Napa River Inn, California

Napa River Inn este un hotel de lux situat în centrul istoric din Napa, California, în incinta clădirii Istoric Napa Mill. Cu apropierea sa de restaurante, mese și vinării, alături de faptul că este cel mai bine clasat hotel Michelin din centrul Napa, este un favorit al călătorilor. Există șaizeci și șase de camere în total, care se întind pe trei clădiri.

Toate clădirile sunt de-a lungul litoralului și în cartierul de mers până în zona Văii Napa. Oaspeții se vor bucura de numeroasele facilități ale Napa River Inn, inclusiv un spa, mese la fața locului și un serviciu de concierge foarte util, dispus să organizeze itinerariile oaspeților. Cu Napa Valley fiind atât de cunoscut pentru vinurile lor, oaspeții vor plăcea camerele de degustare 20 toate la câțiva pași de Han. La recepție, oaspeții pot achiziționa o carte de degustare a vinurilor din centrul orașului Napa pentru a beneficia de reduceri mari la diferitele camere. Luxul și confortul sunt de cea mai mare importanță la Napa River Inn, iar oaspeții vor iubi atmosfera relaxantă și elegantă.

1. Camere și apartamente


Din șaizeci și șase camere de la Napa River Inn, există șase categorii din care să alegeți. Acestea sunt răspândite prin trei clădiri separate, care sunt de-a lungul litoralului.

Suita Captain Hatt este o cameră amenajată foarte elegant, cu o zonă de relaxare separată, un bar umed și șemineu. Baia foarte spațioasă are cadă cu gheare și duș separat. Oaspeții se pot odihni după o zi lungă în patul cu baldachin cu dimensiunea King și se pot înfășura în lenjerie de lux.

Camerele Plaza Deluxe sunt dotate cu un pat moale, de dimensiuni superioare, cu balcon, privată cu vedere la râu liniștit și șemineu. Există o mulțime de spații pentru oaspeți să se răspândească și să se relaxeze.

Camerele istorice Deluxe sunt dotate cu un pat de baldachin de dimensiuni mari, cu o saltea confortabilă cu perne. Oaspeții se pot relaxa în cada cu papuci cu gheare sau confortabil lângă șemineu. Există o zonă de relaxare separată pentru un spațiu suplimentar.

Camerele Embarcardero Deluxe sunt dotate cu un pat queen-size și balcon privat, cu vedere la râul calm și pe terenurile luxuriante. Aceste camere sunt dotate și cu șemineu.

Camerele Plaza & Embaracardero Executive se găsesc atât în ​​clădirea Plaza, cât și în Embaracardero și sunt dotate cu un pat king size cu perne în fiecare. La check-in, oaspeții vor afla dacă camera lor are un șemineu sau o terasă.

Dacă oaspeții sunt conștienți de buget, dar încă doresc să se bucure de confortul și facilitățile hotelului Napa River Inn, camerele Plaza & Embaracardero Standard sunt o alegere perfectă. Situate, de asemenea, în clădirile Plaza sau Embaracardero, aceste camere au alegerea unui pat queen, a unui pat king sau a două paturi duble. Aceste camere de bază, dar elegante, au vedere la grădini sau la parcarea din Moara istorică Napa.

Cu fiecare cameră de la Napa River Inn, oaspeții vor fi tratați la micul dejun în pat, degustări de vin seara în hol, cu unele dintre vinăriile locale, utilizarea unui mini frigider complet cu apă și creme gratuite, un aparat de cafea Keurig și cafea, utilizarea de halate de pluș, un player MP3 și stație de andocare, precum și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.

2. Dining


Întrucât Hanul Napa River este situat în Moara istorică Napa, există multe restaurante în aceeași clădire, precum și la o distanță foarte ușoară de mers pe jos. Oaspeții sunt tratați în fiecare dimineață a vizitei lor la un mic dejun gratuit în pat, livrat chiar în camera lor, oferit de Sweeties Pies Bakery. Micul dejun constă în articole precum produse de patiserie proaspete, sucuri proaspăt stoarse, cafea, ceai și o gamă variată, sandwich-uri pentru micul dejun de ou, făină de ovăz cu granola și fructe proaspete. Alte articole sunt disponibile pentru a comanda o carte la un cost suplimentar, dacă oaspeții doresc.

