Nc Escapade: Hotelul Franklin Din Chapel Hill

Situat în inima orașului Chapel Hill, pe strada istorică Franklin, The Franklin Hotel este un hotel de lux Curio Collection by Hilton, care oferă un loc ideal pentru a vă bucura de obiectivele turistice și sunetele orașului. Situat la doar câteva blocuri de Universitatea din Carolina de Nord, hotelul oferă cazare contemporană, bucătărie gastronomică și facilități de primă clasă, inclusiv un centru de fitness complet echipat, spațiu de întâlnire flexibil pentru întâlniri, evenimente și nunți pentru până la 200 oaspeți. și servicii spa în cameră.

O retragere căutată pe strada Franklin istorică din inima acestui oraș plin de viață, acest hotel elegant se bucură de aproape de o varietate de restaurante, baruri, magazine și atracții din centrul Chapel Hill.

Recunoscută drept centrul vibrant al Chapel Hill, Franklin Street găzduiește numeroase cafenele pline de viață, cafenele și restaurante trotuare, galerii, muzee, spații muzicale și baruri. Multe atracții se află la distanță de mers pe jos de hotel și un serviciu gratuit de mașini este disponibil pentru cei puțin mai departe, cum ar fi Grădina Botanică din Carolina de Nord, Muzeul de Artă Ackland și Casa Horace Williams.

1. Camere și suite la The Franklin Hotel


Hotelul Franklin Chapel Hill oferă o selecție atrăgătoare de camere și apartamente, de la camere de oaspeți standard și la apartamentele prezidențiale ultra-opulente.

Camerele standard sunt spațioase și ușoare și au decor contemporan și facilități moderne. Camerele cu design elegant oferă paturi King sau Queen cu lenjerie de bumbac egipteană cu fir 1000, băi cu baie combinate / combina de duș și produse de duș cu spa bio și zone de living confortabile cu frigider / congelatoare și filtru de cafea Keurig. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, inclusiv televizoare HD cu sunet surround, internet wireless gratuit și balcoane private cu vederi frumoase asupra vieții pline de viață Franklin sau a campusului universitar liniștit.

Apartamentele de lux sunt concepute cu confort și productivitate în minte, cu dormitor și zone de living separate și balcoane private cu vederi uimitoare asupra orașului. Dormitoarele au paturi de dimensiuni queen cu lenjerie de bumbac egipteană cu fir 1000, băi cu baie combinate / combina de duș și produse de duș cu spa bio și zone de locuit spațioase cu canapele comode, mese de cafea, frigider / congelatoare și filtru de cafea Keurig. Facilitățile moderne din apartamente includ televizoare HD cu surround și internet wireless gratuit

Suite prezidențiale opulente se bucură de lux la noi înălțimi, cu spații de locuit spațioase, dormitor separat cu paturi king-size în lenjerie de bumbac egipteană cu număr de fir 1000 și o canapea suplimentară queen-size, și băi cu baie combinate / duș combinații și spa organic produse de dus. Spațiile de locuit frumos proiectate sunt ideale pentru distracție și oferă centre de mâncare / băuturi în cameră, cu mini frigider și filtru de cafea și balcoane private cu vederi spectaculoase ale orașului.

Camerele accesibile beneficiază de aceleași caracteristici ca camerele și apartamentele standard, precum și facilități suplimentare pentru a răspunde nevoilor speciale, cum ar fi gardul suplimentar pe toate ușile și dușurile cu rolet.

Fiecare cameră are aer condiționat, radio cu ceas deșteptător cu conexiuni MP3, televizoare LCD cu panou plat cu canale HD prin cablu, sisteme de sunet surround, seifuri în cameră, aparat de cafea cu cafea și ceaiuri gourmet, uscător de păr, frigidere mini și plăci de călcat și de călcat . Alte facilități pentru clienți includ livrare zilnică, internet wireless de mare viteză și imprimare la distanță.

2. Dining


Există mai multe restaurante primitoare la Chapel Hill, Franklin Hotel, care oferă o gamă largă de bucătărie, de la mușcături ușoare sănătoase până la mese abundente.

Roberts Lounge oferă un meniu tentant de bistrot, cu tarife casual, de la pizza tradiționale de pâine plină până la burgeri de vită, alături de cocktail-uri artizanale, beri artizanale și vinuri fine, care pot fi savurate în fața unui șemineu crăpat sau pe terasa în aer liber.

Restaurantul Windows servește în fiecare dimineață micul dejun delicios, fierbinte, la comandă, inclusiv mâncăruri cu ou, vafe belgiene, granola de casă, iaurt și fructe, precum și o selecție de pâine proaspăt coaptă și produse de patiserie.

3. Planificați această vacanță


Acest hotel Curio Collection Hilton oferă o serie de facilități și facilități pentru oaspeți să le folosească. Facilitățile de afaceri includ utilizarea unui centru de afaceri 24-ore cu servicii de fotocopiere, imprimare și fax, închiriere de echipamente audiovizuale și servicii de poștă rapidă.

Serviciile familiale includ servicii de babysitting, activități pentru copii, închirieri de meniuri și video, scaune înalte și pătuțuri, în timp ce serviciile generale pentru confort suplimentar și comoditate variază de la depozitarea bagajelor, băuturi gratuite, servicii de spălătorie și valet, transport în zona locală, un stand de ziare cu cotidian livrare și personal multilingv.

Un centru de fitness la fața locului oferă o gamă largă de echipamente de ultimă generație, inclusiv greutăți gratuite, aparate cardio, mașini de alergat și biciclete fixe pentru a vă menține în formă în timpul șederii.

Franklin Hotel Chapel Hill are o serie de spații unice pentru o varietate de evenimente, de la întâlniri de afaceri la nunți, de la galeria elegantă la stilul Roberts Lounge. Patru spații funcționale flexibile pot satisface până la oaspeții 200, inclusiv restaurantul Windows, Roberts Lounge și Galerie, echipamente audiovizuale sunt disponibile pentru utilizare, iar un coordonator dedicat pentru întâlniri și evenimente oferă o bogată expertiză în gestionarea tuturor evenimentelor.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Chapel Hill și escapade de weekend în Carolina de Nord

311 West Franklin St., Chapel Hill, Carolina de Nord 27516, Telefon: 919-442-9000