Plaje, Hoteluri Și Pachete De Top Din Miami

Nota editorului: Poate preferați să citiți cel mai recent articol al nostru: 20 Cele mai bune lucruri de făcut în Miami.

Miami, Florida este o destinație unică de vacanță, unde vizitatorii le pot avea pe toate - plaje frumoase, natura curată și emoția unui oraș mare. Spre sud și vestul orașului, Parcul Național Everglades oferă o zonă de joc de 1.5 milioane acre pentru pasionații de aer liber. Parcul Național Biscayne oferă recifuri de corali vii, vieți colorate la mare și plante.

South Beach

Districtul Art Deco, situat la capătul sudic al plajei Miami, găzduiește mai mult de 800 clădiri protejate arhitectural de 1930s și 1940s. South Beach oferă divertisment de zi și de noapte, precum și numeroase locuri de luat masa. Hotele și hotelurile capricioase includ The Tides and Ritz-Carlton, South Beach. Apoi, există ultra-luxul Setai South Beach, hotelul mai accesibil din South Beach și elegantul SLS Hotel South Beach.

Mai multe hoteluri

Există mai multe hoteluri minunate în Miami, situate aproape de muzee, cumpărături și atracții. Dacă doriți să vă răsfățați la un spa, stați la Canyon Ranch Hotel & Spa, Mandarin Oriental sau Viceroy. JW Marriott Marquis are o arenă de baschet și alte facilități unice de fitness.

Muzeele din Miami

Miami are multe muzee și numeroase atracții culturale, inclusiv Muzeul de Artă Contemporană din North Miami, Muzeul Vizcaya și Grădinile din Coconut Grove și Muzeul Bass.

Muzeul Wolfsonian

După ce te-ai bucurat de plajele și piscinele din Miami, cunoașteți numeroasele atracții culturale din Miami. În timp ce South Beach, cu arhitectura Art Deco, este în sine o icoană culturală, zona oferă, de asemenea, Muzeul Wolfsonian, acasă pentru colecția Mitchell Wolfson Jr.

Situat în districtul South Beach Art Deco într-o clădire de reper istorică, Muzeul Wolfsonian găzduiește colecția Mitchell Wolfson Jr. Colecția constă din mai multe artefacte 70,000, inclusiv mobilier, obiecte de design industrial, sticlă, ceramică și metalurgie, cărți rare, periodice, efemere, lucrări pe hârtie, tablouri, textile și medalii în principal de origine nord-americană și europeană. Lucrările datează de la 1885-1945.

Muzeul Evreiesc din Florida

De asemenea, puteți vizita Muzeul Basului și Muzeul Evreiesc din Florida. Muzeul Evreiesc din Florida este găzduit într-o sinagogă 1936 frumos restaurată. Muzeul este situat la 301 Washington Avenue, în istoricul district South Deco Art Beach. Muzeul Evreilor din Florida este deschis de marți până duminică, de la 10 am până la 5 pm, și închise luni și sărbătorile evreiești. Pentru mai multe informații, sunați la muzeu la 305-672-5044.

Muzeul de Artă Contemporană (MoCa)

Pentru scena de artă contemporană, Muzeul de Artă Contemporană din North Miami este un lucru obligatoriu. Muzeul a fost deschis publicului în februarie, 1996. Este adăpostit într-o structură de pătrat 23,000 proiectată de Charles Gwathmey. MoCa prezintă expoziții provocatoare și inovatoare, prezentând anual 8 la expozițiile 10. Colecția permanentă prezintă mai mult de lucrări 400 de artiști contemporani emergenți și consacrați.

Muzeul este deschis marți până sâmbătă de la 11 am până la 5 pm, vineri de la 11 am până la 5 pm, iar duminica de la Noon la 5 pm. MoCa este închis luni. Pentru a confirma orele de deschidere, sunați la 305-893-6211.

Muzeul de Artă din Miami (MAM)

În centrul orașului, veți găsi Muzeul de Artă din Miami și Muzeul Istoric din Florida de Sud. Muzeul de Artă din Miami (MAM) prezintă o colecție de opere de artă din emisfera occidentală de la 1940 până în prezent. Fondat în 1984 ca site exclusiv pentru expoziții temporare, Muzeul de Artă din Miami a început să își construiască colecția permanentă dedicată artei internaționale în 1996. Pentru mai multe informații, sunați la 305-375-3000.

Muzeul Istoric din sudul Floridei

Muzeul Istoric din sudul Floridei din Miami este învecinat cu Muzeul de Artă din Miami. Muzeul este dedicat istoriei din Florida, oferind numeroase afișaje interactive, distractive pentru întreaga familie. Piața în care se află muzeul seamănă cu o fortăreață spaniolă și acoperă un întreg bloc al orașului. Pentru mai multe informații, sunați la 305-375-1492.

