Croaziera Nickelodeon

Plecarea într-o croazieră cu familia poate fi modalitatea perfectă de a petrece câteva zile împreună. În timp ce există o mulțime de linii de croazieră care oferă pachete pentru adulți, o serie de companii oferă călătorii cu teme prietenoase pentru familie, care implică în special spectacole și desene animate pentru copii.

Dacă copiilor tăi adoră privirea Dora Explorer sau SpongeBob, atunci ei trebuie să urmărească mult Nickelodeon. Dacă da, atunci copiilor tăi le va plăcea să meargă într-o croazieră cu tematică Nickelodeon, unde își pot întâlni și saluta personajele preferate și pot juca jocuri distractive cu ei, în stilul Nickelodeon!

Istoria croazierelor Nickelodeon

Aventura lui Nickelodeon în industria croazierelor a fost modalitatea rețelei de a extinde modul în care familiile se pot distra. Prima croazieră din Nickelodeon a fost setată cu Royal Caribbean Cruises Ltd. în 2008. Plecând de la Miami, a fost nevoie de mai mult de 4,000 pasageri într-o vacanță de vară 7 de zi cu familia.

În 2010, Nickelodeon a anunțat un parteneriat exclusiv cu Norwegian Cruise Line (NCL), navigând cu Epopeea norvegiană si Bijuterie norvegiană. De această dată, croazierele au fost mult mai centrate pe puști, cu spectacole interactive pe teme Nickelodeon și petreceri în piscină, iar pe tot parcursul evenimentului, copiii au fost tratați la o întâlnire și salut cu personajele lor preferate de Nickelodeon. Croaziera NCL a fost cunoscută mai ales pentru petrecerile de mic dejun în pijamale, unde și-au început ziua cu personajele preferate. Alte activități notabile au inclus Nick LIVE! evenimente, care au prezentat divertisment la bordul piscinei, spectacole și slime cu semnătură Nickelodeon, pe care copiii îl adorau. Aceasta a continuat până la 2015, când parteneriatul s-a încheiat.

Din fericire, colaborarea dintre Nick și Australia P&O Cruises a avut loc. Aici, canalele Nickelodeon și Nick Jr. au fost prezentate în televiziunile cluburilor pentru copii și au organizat și nopți de film Nickelodeon în aer liber pe ecrane de filme uriașe de pe puntea navei.

Sfaturi pentru a merge într-o croazieră Nickelodeon cu copii

Pentru început, asigurați-vă că aveți bugetul pentru a merge într-o croazieră cu copiii. Costul mediu este de aproximativ 50 de dolari pe persoană, pe zi de croazieră, deși aceste rate pot scădea mai jos dacă gestionați pachete cu reducere la vedere din timp. Consultarea agentului de turism vă va ajuta, dar uneori puteți găsi chiar și cele mai bune oferte online.

Odată ce copiii dvs. sunt la bord (intenționat) cu ideea, veți dori, de asemenea, să vă asigurați. În timp ce croazierele pe Nickelodeon tind să fie centrate în jurul copiilor, cei buni vor găsi modalități de a distra și pe cei mari. Asigurați-vă că știți ce este în magazin, astfel încât să știți să vă păstrați distrați după ce ați terminat să vă uitați copiii să se joace.

O bună pregătire este, de asemenea, esențială pentru a profita la maxim de o excursie în croazieră cu familia. Pregătiți haine suficiente, în special pentru petreceri și evenimente tematice (adică uzură formală etc.). De asemenea, s-ar putea să doriți să pregătiți medicamente pentru boala de mișcare.

În cele din urmă, asigurați-vă că rămâneți la curent și vă țineți la curent. Încercați să ajungeți cu cel puțin o zi înainte de croazieră, astfel încât urcarea la bord nu va fi prea dificilă. Urmați online panourile de mesaje ale croazierei în cazul oricăror modificări sau anunțuri.

În căutarea copiilor tăi

Ca și alte croaziere care se potrivesc copilului, croazierele cu temă Nickelodeon vor avea secțiunea pentru copii și servicii de babysitting; asigurați-vă că știți despre ele (adică locație, taxe etc.). Acesta ar trebui să fie și primul loc pe care îl verificați odată ce ați stabilit.

Deși fiecare călătorie în croazieră este unică, pregătirea și planificarea corespunzătoare vă asigură că beneficiați la maxim de fiecare experiență. Dacă copiii dvs. adoră cu adevărat Nickelodeon, următoarea dvs. călătorie de croazieră ar putea fi doar una dintre cele mai memorabile experiențe de familie.