Muzeul De Tranzit Din New York În Brooklyn, New York

Situat în Downtown Brooklyn, New York, New York Transit Museum este dedicat păstrării istoriei și poveștilor transportului în masă. Vizitatorii vor intra printr-un tunel temporal al turniculelor și se pot plimba cu mașini de metrou de epocă sau pot explora o mare varietate de exponate care evidențiază istoria vastă și critică a transportului în masă.

Vizitatorii vor afla despre fapte de inginerie, muncitorii care au muncit în medii dificil de construit pentru a construi sistemul de transport pe care îl cunoaștem astăzi, transformarea comunităților din cauza adăugării transportului public și tehnologia în continuă evoluție a designului de transport și ecologic. desings.

Istoricul transportului în masă nu este singurul lucru pe care îl vor învăța vizitatorii, ci vor experimenta și viitorul transportului în masă și impactul social și de mediu pe care aceste metode de transport în evoluție și extindere îl vor avea asupra societății noastre.

Istoric:

Muzeul de tranzit din New York a fost fondat în 1976 și este în prezent găzduit într-o stație de metrou autentică de la 1936 din centrul Brooklyn. Muzeul are o platformă de metrou de lucru, care se întinde pe un bloc de oraș complet și conține douăzeci de mașini de metrou de epocă, unele dintre acestea datează până la 1907.

Muzeul primește în prezent mii de vizitatori pe an și a devenit o destinație populară pentru grupurile școlare și programele educaționale.

Expoziții actuale și viitoare:

Deconstrucția celui de-al treilea Avenue El: Fotografii de Sid Kaplan: Această expoziție este expusă în perioada martie - iulie 2017 și prezintă o serie de fotografii realizate în vara lui 1955, axate pe procesul de demontare a liniei elevate de pe a treia Avenue.

Următoarea oprire: A doua metrou Avenue: Această expoziție este expusă până în septembrie 2017 și prezintă mai mult de 100 ani de istorie care explorează modul în care linia Second Avenue se încadrează în viitorul transportului din New York. Construcția a început oficial în 1970 și a fost realizată în cele din urmă în 2016. În această expoziție sunt expuse diverse hărți istorice, obiecte și fotografii.

Revenirea orașului: tranzitul în masă răspunde crizei: Această expoziție va fi expusă pe tot restul de 2017 și prezintă o perspectivă nouă asupra rolului vital pe care îl joacă lucrătorii de tranzit din New York în modelarea transportului public. Prezentând evenimente severe precum 9 / 11, 2003 Northeast Blackout și Hurricane Sandy, această expoziție arată rolul cel mai nevăzut dar critic pe care acești lucrători îl joacă în reacția la aceste dezastre.

Expoziții permanente:

Oțel, piatră și coloana vertebrală: Construirea metroului New York: Această expoziție se concentrează pe metodele de construcție și forța de muncă necesară pentru a construi prima linie de metrou din New York la începutul 20th secol. Diferite artefacte, videoclipuri și fotografii sunt expuse pentru a aduce viața acestui proiect imens.

Mutarea Milioanelor: Această expoziție prezintă evoluția metroului, cea mai mare rețea de transport din țară și evenimentele majore care au influențat dezvoltarea acesteia. Acesta este locul în care vizitatorii pot petrece timp pe o platformă de lucru care găzduiește douăzeci de metrou vintage și mașini elevate, unele datează din 1907.

Pe străzi: Cărucioarele și autobuzele din New York: Această expoziție prezintă transporturi de la sol de la începutul 1800-urilor până în zilele noastre. Există un autobuz al orașului, contoare de parcare, semafoare și alte alte afișaje interactive de stradă. De asemenea, vizitatorii pot afla despre evoluția metodelor de transport ecologice.

Colecția tarifului: Această expoziție spune povestea colectării biletelor de-a lungul istoriei. De la biletele de hârtie la jetoane, până la cele mai populare MetroCards, această expoziție acoperă totul. Există chiar și turnichete de epocă și contemporane, care se întorc pe 1904.

Fără scuipare pe platformă: Această expoziție prezintă toate tipurile de semnalizare din arhivele muzeului care prezintă diferite etichete de platformă.

Dr. George TF Rahilly Trolley și autobuz Centrul de studiu: Acest exponat prezintă mai multe modele de cărucioare și diferite mașini de lucru 50.

Exponate speciale:

Cinci centi spre Dreamland: o excursie la Coney Island: Această expoziție se deschide 12 martie la locația Muzeului Coney Island. Vizitatorii pot experimenta primul parc de distracții din lume și rolul esențial pe care îl au dezvoltat trăsurile trasate de cai, bărcile cu aburi și căile ferate.

Colecții:

Muzeul este dedicat culegerii, expunerii, interpretării și păstrării istoriei transportului terestru. Este unul dintre puținele muzee din lume dedicate să spună povestea transportului public urban.

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a afla despre transportul public urban în arhive și colecțiile digitale ale muzeului. Arhivele fizice sunt găzduite în două locații din centrul Brooklyn și sunt accesibile cercetătorilor și publicului. Colecția digitală adăpostește peste fotografii 10,000, afișe, hărți și diverse artefacte. Baza de date poate fi accesată online prin site-ul web al Muzeului Tranzitului din New York.

Înapoi la: Lucruri amuzante de făcut în Brooklyn

Muzeul de tranzit din New York, Boerum Pl & Schermerhorn St, Brooklyn, NY 11201, Telefon: 718-694-1600