Prânzul și cina sunt o găsire ușoară, deoarece există multe alegeri delicioase în apropiere. Restaurantul Angele este situat pe Napa River Walk și oferă atât prânz, cât și cină. Oaspeții se pot bucura de o masă în aer liber pe terasă sau în interior în sala de mese confortabilă.

Restaurantul Celadon are un meniu gătit acasă, inspirat din Asia, atât pentru prânz cât și pentru cină. Locul este disponibil atât în ​​curte, cu un șemineu în aer liber frumos, fie în zona de luat masa elegantă. Celadon este recomandat de Ghidul Michelin și a devenit atât un favorit local, cât și vizitatori din zonă.

Pentru un mic dejun sau prânz ocazional, Napa General Store oferă o atmosferă relaxată, cu preferate standard, precum sandwich-uri delicioase și hamburgeri, plus o selecție extinsă de salate. Micul dejun este servit până la prânz, dacă oaspeții doresc să sară micul dejun în pat și să se aventureze singuri.

Alte preferate locale, recomandate oaspeților să încerce în timp ce se află în zonă includ restaurantul Morimoto, vedeta Iron Chef, cu vedere la râul Napa; Fish Story, care servește fructe de mare sustenabile și selecții de pește proaspăt pe malul râului; și The Pear Southern Bistro, care servește alimente confortabile din sud, precum brânză afumată Gouda Mac n ', verdeață colardă și găină și găluște.

Baruri și saloane

Silos Napa este situat în Moara istorică Napa, la doar câțiva pași de holul Hanului Napa River. Oferă divertisment nocturn de la concerte live, la acte de comedie. Este un cadru intim, pentru doar cuplurile 50, dar oferă o noapte minunată de mâncare bună, vin fin și multe alte selecții de băuturi, plus divertisment. Silozul creează, de asemenea, propriile fabrici de bere, care sunt extrem de populare și se vând la fel de repede când oaspeții le pot comanda. Sunt deschise seara de miercuri până duminică.

Oaspeții se vor bucura minuțios de a se afla atât de aproape de peste 20 săli de degustare a vinurilor. Prin intermediul conciergeului, oaspeții pot obține o carte de degustare a vinurilor din centrul orașului Napa, care le va permite să primească reduceri și chiar gusturi 10 cent primele pe anumite site-uri de degustare a vinurilor. Unele dintre aceste locații includ magazinul general Napa, Vintage Sweet Shoppe, The Bounty Hunter, Square One, Stonehedge Winery și multe altele.

3. Spa & Alte activități


Spa de la Napa River Inn promite să răsfățeze, să se relaxeze și să întinerească fiecare oaspete care vine prin ușile lor. Ei folosesc produse Napa Valley Organics care combină cele mai bune extracte de semințe de struguri și elemente pentru a aduce fiecărui oaspete o experiență autentică Napa Valley. Există o serie de tratamente și servicii, dintre care puteți alege, inclusiv masaj, tratamente faciale, manichiură și pedichiura, precum și tratamente corporale.

Fiecare tratament este special pentru The Spa de la Napa River Inn și nu va fi găsit în altă parte. Există pachete disponibile în cazul în care oaspeții doresc să se dedice mai multor tratamente sau servicii. Dacă oaspeții călătoresc împreună cu prietenul lor blănos, există chiar și servicii spa pentru Fido. Este recomandat să apelați înainte și să rezervați timp pentru tratamente pentru a asigura disponibilitatea.

Golf

Există peste șase terenuri de golf la mică distanță de Napa River Inn. Terenul de golf Chardonnay este un frumos curs de gauri 18, oferind vederi spectaculoase asupra Jamieson Canyon și podgoria adiacentă. Jucătorii care se îndreaptă spre Chardonnay ar trebui să știe că este evaluat într-un ritm de patru ore și treizeci de minute, așa că va fi o excursie excelentă. Eagle Vines Vineyards & Golf Course se mândrește cu 170 acri de teren luxuriant, verde și 18 găuri de golf provocatoare. Există diferite te-uri disponibile pentru până la cinci niveluri diferite de golf. Se află la doar cinci mile de centrul orașului Napa.

