Scapari In Michigan: Munro House Pensiune & Spa

Munro House Bed & Breakfast & Spa este o pensiune fermecătoare, de familie, în centrul orașului Jonesville, Michigan. Pensiunea premiată este renumită pentru că este cea mai veche casă din județul Hillsdale și oferă camere confortabile, cu finisaje clasice și finisaje de lux, băi private și amenajări moderne.

Construit în 1834 ca reședință privată, conacul a fost construit în stil greacă Revival și a fost folosit ca stație pe calea ferată de metrou. Una dintre cele mai vechi case de oaspeți din Southern Michigan, Munro House Bed & Breakfast & Spa oferă șapte camere decorate individual și oferă o serie de facilități, inclusiv un mic dejun gratuit, servit în fiecare dimineață, gustări și băuturi pe parcursul zilei și masaj la fața locului. și servicii spa.

Situat ideal pentru călătorii de vacanță și de afaceri, Munro House Bed & Breakfast & Spa oferă o serie de pachete individuale, de la mese corporate și week-end-uri de mister, la pachete de nuntă și elopement și petreceri culinare pline de distracție.

Situată în afara Route 12, acest han confortabil, acasă-de-acasă, este la câțiva pași de Muzeul Grosvenor House și la o scurtă plimbare de parcul Carl Fast.

1. Pensiuni


Munro House Bed & Breakfast & Spa are șapte camere frumos amenajate și decorate individual, cu decor contemporan elegant și elegant și în tonuri calde, pământești. Toate camerele oferă paturi queen-size, cu lenjerie importată, băi private cu dușuri și cadă cu jacuzzi pentru două, prosoape de pluș și produse de baie organice și zone de relaxare cu șeminee cu gaz. Facilitățile moderne includ televizoare HD cu ecran plat cu canale prin cablu, birouri cu telefon direct, radio cu ceas deșteptător, uscător de păr și internet wireless gratuit.

2. Dining


Munro House Bed & Breakfast & Spa servește micul dejun proaspăt, la comandă, în fiecare dimineață, în camera de mic dejun însorită, la mese private. Micul dejun include suc de portocale proaspăt stors, cafea și ceai, urmate de platouri de fructe proaspete, diverse feluri de ouă, omlete, mai multe soiuri de cereale, iaurt și pâine prăjită.

Facilitățile Munro House Bed & Breakfast & Spa includ masaj și servicii spa oferite de terapeuți profesioniști, un mic dejun gastronomic gratuit servit în fiecare dimineață, băuturi și gustări gratuite pe parcursul zilei și parcare gratuită.

3. Planificați această vacanță


Munro House Bed & Breakfast oferă servicii spa exclusive pentru oaspeți, inclusiv masaje, tratamente corporale, tratamente faciale, manichiură și pedichiură, toate fiind oferite la fața locului de terapeuți profesioniști. Serviciile spa de semnătură includ Chrub Fix Exfoliating Scrub, Warm Algae Wrap, Neroli Body Polish, Sayonara Cellulite Facial, Oxigen Facial, Lavanda Manichiura de lux, pedichiura cu baie de spa, parafină dip și buze și spălături pentru sprâncene. Pachetele Spa includ pachete standard Pamper, pachete Pamper pentru cupluri și pachete The Pamper.

Satul Jonesville și orașul din apropiere Hillsdale oferă o varietate de lucruri de văzut și de făcut din multe magazine și buticuri, restaurante și cafenele, un cinematograf multiplex, complex sportiv și parc de distracții, precum și un muzeu, arboretum. și centru de arte spectacole.

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Michigan

202 Maumee Street, Jonesville, Michigan, site-ul web, Telefon: 517-849-9292 sau 800-320-379