Compania De Coaste Din Napoli În Plaja Lungă Și Costa Mesa, Ca

Pentru coaste suculente care sunt garantate să satisfacă în Long Beach sau Costa Mesa, compania Napoli Rib este locul de vizitat. Încă de la 1984, această afacere deținută și operată de familie a oferit publicului delicios un gratar autentic, care a făcut compania The Rib Company destul de populară în sudul Californiei. Oferind atât masa, cât și prepararea unui delicios barbeque, precum și servicii de catering, patronii se pot bucura de gustul companiei The Naples Rib Company, în modul în care se potrivesc cel mai bine.

Meniul

Meniul de la Compania Napoli Rib constă dintr-o serie de articole solide de tip barbeque, atât pentru servirea mesei, cât și pentru transport. Pe lângă opțiunile obișnuite de meniu, există și un meniu fără gluten și cazeină pentru cei cu aceste limitări dietetice.

Meniu principal - Meniul principal este format dintr-o varietate de aperitive, salate, sandwich-uri și multe altele.

· aperitivele - Cărămizi de ceapă, brânză mozzarella prăjită adânc, aripi de bivol, coșuri de coaste sau mușcături de cârnați, coș de slider-uri și combinații de aperitive.

· salate - Salate complete și jumătate cu opțiuni de pansamente diferite.

· Paste - Paste de primăvară sau paste de pui Cajun înnegrite, cu opțiunea de a adăuga carne.

· chili - Disponibil în ceașcă sau bol.

· dineuri - Cina de carne servită cu coacăz, fructe, legume și alegerea a două părți; Opțiunile de carne includ coaste, pui, tri vârf prăjit lent, friptură, coaste principale, fructe de mare și combos.

· Deserturi - Cheesecake, brownie surprise, tort dublat cu sinucidere cu ciocolată, tort Bundt din marmură și multe altele.

· Băuturi - Cafea, ceai (înghețat și fierbinte), sifon și o varietate de băuturi alcoolice.

Meniu fără gluten și cazeină - Acest meniu include câteva dintre elementele obișnuite din meniu modificate pentru a le face fără gluten și cazeină. Râmburii și rulourile oferite sunt opțiuni fără gluten.

Catering / Banchete

Compania Napoli Rib poate oferi servicii de catering sau poate configura un eveniment privat în întregime. Multe companii de top au utilizat compania Napoli Rib pentru nevoile lor de catering. Cei interesați de servicii de catering sau banchete pot utiliza fie Compania Napoli Rib, fie cealaltă locație, The Newport Rib Company, pentru a obține serviciile de catering și banchete dorite.

Pentru serviciile de banchet, cele două locații oferă spații de cazare diferite. Compania Napoli Rib are o capacitate de locuri 55, în timp ce sala de banchete Newport are o capacitate de persoane 80. Există un minim de 30 pentru toate banchetele de prânz. Fiecare dintre camerele de banchet vine complet echipată cu un podium, TV, microfon și alte echipamente audio-vizuale gata de a fi folosite pentru evenimentul special.

Când planificați evenimente speciale, Compania Napoli Rib vă poate ajuta la crearea meniului. De la un meniu tip bufet obișnuit la ceva mai formal, Compania Napoli Rib are abilitățile și expertiza pentru a face față sau a planifica un eveniment în mod corespunzător.

Cei interesați de catering sau planificare evenimente pot contacta locația dorită pentru a începe procesul.

Magazinul Rib Company

Magazinul Rib Company oferă un sortiment de articole pentru cumpărare. De la carduri cadou trimise către dvs. în valoare de alegerea dvs. până la tricouri și sos barbeque, patronii pot achiziționa o serie de articole The Rib Company de pe site.

Adresa

Rib Company-Napoli, 5800 E. 2nd Street (în afara Pacific Coast Highway), Long Beach, CA 90803, Telefon: 562-439-7427

Rib Company-Newport, 2196 Harbour Boulevard (2 miles de 405 Fwy), Costa Mesa, CA 92627, site-ul web, Telefon: 949-631-2110

Mai multe lucruri de făcut pe Long Beach sau alte lucruri de făcut în Costa Mesa