4. Nunți și întâlniri


Există multe opțiuni pentru o nuntă memorabilă, excepțională, la Napa River Inn. Indiferent dacă cuplurile doresc să aibă o aventură mică, intimă sau o nuntă mai mare, personalul Napa River Inn este fericit să asiste la planificarea unei zile de neuitat. Grădina în aer liber este favorită în rândul cuplurilor, cu fântâna sa mare de apă din mozaic, un fundal perfect pentru o nuntă și capacitatea mare a persoanei 350. De asemenea, este disponibil un yacht privat, completat de un căpitan privat, autorizat, pentru a naviga nu numai cu nava, ci pentru a efectua ceremonia căsătoriei. Dacă cuplurile preferă locurile interioare, Napa River Inn este bogat cu spații istorice, excelente pentru nunți. Există diverse opțiuni de luat masa disponibile pentru cupluri, dintre care să poată alege Celadon, Angele, Wine Valley Catering și Napa General Store. Cuplurile pot selecta tortul viselor lor la Sweetie Pies Bakery. Nu sunt permise alte alimente sau băuturi din exterior.

Întâlnirile și alte evenimente de la Napa River Inn sunt ușor planificate și executate cu ajutorul personalului de întâlnire și evenimente. Există două spații de întâlnire, ambele bine echipate, unul mai intim decât celălalt. Camera Hatt Hall are 1925 metri pătrați și poate găzdui până la 85 oaspeți. Are multe ferestre mari, permițând multă lumină naturală și o atmosferă deschisă, aerisită. Sala de consilii Keig este excelentă dacă există până la opt persoane, cu o masă mare, un ecran încorporat și o schemă de șters. Ambele opțiuni vin cu configurarea completă și curățare la încheierea ședinței sau a evenimentului.

5. Planificați această vacanță


Napa River Inn se mândrește cu faptul că este ecologic chiar din prima zi a clădirii sale, deoarece au decis să se bazeze pe rădăcinile istorice disponibile, în loc să dărâme ceea ce era acolo și să înceapă din nou. În timpul construcției, orice cărămidă necesară, a fost făcută folosind lutul din râul Napa. Astăzi, sunt mândri că folosesc facilități de baie bio, cu izuri locale, în fiecare dintre camere și la spa, care nu numai că ajută mediul, ci și afacerile locale. În întreaga proprietate, oaspeții vor observa utilizarea lumânărilor cu baterie în locul arderii unei flăcări deschise care poluează aerul și sunt implicați într-un program în care uleiul lor de gătit este reciclat în biodiesel. Napa River Inn este foarte angajat cu mediul înconjurător și lasă cât mai puțin amprentă de carbon posibil.

În continuarea inițiativelor lor ecologice, Napa River Inn a instalat cinci stații de încărcare a vehiculelor electrice. Oaspeții Hanului sunt tratați la utilizarea gratuită a stațiilor, în timp ce publicului larg este taxat un tarif mic. Există o limită de încărcare de trei ore pe vehicul. Oaspeții pot achiziționa un adaptor la recepție.

În cazul în care oaspeții nu și-au adus propriul vehicul, personalul de la recepție va fi încântat să aranjeze Lexus gratuit pentru utilizare în jurul orașului, complet cu un șofer.

Cu Napa River Inn fiind în imediata apropiere de artă, teatru, divertisment și opțiuni culinare, oaspeții nu se vor simți niciodată izolați sau plictisiți dacă caută activități pe care să le aprecieze. Aceasta este destinația perfectă pentru oricine dorește să se bucure de puțină cultură, vin și momente bune.

Copiii sunt întotdeauna bineveniți la Napa River Inn. Oaspeții pot solicita până la un pat suplimentar pe cameră. Unele dintre camerele cu două paturi duble ar funcționa bine pentru familii, precum și unele dintre apartamentele mai mari care oferă mult spațiu.

Există un program de împrumut de biciclete prin recepție, de care familiile se vor bucura să exploreze zona împreună.

Înapoi la: escapade de weekend din San Francisco.

500 Main St, Napa, California 94559, Telefon: 707-251-8500