Cele Mai Frumoase Insule Maine: Bar Island

Situată peste Bar Harbour din Insula Mount Desert, Maine, Bar Island este o insulă de maree nelocuită care face parte din Parcul Național Acadia, oferind posibilități de drumeție auto-ghidate. Insula Bar este încorporată ca parte a municipalității Gouldsboro, care se află pe continentul Maine, în apropiere de Peninsula Schoodic.

Istorie

Municipalitatea cuprinde terenurile unei foste plantații de coastă și a fost încorporată în 1789, înainte de înființarea Maine ca stat independent. Deși orașul Bar Harbour a încercat în mod repetat să obțină autoritate asupra insulei din cauza apropierii sale, toate încercările nu au reușit, iar o hotărâre judecătorească 1903 a declarat că insula ar trebui să rămână sub jurisdicția lui Gouldsboro. De la 1986, insula a fost încorporată ca parte a Parcului Național Acadia.

atracţii

Astăzi, Bar Island este accesibilă printr-un pod cu nisip natural, situat lângă digul din orașul West Street al Bar Bar. În lunile de vară, vizitatorii pot parca la Centrul de vizitatori Hulls Cove din Parcul Național Acadia și pot lua un autobuz de pe Insula Explorator spre Bar Harbor, care pleacă lângă intrarea în barul de nisip. Bara de nisip este accesibilă doar pentru câteva ore înainte, în timpul și după valul scăzut, care apare de două ori pe zi. Vizitatorii pot deplasa bară de nisip pe jos sau își parchează mașinile pe pod, deși șoferii sunt rugați să aibă precauție, deoarece condițiile de maree se schimbă rapid și vehiculele pot deveni scufundate, înghesuind vizitatorii pe insulă până la următoarea maree inferioară. Accesul la bar se asigură prin strada Bridge a orașului, care nu oferă parcare stradală. Vizitatorii pot explora, de asemenea, zonele din bazinul cu maree mică pentru nisip pentru ouă de melc și stele de mare, deși colectarea nu este permisă.

Insula este împădurită cu pini și mesteacăn și oferă vederi dramatice asupra portului Bar, golfului Frenchman și a insulei Mount Desert din vârful său. Pe insulă, turul de două mile Bar Island Trail oferă experiențe de drumeții pentru familii de-a lungul unui vechi drum de murdărie. Porțiunea de mijloc a traseului călătorește printr-o pajiște, care prezintă flori sălbatice înflorite în primăvara și primele luni de vară. Casa abandonată a jurnalistului și autorului Jack Perkins, achiziționată de Serviciul Parcului Național din 2003, este accesibilă pe traseu și oferă vederi asupra portului Bar. Vârful insulei atinge 160 metri înălțime deasupra punctului său de acces și oferă vederi asupra vârfurilor montane Acadia din apropiere, inclusiv Munții Champlain și Cadillac.

Drumeția este considerată o excursie ușoară și este recomandată familiilor și drumeților începători. Drumeții ar trebui să planifice aproximativ una până la două ore pentru a merge pe traseu în ambele direcții. Poteca este deschisă publicului între primăvară și toamnă, toți vizitatorii fiind încurajați să verifice condițiile de maree înainte de a vizita insula, pentru a evita rămânerea pe insulă între maree joasă. Toți vizitatorii sunt sfătuiți să aducă pe insulă ceasuri, telefoane mobile și pantofi de drumeție. Cainii sunt permisi pe insula cu lesini de sase metri. Geocaching-ul este interzis pe insulă, deși Acadia National Park sponsorizează un program EarthCache.

Parcul Național Acadia

Terenul care acum cuprinde Parcul Național Acadia a fost casa tradițională a tribului indigen Wabanaki și a fost descoperit pentru prima dată în 1604 de către navigatorul francez Samuel de Champlain. La începutul secolului 20th, arhitectul peisajului Charles Eliot și moștenitorul textil George B. Dorr au făcut campanie pentru înființarea unei instalații de parc național pe Insula Muntelui Desert și a mai multor insule asociate din apropiere. În 1916, terenul a fost stabilit ca Monument Național al Sieur de Monts de către președintele Woodrow Wilson, iar în 1919, monumentul a fost transformat într-un parc național, numit Parcul Național Lafayette în onoarea Marquis de Lafayette, susținut de revoluționarul american. În 1929, numele parcului a fost schimbat în Parcul Național Acadia, onorând fosta colonie franceză Acadia.

Astăzi, mai mult de 47,000 acri de pământ în Insula Mount Desert, Peninsula Schoodic și Isle au Haut sunt păstrate ca parte a parcului. Peste două milioane de vizitatori anual participă la parcul, care este deschis pe tot parcursul anului, dar oferă accesibilitate sezonieră limitată pe unele site-uri. Centrul pentru vizitatori Hulls Cove oferă expoziții informaționale, expoziții documentare și o librărie est-națională, în timp ce mai multe centre naturale și muzee prezintă exponate și informații despre viața sălbatică și caracteristicile naturale ale parcului. O rețea de trasee de transport în parc a fost proiectată de filantropul John D. Rockefeller de-a lungul 1920-urilor și 1930-urilor, care acum cuprind 50 mile în parc. În tot parcul sunt oferite și 158 mile de trasee de drumeție, împreună cu trei locuri de campare și cinci adăposturi înclinate pentru cazare. Un restaurant oficial al parcului, Restaurantul Jordan Pond House, servește prânzul, cina și ceaiul de la mijlocul lunii mai până la sfârșitul lunii octombrie. O varietate de atracții și facilități pentru vizitatori sunt, de asemenea, oferite în orașul din apropiere Bar Harbor.

Mai multe lucruri de făcut în Maine, cele mai bune insule Maine