Olanda Locuri De Vizitat: Haga

Haga este un oraș turistic unic datorită bogăției de istorie și a cantității de activități pentru care vizitatorii pot participa. Prezentând o cantitate semnificativă de activități în aer liber, precum și un sediu al puterii politice, Haga este una dintre cele mai aglomerate și cele mai aglomerate locuri populare pentru turiști.

Istorie

A treia cea mai mare populație de rezidenți permanenți din țară, Haga s-a format în 1230 și peste un milion de oameni o numesc acasă. Este sediul Cabinetului olandez, general al statului, al Consiliului de Stat și al Curții Supreme.

Atracții permanente

Atracțiile din Haga sunt numeroase, cu un picior în istorie și cealaltă în cultura modernă.

Pentru vizitatorii care se bucură de petrecerea timpului în aer liber, locația de la Haga pe Marea Nordului le oferă multe oportunități de a se bucura de coastă și de numeroasele plaje situate în oraș. Există, de asemenea, multe parcuri în care să vă petreceți timpul.

- Grădină japoneză - Grădina japoneză de la Haga este de fapt situată în parcul Clingendael. Acest parc a fost proiectat în prima parte a 1900-urilor de către baroneasa van Briene, Marguerite M, după ce a călătorit în Japonia. A făcut mai multe călătorii înapoi și înapoi prin țară, aducând înapoi o varietate de sculpturi, plante, poduri și structuri (inclusiv pavilionul). Grădinile japoneze sunt gratuite pentru vizitatori, dar pot fi vizitate doar primăvara și toamna.

- Malieveld - Situat în centrul orașului, The Malieveld este o zonă ierboasă uriașă, care este locul perfect pentru un picnic de familie, jocuri și băi de soare, precum și căminul a numeroase evenimente speciale pe tot parcursul anului (vezi mai jos pentru informații suplimentare ).

- Parcul Trandafirilor - Cunoscut și sub denumirea de The Rosarium, acest parc frumos întreținut permite vizitatorilor să se rătăcească printr-un câmp literal de flori (și, după cum sugerează și numele, multe dintre ele sunt din familia trandafirilor). Este unul dintre parcurile mai liniștite pentru vizitatorii care doresc să se bucure de o mică liniște în mijlocul unui oraș plin de viață.

- Haagse Bos - Haagse Bos este, de asemenea, o pădure străveche care se întinde chiar în mijlocul de la Haga. Pe lângă faptul că este un sanctuar liniștit pentru vizitatori, este, de asemenea, acasă pentru multe specii diferite de animale sălbatice precum cerb, păsări și multe altele. Parcul este o zonă protejată oficial.

Există, de asemenea, multe muzee și alte atracții conexe în Haga. De fapt, Haga revendică mai mult de 30 diferite muzee din oraș.

- Mauritshuis - Mauritshuis este un muzeu de artă care prezintă lucrări de la mulți dintre marii artiști din Olanda, inclusiv Rembrandt și Johannes Vermeer.

- Muzeul Louwman - Louwman este un muzeu dedicat vehiculelor așa cum au existat de-a lungul veacurilor, inclusiv mașini și artefacte mai unice.

- Muzeul Meermanno - Muzeul oferă o selecție de artefacte unice și diverse, în cea mai mare parte legate de istoria Olandei. Una dintre cele mai populare expoziții oferă oaspeților o șansă de a vedea peste 200 ani de benzi desenate olandeze.

- Madurodam - O atracție populară pentru vizitatori, Madurodam oferă un oraș în miniatură pentru oaspeți să exploreze.

Un alt favorit al turiștilor care vizitează Haga este parcul de distracții, Duinrell, care este o experiență excelentă, prietenoasă cu familia, cu plimbări, mâncare și alte atracții.

Evenimente speciale

În timp ce vizitează Haga în aprilie, oaspeții pot participa la Ziua Regelui. Sărbătorită cu o varietate de piețe stradale și târguri (ziua a fost etichetată „piață liberă”, ceea ce înseamnă că vânzătorii pot vinde pe străzi fără licență), Ziua Regelui este o sărbătoare națională, iar evenimentele atrag mii de vizitatori anual.

A treia joi din septembrie este Ziua Prințului, care este momentul deschiderii Parlamentului olandez. Acest eveniment regal este distractiv chiar și pentru copii, care își fac ziua liberă de școală să urmărească apropierea antrenorului de aur al Regelui înainte de a citi Discursul din Tron.

Noiembrie aduce cu sine Crossing Border Festival, un festival plin de viață care se desfășoară de la 1993 și se concentrează pe evenimente în aer liber pline de muzică și literatură. Încercând să aducă la fel de multe acte noi la fel de populare, în special cele din zona locală, festivalul este susținut financiar de guvernul orașului.

Restaurant și cumpărături

Haga este bine cunoscut pentru diversele opțiuni culinare. Opriți-vă în Grote Market Square sau Piața Plein pentru o varietate de opțiuni. Cumpărăturile se pot face într-unul din numeroasele cartiere comerciale din Haga. Cele mai bune cumpărături pot fi găsite la Spuistraat și Vlamingstraat, care oferă multe tipuri diferite de magazine (inclusiv modă, articole de design etc.). Pantofii pot fi cumpărați de la Hofkwartier.

Mai multe locuri de vizitat în Olanda