New Orleans, Louisiana: Audubon Fluture Garden And Insectarium

În vibrantul oraș New Orleans, LA, se află Audubon Butterfly and Insectarium, o experiență interactivă care încurajează vizitatorii să folosească toate cele cinci simțuri pentru a explora lumea insectelor. Este cel mai mare muzeu din America de Nord dedicat fluturilor, precum și altor insecte și rudelor lor. Deschis în 2008, acest muzeu este renumit pentru dedicația de a extinde sfera cunoașterii cu insectariul său și este recunoscut ca un muzeu de top pentru copii.

Face parte din Audubon Louisiana Nature Center, care include grădina zoologică Audubon și acvariul din America. Peste 15,000 diferite animale sunt adăpostite în acest centru de natură, oferind copiilor o experiență educațională diversă cu mamifere, reptile, amfibieni, insecte și păsări. Muzeul este un hub de cunoaștere a lumii insectelor, precum și un loc minunat pentru a descoperi mai multe despre planetă.

Gama de exponate de la Butterfly Garden și Insectarium oferă vizitatorilor o nouă perspectivă asupra cuvântului bug-uri și fluturi. Prin afișaje interactive, expoziții și prezentări, vizitatorii învață cum insectele sunt o parte esențială a lumii. Unele dintre aceste expoziții includ Grădina Fluturilor, Galeria Metamorfozei, Sala Famei, Galeria New Orleans, metroul și Sala principală. Combinația acestor exponate își propune să ofere o experiență educațională diversă despre insecte. Frumoasa grădină, care are un design inspirat din Asia, flutură cu sute de fluturi colorați care se ridică prin aer pentru a ateriza pe flori. Această grădină cu zbor gratuit este un eveniment spectaculos și există chiar posibilitatea ca fluturii să se odihnească pe umărul unui vizitator. După ce ați văzut fluturii zburând prin aer, puteți afla mai multe despre ciclul lor de viață în Galeria Metamorfozei, care ilustrează ciclul de viață al insectelor printr-un laborator care prezintă modul în care insectele cresc și se reproduc. Poate chiar este posibil ca oaspeții să vadă fluturi ieșind din crizalizele lor. Pentru a explora lumea insectelor, mergi la Sala Famei de la Insectarium, care este una dintre cele mai semnificative arhitecturale săli istorice din Statele Unite. Tavanele din cărămidă arcuită sunt încorporate în galerie, care prezintă unele dintre cele mai rapide, mai mari și mai impresionante insecte de pe planetă, inclusiv unele specii rare de fluturi. Bug-urile locale legendare sunt găzduite în Galeria New Orleans, unde oaspeții au posibilitatea de a afla cum bug-urile sunt esențiale pentru istoria locală. Între țânțari, katidide, gandaci, erori de dragoste și, cel mai important, termite, aceste insecte au influențat caracterul orașului. Bug-urile au un impact asupra mediului din jurul nostru, indiferent dacă este un oraș sau un oraș mic. Pentru a câștiga o perspectivă nouă, oaspeții se pot plimba prin expozitia supradimensionată cunoscută sub numele de Underground, care permite vizitatorilor să experimenteze modul în care bugurile văd lumea. Cu efectul de a micsora oaspeții la dimensiunea unei insecte, ei pot explora precum o furnică. Insectele sunt o parte a istoriei și a timpurilor actuale, iar în Sala principală vizitatorii pot vedea diferențele și asemănările dintre bug-urile preistorice și cele moderne din întreaga planetă. Cu modele mari de culori strălucitoare de insecte antice împrăștiate pe pereți și tavane, în plus față de unele picturi realiste, oaspeții pot afla despre insecte și rudele lor dispărute care cutreierau Pământul.

Când vine vorba de masa în Insectarium, oaspeții flămânzi au opțiunea de a încerca noi alimente unice; unele dintre aceste alimente includ chiar și bug-uri! În expoziția „Bug App”, vizitatorii pot urmări în fiecare după-amiază, în timp ce bucătarii creează mâncăruri fantastice care includ bug-uri bogate în proteine. După demonstrația lor de gătit, unii dintre cei mai curajoși spectatori au opțiunea de a proba aceste creații exotice. Pentru oricine nu iubește gustul insectelor, există Tiny Termite Caf ?, care are gustări și băuturi care au teme despre insecte, deși nu există bug-uri reale în mâncare. Proiectarea cafenelelor? reflectă și insectele, cu bug-uri reale în centrul meselor.

Programele educaționale oferite la Audubon Butterfly Garden și Insectarium se desfășoară pe tot parcursul anului și sunt destinate stilului de învățare al copiilor. Printr-o serie de evenimente și tabere de la Audubon Nature Center și muzeele afiliate, copiii pot continua să învețe de-a lungul pauzelor școlare și de vacanță. Dedicat pentru încurajarea învățării, Audubon Butterfly Garden și Insectarium este unul care trebuie să vă viziteze.

423 Canal St, New Orleans, LA 70130, Telefon: 504-524-2847

Lucruri de făcut în New Orleans