Motoart - Mobilă Și Artă Inspirată Din Aviație

Poate unul dintre cele mai extraordinare lucruri despre artă este varietatea și cantitatea de moduri în care artiștii sunt capabili să se exprime. Cu toții suntem familiarizați cu mijloacele de artă clasice precum acrilicele, acuarelele, creioanele și lutul, dar de-a lungul anilor, artiști inovatori și imaginați din toate categoriile de viață au descoperit o multitudine de materiale suplimentare pentru a-și exprima arta și a-și aduce ideile și viziuni asupra vieții.

În ultimele timpuri, am văzut totul, de la resturi de gunoi până la fructe proaspete fiind folosite pentru a crea o artă interesantă, inspirată, provocatoare de gândire și este întotdeauna fascinant când artiștii iau obiecte vechi, neutilizate sau abandonate și le transformă în ceva nou și special. . MotoArt este un exemplu grozav în acest sens, acest studio de renume mondial reușind să realizeze artă uluitoare și funcțională și să fie din echipament de aviație vechi.

Exemple de lucrări ale MotoArt includ mesele de conferințe realizate din aripi de avion vechi, birouri și mese de cafea pregătite din părți ale bombardierelor inutilizate, precum și lumini, scaune, sculpturi și chiar paturi pregătite cu tot, de la jetoane Boeing 747 Jumbo până la bombardierele B-25 și F-4 Phantom Fighter Jets. Cu tenacitate și inovație în centrul echipei sale, MotoArt este capabil să creeze piese care să îți poată trimite inspirația în cer.

Totul despre MotoArt

Studiourile MotoArt sunt situate în 21809 Western Avenue, Torrance, CA 90501. În pereții acestor studiouri consacrate se realizează o artă extraordinară, cu piese vechi de avioane și echipamente de aviație ca mijloc principal. Rezultatele sunt pur și simplu uimitoare, MotoArt făcând piese cu adevărat de clasă mondială, încărcate de istorie și întotdeauna, destul de literalmente de un fel. Iată tot ce trebuie să știți:

- O listă uimitoare de clienți - MotoArt a fost angajat de unele dintre cele mai mari nume din lume. Lista de clienți a studiourilor oferă o lectură fascinantă și este completată cu nume care pot fi recunoscute instantaneu precum Microsoft, Saks Fifth Avenue, Red Bull și Universal Music Group. Pentru Microsoft, de exemplu, MotoArt a conceput turnuri de joc extrem de impresionante, potrivite în scopuri demonstrative ale seriei de jocuri „Simulatorul de zbor” al companiei. Pentru Kayak, una dintre cele mai importante companii de turism din lume, MotoArt a conceput un birou de recepție uimitor din mantaua unui 747. Încredere de cei mai buni, MotoArt este numele perfect pentru a alege pentru mobilier, decor și opere de artă funcționale.

- Echipajul MotoArt - Există artiști, apoi există echipajul MotoArt. Alcătuit din artiști hotărâți, pasionați, de inspirație, care se îndreaptă către depozite vechi și trape aeriene în căutarea următoarelor materiale de lucru, echipajul MotoArt este responsabil pentru unele dintre cele mai bune bani de artă funcțională și decorativă pe care le puteți cumpăra astăzi. Gândindu-se în afara cutiei și făcând din echipamentul de aviație principalul lor mediu, membrii echipajului MotoArt sunt capabili să imagineze cum ceva ca o elice, un cârlig, cârma, clapeta, aripa sau o piesă de fuselaj pot deveni o operă de artă minunată. Acestea pot transforma echipamente funcționale, mecanice, în ceva complet diferit, abordând întotdeauna fiecare proiect nou, cu aceleași niveluri de pasiune și foc.

- Istoria - MotoArt a început din nou în 2001. Doar un an mai târziu, cuvântul a început să se răspândească despre lucrările extraordinare desfășurate la aceste studiouri de artă din California, publicațiile și revistele de presă importante începând să atragă atenția asupra mobilierului artistic, al aviației și al decorului unic al MotoArt. În 2004, Discovery Channel a strălucit într-adevăr lumina reflectoarelor de pe MotoArt cu serialul său de televiziune „Wing Nuts”, iar 2006 a văzut echipa să se mute într-o instalație și mai mare pentru a găzdui proiecte la scară mai mare. În 2007, companiile majore Fortune 500 au început să se intereseze pentru MotoArt, solicitând astfel gustul de la birourile de lucru, mesele de conferințe și birourile de recepție de la brand. Pe măsură ce a trecut timpul, MotoArt a crescut și a crescut, 2011 văzând echipa să se mute din nou către o instalație și mai mare, chiar de LAX, precum și să deschidă showroom-uri în întreaga lume.

- Munca MotoArt - Lucrând cu materialele aviației ca mediu principal, MotoArt creează o gamă largă și uimitoare de produse, oferind un design personalizat pentru întreprinderile mari și mici, precum și persoanele care caută artă cu adevărat uluitoare pentru a adăuga propriile lor reședințe. . Indiferent dacă căutați una dintre ideile proprii ale echipei sau un produs complet personalizat, MotoArt nu poate doar să îndeplinească, dar să depășească așteptările dvs. cu abilitățile sale artistice excepționale și dedicația pentru detalii, folosind o gamă uriașă de finisaje, inclusiv de asemenea lemn de mahon și arțar de înaltă calitate, aluminiu lustruit cu oglindă și multe altele. Munca echipei poate fi văzută într-o serie de showroom-uri.

- Evenimente la MotoArt - Căutați să găzduiți un eveniment special în California? Ar putea fi orice, de la o nuntă la o conferință corporativă majoră sau lansarea de produse noi; Studioul MotoArt din Torrance, CA, este locul ideal. Cu suficient spațiu pentru mai mult de oaspeții 500 și o mulțime de parcare chiar afară, studioul este în întregime decorat și mobilat cu unele dintre cele mai bune opere de aviație de pe planetă. Există o scenă încorporată pentru muzică live și spectacole, o zonă uriașă de recepție pentru toți oaspeții dvs., baruri încorporate și o bucătărie, plus opțiunea atât pentru catering interior, cât și pentru exterior. website