Muzeul Și Galeria De La Universitatea Bob Jones Din Greenville, Carolina De Sud

Situat în Greenville, Carolina de Sud în Universitatea Bob Jones, Museum & Gallery este un afișaj elegant al unei varietăți de artă și artefacte. Muzeul și galeria de la Universitatea Bob Jones este format în mare parte din colecția lor completă permanentă.

1. Istorie


Născut în octombrie 19, 1911, Robert Reynolds Jones Jr. a realizat o serie de realizări de-a lungul vieții. Asumând multe poziții și roluri, Dr. Bob a fost cunoscut ca predicator, actor și administrator universitar. După ce s-a petrecut cu prietenul său colecționar de artă, Carl Hamilton, cândva în 1948, dr. Bob a început să strângă o varietate de artă vizuală cu intenția de a deschide o galerie de artă.

În primul său an de colecție de artă pentru universitatea sa, dr. Bob a putut colecta și afișa picturi 25. Întrucât multe dintre aceste tablouri erau artă barocă, dr. Bob a putut să rămână cu succes sub bugetul de artă pe care universitatea i-a acordat-o. Prima dată când colecția Dr. Bob a fost afișată oficial a fost în ziua de Ziua Recunoștinței în 1951. Această galerie avea doar două camere și era învecinată cu popularizarea colecției de antichități Bowen.

De către 1954, colecția a avut aproximativ 40 piese de artă. Opt ani mai târziu, galeria a crescut și mai mult și a avut piese de artă 211. De-a lungul 1960-urilor, galeria dobândită poate picturi importante ale unor artiști de renume, precum Benjamin West.

De-a lungul istoriei sale, Galeria a mutat instalațiile de câteva ori. În 1996, Galeria a devenit oficial cunoscută sub numele de Bob Jones University Museum & Gallery sau Museum & Gallery de la Universitatea Bob Jones și are o clădire oficială.

2. Atracții permanente


Colecția permanentă include o varietate de artiști de renume, precum:

· Reni

· Tintoretto

· Le Brun

· Ribera

· Cranach

· Murillo

· Rubens

· van Dyck

Obiectele selectate afișate au o rotație de doi-trei ani. Cu alte cuvinte, Muzeul și Galeria afișează o nouă selecție din colecția lor permanentă la fiecare câțiva ani. Din păcate, expoziția de artă a muzeului și galeriei este în prezent închisă pentru renovare până în 2019 ianuarie.

Deși majoritatea Muzeului și Galeriei sunt închise până în 2019 ianuarie, Museum & Gallery continuă să acorde o parte din colecția sa de artă permanentă altor muzee de artă din apropiere și internațional. Pentru a fi la curent cu informațiile legate de redeschiderea Muzeului și Galeriei, urmați Muzeul și Galeria pe platformele lor de socializare și consultați site-ul lor oficial.

3. Atracții speciale


Deși majoritatea Muzeului și Galeriei sunt închise până în 2019 ianuarie, Museum & Gallery are încă câteva atracții speciale deschise.

Luther's Călătorie: Experiența istoriei explorează istoria lui Martin Luther de-a lungul 1500-urilor. Această expoziție detaliază călătoria lui Luther și moștenirea sa. Luther's Journey: Experience the History va fi afișat până în ianuarie 31, 2018.

4. Oportunități educaționale


Muzeul și galeria oferă două oportunități educaționale principale: Vânătoare Scavenger și Centrul de învățare pentru copii.

Vânătoarele Scavengerului sunt activități minute de la 30 la 45 în care participanții explorează o temă și o zonă desemnată a Muzeului și Galeriei. Muzeul și galeria oferă următoarele vânătoare de măturători:

· S&C Scavenger Vânătoarea este oferită copiilor cu vârsta între 5 și 12. De-a lungul acestei vânătoare de scavenger, participanții vor explora și afla despre unele dintre cele mai cunoscute și populare picturi din Muzeul și Galeria.

· Aventura tânăr arheolog este oferit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14. De-a lungul acestei vânătoare de măturători, participanții vor explora și afla despre arta legată de civilizațiile antice, precum civilizațiile din Mesopotamia și Egipt.

· Identificarea semnelor și simbolurilor este orientat către adulți tineri și mai mari. Această vânătoare de măturători explorează modul în care artiștii au folosit simboluri religioase, mesaje speciale și figuri ascunse în picturile lor.

· A face legături este orientat către adulți tineri și mai mari și se concentrează pe diferitele tehnici utilizate de artiști de-a lungul istoriei. Aceasta este cea mai intensă vânătoare de epatatoare de la Museum and Gallery și este perfectă pentru persoanele care au pasiune pentru artă sau intenționează să urmeze o carieră în cadrul artei. Participanții sunt încurajați să utilizeze resursele online oferite pe parcursul acestei vânătoare de scavenger pentru a afla mai multe despre fundamentele predate la fața locului, acasă.

În ceea ce privește Centrul de Învățare pentru Copii, copiii între vârstele 4 și 12 sunt încurajați să stea și să exploreze lumea artei într-un mod unic, educativ și interactiv. Centrul de învățare pentru copii oferă o varietate de programe cu teme diferite pe tot parcursul anului.

Este important de menționat că, în timp ce vânătoarele Scavenger și oportunitățile de la Centrul de învățare pentru copii sunt de obicei organizate zilnic, există posibilitatea ca actuala renovare a Muzeului și Galeriei să poată interfera cu aceste activități. Pentru a afla mai multe despre oportunitățile educaționale la Muzeul și Galeria, vizitați site-ul web al Galeriei sau contactați-le în timpul orelor de funcționare.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Carolina de Sud

1700 Wade Hampton Blvd, Greenville, SC, 2614, site-ul web, Telefon: 844-770-1331