o populație estimată de peste 460,000 persoane, cu peste 6 milioane în zona metropolitană din jur, ceea ce o face a șaptea metropolă cea mai populată din Statele Unite. statele.

Diferite triburi americane autohtone au trăit în jurul zonei Miami timp de câteva milenii înainte de sosirea coloniștilor europeni. Zona a fost revendicat de Spania în 1566, Spania și Marea Britanie deținând controlul asupra Florida până când în cele din urmă a devenit parte a Statelor Unite independente. Miami este, în general, clasat drept singurul oraș major american care a fost fondat de o femeie. Julia DeForest Tuttle a deținut terenul pe care a fost construită Miami și a fost cunoscută drept „Mama Miami” pentru contribuțiile sale la dezvoltarea orașului.

Miami a fost încorporată în 1896 și era foarte mică la acea vreme, dar a devenit rapid într-un oraș major datorită climatului său cald, plajelor frumoase, locației ideale pentru import / export, imigrația din America Latină și alți alți factori. În zilele noastre, Miami este un oraș cunoscut de departe. A apărut în multe emisiuni TV și filme, cu orizontul său uimitor și vremea însorită care atrage mulți rezidenți și vizitatori în fiecare an. Tot felul de activități pot fi savurate în și în jurul orașului Miami, orașul oferind o viață de noapte înfloritoare, zeci de activități în aer liber și unele dintre cele mai bune plaje din Sunshine State.

Altitudine din Miami

Altitudinea unui oraș ne spune cât de mare sau scăzut este în raport cu nivelul mării. Multe orașe importante din jurul Statelor Unite, cum ar fi Miami, sunt situate în locații costiere, deci tind să aibă altitudini relativ mici de mai puțin de 500 picioare (152 m). Altitudinea Miami este de doar 6 picioare (2 m), cel mai înalt punct atingând 42 picioare (13 m). Aceasta este în conformitate cu cea mai mare parte a restului din Florida, care este a treia stare cea mai mică dintre toate în ceea ce privește cota medie. Doar Delaware și Louisiana au creșteri medii mai mici decât Florida, ceea ce înregistrează o evaluare de doar 100 picioare (30 m) în această statistică.

Florida are, de asemenea, distincția unică de a fi starea cea mai plată a tuturor, cu cea mai mică diferență între punctele sale cele mai înalte și cele mai mici. Cel mai înalt punct al întregului stat din Florida este Britton Hill, o înălțime relativ mică în județul Walton de pe Panhandle, care are o altitudine de 345 picioare (105 m). Punctul cel mai de jos al statului Florida este apele Oceanului Atlantic și ale Golfului Mexic, care sunt la nivelul mării. Datorită faptului că Florida are o coastă atât de lungă și este, în general, foarte plană, fără lanțuri montane mari sau zone înalte, majoritatea orașelor și orașelor sale au cote mici.

Capitala statului, Tallahassee, are o altitudine de 203 picioare (62 m), în timp ce Orlando, unul dintre cele mai faimoase orașe ale statului Sunshine, are o altitudine de 82 picioare (25 m). Între timp, Tampa are o înălțime de 48 picioare (14.6 m), în timp ce orașul Jacksonville are o altitudine de 16 picioare (5 m). Deci, în comparație cu aproape orice alt oraș din jurul statului Sunshine, Miami are, de obicei, o altitudine mai mică și este unul dintre cele mai mici orașe majore din întreaga Statele Unite.

Clima și lucruri de făcut în Miami

Orașul Miami este binecunoscut pentru cantitatea imensă de soare și vremea extrem de caldă. Miami are o climă musonică tropicală, cu altitudinea scăzută, latitudinea și apropierea de ocean jucând roluri cheie în vremea sa tipică. Temperaturile sunt ridicate tot anul. Chiar și în cele mai reci luni ale anului, precum decembrie și ianuarie, temperaturile pot atinge maxime maxime de 78 ° F (26 ° C) foarte ușor, aceste temperaturi crescând până la 95 ° F (35 ° C) și nu numai în cele mai călduroase luni ca Iulie și august.

Fiind unul dintre marile orașe dintr-unul dintre cele mai turistice state dintre toate, în mod natural sunt multe de făcut în Miami. Orașul este renumit pentru viața de noapte, lăudând o mulțime de cluburi, baruri și alte locații pentru prieteni și familii pentru a petrece seara. În timpul zilei, plajele sunt adesea aglomerate de turiști care fac plajă la soare, iar apele Oceanului Atlantic sunt minunate pentru navigare, pescuit, surf și multe altele.