Muzeul de artă Lowe

Muzeul de artă Lowe de la Universitatea din Miami găzduiește artă neprețuită, începând cu vremurile egiptene până în prezent. Muzeul de artă Lowe este situat 5 mile la sud de Miami, în campusul Universității Miami din Coral Gables, Florida. Muzeul găzduiește mai multe colecții de permament, cum ar fi o colecție de antichități egiptene, grecești și romane, artă renascentistă și barocă, picturi europene, Artă americană 19th și 20th Century, Artă autohtonă americană, Artă din America Antică, Asia și Africa. Pentru mai multe informații, sunați la 305-284-3535.

Pentru copii și adulți deopotrivă, Muzeul de știință și Planetariu de tranzit spațial din Miami, oferă expoziții hands-on și spectacole orare cu stele. Muzeul Copiilor din Miami și-a primit noua casă în 2003. Ocuparea 56,500 de metri pătrați pe două niveluri face ca Muzeul Copiilor din Miami să fie unul dintre cele mai mari zece muzee pentru copii din Statele Unite.

Una dintre cele mai mari comori ale Miami este Muzeul Vizcaya și Grădinile din Coconut Grove.

Miami Beach Tours

Centrul de vizitatori din Miami Beach oferă tururi de mers pe jos în istoricul cartier istoric Miami Beach Art Deco. Tururile oferă vizitatorilor o șansă de a explora arhitectura, magazinele, cafenelele și muzeele. Alte tururi oferite de Centrul de vizitatori includ caiac, tururi cu autobuzul și tururi culturale. Sunați la 305-672-1270 sau accesați www.ci.miami-beach.fl.us pentru mai multe informații.

Cel mai bun timp pentru a merge și a ajunge acolo

Rezervați între octombrie și mai pentru a evita umiditatea și căldura lunilor de vară. Aeroportul Internațional Miami este deservit de companii aeriene majore. Taxele sunt disponibile pe aeroport (asigurați-vă că solicitați tariful forfetar către South Beach).

Pachetele de vacanta din Miami

  • Dolce Vita Cabana din Miami de la $ 525: Planificați o escapadă de lux la Miami Beach, Florida și economisiți cu una dintre ofertele speciale și pachetele de la Acqualina. Special Dolce Vita Cabana include o cabană de pluș, credit de luat masa pentru $ 75, acces spa spa 40 $ și acces gratuit la programul pentru copii. De la $ 775. Dacă plănuiți o lună de miere, aruncați o privire la oferta de lună de miere de la Acqualina care include cină pentru doi, masaj, petale de trandafir, șampanie. Tarife începând de la $ 1125. Oferta Staycation este disponibilă în sezonul scăzut în iunie, august și septembrie. Obțineți 50% reducere de miercuri sau duminică, când stați la minimum 3 nopți, parcare cu valet, credit zilnic spa 40 $, acces gratuit la programul pentru copii. Tarife începând de la $ 525. Stațiunea oferă o varietate de speciale pentru cupluri, familii și prietene.
  • $ 99 tratamente spa de lux în Miami: Dacă credeți că Miami este prea cald și umed pentru a vizita vara, poate aveți dreptate. Dar dacă sunteți un junkie spa, luna Spa vă va face să vă răzgândiți. Organizat de Greater Miami Convention & Bureau, acest program vă permite să probați cele mai luxoase tratamente spa pentru doar $ 99. Indiferent dacă doriți să vizitați faimosul spa Canyon Ranch, marele spa Ritz-Carlton, South Beach sau The Spa de la Setai, sunteți sigur că veți găsi tratamentele perfecte pentru a vă simți întinerite după călătoria voastră. Am numărat participanții de lux 15 doar în zona South Beach. Dacă preferați o escapadă mai liniștită, alegeți dintre stațiunile de spa din Doral, Turnberry Isle sau The Ritz-Carlton Spa Key Biscayne. Pentru o listă completă de participanți, accesați www.miamispamonth.com sau site-ul de turism hwww.miamiandbeaches.com. Luna Spa este de fapt un eveniment din luna 2 care are loc din iulie 1 până în 31 august. Dacă sunteți un jucător de golf, vă puteți aștepta să găsiți oferte excelente și la cele mai bune terenuri de golf în vară.
  • Distracție în familie în Miami: copiii mănâncă gratuit și alte facilități: Petreceți câteva nopți într-o stațiune elegantă, lângă Miami, cu aceste oferte. Hotelul Biltmore of Coral Gables oferă pachete pentru familii, cupluri și multe altele. „Pachetul de distracții în familie” include micul dejun, copiii sub 12 mănâncă gratuit, lapte și prăjituri, 20% reducere la spa și golf. "Spa Splendor" include modernizarea camerei, credit spa spa 200, transport cu mașina din oraș, astfel încât să puteți merge la cumpărături și la vizitarea obiectivelor turistice. Centrul de wellness oferă o selecție de tratamente relaxante și de întinerire, perfecte pentru un weekend sau o călătorie a unei prietene. „Stați pentru 4 Nights, plătiți pentru 3” vă oferă 4 nopți pentru prețul de 3.