Locurile De Nuntă Din Nashville: Cordelle

Situat printre clădirile din centrul orașului Nashville și la o scurtă distanță de faimosul Honky Tonks din Broadway, The Cordelle este un spațiu modern, cu interioare vintage, care oferă o locație ideală pentru o gamă largă de evenimente. Locurile distincte de la Cordelle includ The Great Hall, The Victorian și The Furnished Loft, care este proiectat cu stil și versatilitate în minte și prezintă un pridvor spațios în stil „sudic” și sunt înconjurate de grădini și terenuri frumos îngrijite. Facilitățile și serviciile suplimentare de la Cordelle includ lumini de bistrot de pe piața teraselor pentru un efect sclipitor, încălzitoare exterioare pentru vreme mai răcoroasă, un port de grădină minunat și un sistem de sunet cu boxe și microfon wireless.

Facilități și facilități

Cordelle oferă o varietate de spații frumoase care pot fi utilizate pentru ceremonii romantice și recepții grandioase. Modern se întâlnește vintage în zonele interioare ale locației, care includ Sala Mare, Victorianul și Loftul mobilat. Clădirea este înconjurată de grădini și terenuri îngrijite, care pot fi, de asemenea, utilizate pentru recepții în aer liber și sărbători și pot fi amplasate în condiții de vreme inclinată.

Datând din 1800-urile târzii, casa victoriană emană istoria bogată și moștenirea zonei, cu pereți originali împodobiți cu patină, podele din lemn și pereți din cărămidă expusă. Acest spațiu fermecător poate fi utilizat pentru ceremonii așezate sau recepții pentru cină pentru până la 175 persoane sau 300 pentru întâlniri de cocktail-uri în picioare.

Sala Mare este un spațiu ușor, aerisit, cu un perete de ferestre și uși glisante din sticlă care se deschid spre grădini și creează un flux perfect între interioare și exterior. Sala Mare are tavane înalte, podele din lemn și o ambianță elegantă, care este perfectă pentru afacerile și recepțiile generoase.

Cu ușile de hambar artizanale și o intrare în balcon, Loftul poate fi folosit ca zonă de amenajare VIP, o suită de mireasă pentru ca mireasa și petrecerea ei să se relaxeze și să se pregătească sau ca o cameră verde. Complet cu o suită privată de mireasă, un salon elegant și o zonă de luat masa, o baie separată și un bar umed, mansarda este un plus de bun venit la locul de desfășurare.

Umbrite de un copac Hackberry vechi de un secol, grădinile magnifice și peluza în aer liber 4,000 picior pătrat oferă locul perfect pentru ceremonii și servicii la umbra copacilor sau sub stele. Gazonul expansiv poate fi amplasat în condiții de vreme inclinată, iar peisajul frumos face oportunități fotografice de neuitat.

Servicii

Serviciile incluse cu închirierea Cordelle includ amenajarea și curățarea locului, un manager de proprietate la fața locului pe durata evenimentului și o listă preferată de furnizori pentru servicii precum catering și băuturi, fotografie și videografie, prăjituri de nuntă, aranjamente florale și multe altele.

Informatii generale

Cordelle este situat la 45 Lindsley Avenue din istoricul Rutledge Hill din centrul orașului și se află la mai puțin de o distanță de centrul de convenții Nashville. Locul este accesibil pentru scaun cu rotile, iar parcarea în afara locului este disponibilă contra cost. Există, de asemenea, o parcare stradală pentru până la 150 oaspeți la prima venire, prima servire fără taxă suplimentară.

45 Lindsley Ave, Nashville, TN 37210, Telefon: 615-354-8746

Mai multe locuri de nuntă din Nashville, Lucruri de făcut în Nashville