Locurile De Nuntă Din Michigan: Blindful Barn

Blindful Barn este un hambar vintage restaurat cu grijă în Three Oaks din mediul rural care a fost construit în timpul 1869's. Are o senzație rustică, dar elegantă. Pardoselile din lemn, pereții de scândură rezistenți, grinzile tăiate manual și un tavan boltit oferă toate un aspect rustic elegant locului de nuntă renovat, cu o notă modernă. Această eleganță rustică oferă un cadru perfect pentru o nuntă frumoasă.

Blissful Barn este situat într-o zonă pitorească, cu acri de câmpuri de porumb în apropiere, oferind o eleganță liniștită și liniștită. Marele Patio acoperit are vedere la un foișor, la un iaz placut koi și la un pârâu strălucitor. Peluza amenajată a locului oferă iluminare peisagistică, iar zonele câmpurilor verzi oferă fundalul romantic ideal pentru fotografii. Cu locația dintre câmpurile de grâu și porumb la capătul unui drum fără margini, toate cuplurile de nuntă și oaspeții lor vor auzi că vântul blând zguduie frunzele.

Facilități și facilități

Blissful Barn include două spații de evenimente diferite în cadrul său rural, rustic: interiorul expansiv al hambarului Fericit și marele pation 2,000 pătrat mare. Facilitățile oferă opțiunea de a avea o nuntă interioară sau o nuntă în aer liber, sau cele două spații pentru evenimente pot fi combinate pentru a găzdui mai mulți oaspeți. Elementele clasice ale locației includ terasa grandioasă, o scară circulară, un fulger și o cupolă, un foișor, un teren bine păstrat și un iaz koi. Interiorul hambarului și al Marelui Patio poate găzdui până la 200 oaspeți.

Grajdul cu două etaje conține încă farmecul și caracterul său din rădăcinile istorice, cu un plafon boltit, pereți de scânduri rezistenți, o scară în spirală personalizată, podele din lemn rustic și grinzi tăiate manual. În toată graba 2,210 există, de asemenea, atingeri moderne, cum ar fi apa curentă, energia electrică, un sistem de sunet de ultimă generație și internet wireless. Blissful Barn oferă, de asemenea, apartamente cu aer condiționat pentru mireasă și mire, precum și o zonă completă de pregătire pentru catering, toalete și electricitate.

Servicii

O serie de servicii de nunți sunt oferite cuplurilor și oaspeților acestora, inclusiv configurarea și curățarea meselor, scaunelor și lenjeriilor; iluminat și sistem de sunet; costume cu aer condiționat și încălzit atât pentru mireasă cât și pentru mire, precum și cu ajutorul unui însoțitor la evenimentul nunții. Mese rotunde și scaune albe pentru până la oaspeți 200 sunt prevăzute pentru nunți, împreună cu o masă de cap, mese de bufet și mese pentru cadouri și tort. Locul oferă o zonă de parcare luminată, internet wireless, un bar intern și servicii de igienizare.

Alte servicii incluse într-un pachet de nuntă la Blissful Barn includ o ședință foto de logodnă de o oră care poate fi programată în avans și o oră și treizeci de minute pentru repetiție în joi înainte de nuntă. Luminile cu șnur vintage și recuzitele vintage și rustice unice sunt, de asemenea, furnizate pentru utilizare în timpul nunții, inclusiv un tractor 1942 John Deere Model A.

Informatii generale

Blissful Barn este situat la 4706 Watson Road, Three Oaks, este accesibil pentru scaun cu rotile și oferă parcare la fața locului.

4706 Watson Road, Three Oaks, MI 49128, Telefon: 574-344-7924

Mai multe locuri de nuntă în Michigan