Locuri De Nuntă Din Missouri: Spațiu Pentru Evenimente Din Berg

Spațiul pentru evenimente din Berg, situat în cartierul de artă Crossroads, este o locație urbană de tip loft care oferă un cadru perfect pentru ceremonii și recepții de nuntă memorabile. Clădirea oferă priveliști uimitoare asupra orașului, cu vedere la centrul orașului Kansas City, șezlonguri de cocktail / lounge, luminatoare moderne și podele din lemn tare. Situat la doar un bloc de la Sprint Arena și P&L District, mansarda urbană unică, contemporană, este situată convenabil în inima orașului.

Locul de nunta contemporan in stil loft al spatiului Berg Event din Kansas City a fost beneficiarul mai multor premii de la WeddingWire si este o locatie ideala pentru tot felul de evenimente si sarbatoare, precum nunti. Locul oferă multe servicii diferite și include un personal profesional angajat să se asigure că fiecare detaliu este îngrijit. Spațiul pentru evenimente poate găzdui oriunde de la 50 până la oaspeții 250 pentru ceremonii de nuntă, recepții, mese de repetiție, petreceri de cocktail, evenimente corporate și multe altele.

Spațiul pentru evenimente din Berg este format dintr-un plan de podea de 5,400 metri pătrați, cu plafoane înălțime de douăzeci de metri și ferestre cu o înălțime de 10 metri înălțime, cu vedere la Kansas City. Spațiul pentru eveniment se mândrește cu pardoselile originale din lemn de arțar 1909 restaurate și cu trei lucarne originale, care măsoară treizeci și cinci de metri, care oferă lumină naturală sau o vedere asupra cerului nocturn. Lucernele, peretele ferestrelor, plafoanele din grinzi expuse și pereții din cărămidă se adaugă la frumosul decor istoric, oferind un spațiu de idee pentru orice ceremonie de nuntă și / sau recepție de nuntă. Au fost adăugate adăugări moderne la spațiul pentru evenimente, precum și camere separate pentru ca mirele și mirele să se pregătească.

Facilități și facilități

Spațiul pentru evenimente Berg este capabil să găzduiască un maxim de oaspeți 250 în cadrul locației sale atât pentru ceremonii de nuntă, cât și pentru recepții de nuntă. Locul are o atmosferă interioară caldă, cu grinzi expuse și lumini cu coarde. Spațiul de evenimente în aer liber la Berg Event Space este un site minunat pentru ceremonii de nuntă mici sau recepții de cocktail-uri. Locația include, de asemenea, o suită de mireasă care poate fi folosită de petrecerea miresei pentru a se pregăti înainte de ceremonie, un bar încorporat în spate și o curte luminată.

Servicii

Mai multe dintre serviciile de nuntă de bază pentru ceremonii și recepții sunt incluse în pachetele de închiriere de nuntă din spațiul Berg Event. Locul oferă o mulțime de locuri de parcare cu participanți la parcare pentru nunți și alte evenimente. Alte servicii includ curățare, amenajare, mese, scaune, iluminat, echipamente de sunet, microfon, proiector și internet wireless. Locul nunții oferă, de asemenea, planificare de evenimente pentru a ajuta mirele și mirele cu fiecare pas al procesului de planificare a nunții.

Spațiul pentru evenimente Berg oferă, de asemenea, o varietate de servicii de bar. Aceste servicii includ barmani, cash cash, open bar și toast-uri de șampanie. Locația oferă, de asemenea, bere de casă, vin de casă, lichior de casă, lichior premium, vin de specialitate, bere specială și o băutură semnată pentru nunți. Alcoolul este servit din barul încorporat, luminat din spate. Mobilierul este amenajat pentru evenimente conform evenimentului planificat.

Informatii generale

Spațiul pentru evenimente Berg este situat la 208 4th Avenue NW din Austin, este accesibil pentru scaun cu rotile și oferă parcare la fața locului.

1525 Grand Boulevard, Kansas City, MO 64108, Telefon: 816-842-4488

Mai multe locuri de nuntă în Missouri