Muzeul Maritim Din Carolina De Nord În Beaufort, Nc

Muzeul maritim din Carolina de Nord este un nou sistem muzeal maritim format din trei muzee regionale care se încadrează în Muzeul de Istorie din Carolina de Nord, alcătuit din Muzeul Maritim din Carolina de Nord la Southport, Muzeul Maritim din Carolina de Nord din Beaufort și Cimitirul Muzeului Atlantic din Hatteras.

Cele trei muzee maritime din Carolina de Nord colaborează pentru păstrarea, protejarea și prezentarea culturii maritime istorice a coastei din Carolina de Nord, care include construcția de bărci, pescuitul, industria fructelor de mare, arheologia subacvatică, pirateria, nautul și naufragiile, salvarea vieții, sculptura decorată și viața marină , știință și ecologie. Fiecare muzeu este unic la propriu, oferă expoziții pe tot parcursul anului și programe educaționale și are intrare gratuită.

Istorie

Muzeul maritim din Carolina de Nord și-a început viața ca o mică colecție de exemplare de istorie naturală laboratoarele SUA pentru pescuit pe Insula Pivers din primele 1900-uri. A fost înființat ca Muzeul Maritim din Carolina de Nord în 1984 odată cu adăugarea Harvey W. Smith Watercraft Center din 1992. S-au adăugat muzeele filiale din Insula Roanoke și la Southport la extinderea sistemului în 1999 datorită creșterii și expansiunii, urmată de Cimitirul Muzeului Atlantic din 2007. Astăzi, Muzeul Maritim din Carolina de Nord este format din Muzeul Maritim din Carolina de Nord la Southport, Muzeul Maritim din Carolina de Nord din Beaufort și Cimitirul Muzeului Atlantic din Hatteras și fac parte din Departamentul de resurse naturale și culturale din Carolina de Nord.

Cimitirul Muzeului Atlantic din Hatteras

Numit după denumirea de coasta trădătoare din Carolina de Nord, care era renumit pentru faptul că deține un număr record de naufragii, Cimitirul Muzeului Atlanticului spune poveștile oribile ale mai mult de naufragii 2,000 care se află pe Băncile Externe. Expozițiile informative și fascinante ale muzeului explorează cele mai mari epave din regiune, precum Blackbeard's Răzbunarea reginei Anne, il Monitor USS, il USS Huron sau U-85, printre alții. Muzeul acordă o atenție deosebită implicării regiunii și comunităților sale în diferite războaie, inclusiv în Războiul Civil, Primul Război Mondial și Al Doilea Război Mondial.

Cimitirul Muzeului Atlantic oferă, de asemenea, o varietate de programare educațională pentru toate vârstele de-a lungul anului, inclusiv ateliere de meșteșuguri navale maritime, familii, vânătoare de scaune, demonstrații și prelegeri. Seria Salty Dawg include totul, de la gătit cu fructe de mare și artă maritimă și muzică, până la discuții despre istorie și cultură despre Războiul Civil și cel de-al doilea război mondial și povești de salvare a vieții.

Muzeul maritim din Carolina de Nord la Southport

Muzeul maritim din Carolina de Nord de la Southport este dedicat istoriei și patrimoniului maritim din regiunea Lower Cape Fear și oferă o varietate de exponate și afișaje care includ modele de nave, naufragii, instrumente nautice, scoici, pescuit comercial și sportiv, pirați și uragane .

Cu un exterior de scânduri din lemn alb, un semn de intrare albastru marin și un peisaj minunat, Muzeul emană atmosfera unei cabane de coastă fermecătoare sau a unei case de bărci, evocând un sentiment de nostalgie maritimă. Interiorul muzeului seamănă cu cel al navei unei nave vechi cu grinzi de lemn în formă de arc încrucișat deasupra, steaguri zburătoare și multe exponate, afișaje și artefacte care spun povestea istoriei și patrimoniului maritim unic din Carolina de Nord.

Muzeul maritim din Carolina de Nord din Beaufort

Muzeul maritim din Carolina de Nord din Beaufort este dedicat explorării patrimoniului cultural maritim din Carolina de Nord. Muzeul prezintă exponate și afișaje interesante care includ modele de pește, scoici din peste țări 100, diverse tipuri de nave de apă folosite în trecut, echipamente de pescuit și de vânătoare și multe altele.

Alte exponate din muzeu includ afișaje care se concentrează pe istoria Serviciului Faruri din Statele Unite, Serviciul de tăiere a veniturilor, Serviciul de salvare a vieții din Statele Unite și Serviciul de inspecție Steamboat. Muzeul găzduiește, de asemenea, un șopron de barcă separat, care găzduiește o colecție de nave naționale de lucru tradiționale și magazinul John S. MacCormack Model unde vizitatorii pot descoperi arta fabricării modelelor de nave.

Cimitirul Muzeului Atlanticului: 59200 Museum Drive, Hatteras, NC 27943, Telefon: 252-986-2995

Muzeul maritim din Carolina de Nord la Southport: str. 204 E. Moore, Southport, NC 28461, telefon: 910-457-0003

Muzeul Maritim din Carolina de Nord din Beaufort: Front Street 315, Beaufort, NC 28516, Telefon: 252-728-7317

Înapoi la: Lucruri de făcut în Carolina de Nord