Codul Aeroportului Nrt

Dacă călătoriți în Japonia, există mai multe aeroporturi importante care trebuie luate în considerare. Majoritatea zborurilor către Japonia se îndreaptă către Tokyo, capitala japoneză fiind una dintre cele mai mari din lume și acasă pentru nenumărate repere. Tokyo este cunoscut ca unul dintre cele mai incredibile orașe de pe planetă, îmbinând vechiul și noul cu templele tradiționale shinto japoneze și clădirile moderne cu înălțime înaltă, care par a fi zburate din viitor. Pentru Tokyo, unul dintre principalele aeroporturi este NRT. NRT este codul aeroportului pentru aeroportul internațional Narita.

Unde se află Codul Aeroportului NRT?

Codul aeroportului NRT, Aeroportul Internațional Narita, este situat în Marele Tokyo al Japoniei. Este unul dintre principalele aeroporturi ale capitalei japoneze și se află specific în Prefectura Chiba, nu departe de orașul Narita. Se află la aproximativ 37 mile distanță de centrul Tokyo.

Informații de contact Cod de aeroport NRT

Adresa pentru codul aeroportului NRT (Aeroportul Internațional Narita) este 1-1 Furugome, Narita, Prefectura Chiba 282-0004, Japonia. Dacă aveți întrebări despre acest aeroport sau doriți să luați legătura cu NRT pentru informații de zbor actualizate și multe altele, puteți contacta aeroportul prin intermediul următorului număr de telefon: + 81 476348000.

Istoricul Codului Aeroportului NRT

Aeroportul NRT nu este primul aeroport important construit în zona Tokyo. Înainte de deschiderea NRT, Aeroportul Internațional Tokyo, cunoscut și sub numele de Haneda Airport, era principalul aeroport internațional pentru capitala japoneză. Cu toate acestea, pe măsură ce a trecut timpul, Haneda a început să se lupte din cauza locației sale centrale din Golful Tokyo. Locația Haneda a îngreunat extinderea și au fost o mulțime de reclamații cu privire la poluarea fonică din partea rezidenților și a întreprinderilor din zonă. În 1960s, sa decis să fie construit un nou aeroport pentru a răspândi o parte din traficul pentru Tokyo și pentru a oferi o altă opțiune pentru persoanele care călătoresc în și din oraș.

Site-ul a fost ales în 1965. A existat o oarecare rezistență la construcția aeroportului, dar construcția a început în cele din urmă la 1960-urile târzii și primul terminal a fost construit în 1972. Rezistența suplimentară a încetinit construcția restului aeroportului, prima pistă nefiind terminată până la sfârșitul 1970-urilor din cauza protestelor. Era nevoie de multă securitate pentru deschiderea unui aeroport atât de controversat, mii de protestatari adunându-se în ziua deschiderii.

De fapt, timp de mai mulți ani, Aeroportul Internațional Narita a trebuit să instaleze o regulă specială, care a însemnat ca toți vizitatorii să aibă nevoie de afișare a ID-ului înainte de a li se acorda chiar acces la terminale din cauza amenințărilor cu terorismul și alte activități. De-a lungul anilor, controversa s-a stins și Narita a devenit un aeroport extrem de important pentru zona Tokyo și Japonia în general, cu o pistă suplimentară și un al doilea terminal fiind construit în 1980s târzii și 1990s timpurii. Terminalul 3, un terminal cu costuri reduse, a fost de asemenea deschis în 2015 și în prezent sunt elaborate mai multe planuri de extindere.

Statistici pentru Codul Aeroportului NRT

Aeroportul Internațional Narita, care a fost cunoscut și sub numele de Aeroportul Internațional New Tokyo, este unul dintre principalele aeroporturi pentru Tokyo alături de Aeroportul Haned. Este principalul aeroport pentru tot traficul internațional din și din Japonia, cu jumătate din pasagerii internaționali ai țării care utilizează acest aeroport. NRT este al doilea aeroport cel mai aglomerat din Japonia după Haneda și este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe planetă.

NRT este principalul hub pentru mai multe companii aeriene japoneze majore, inclusiv Japan Airlines și All Nippon Airways. Acesta servește peste 40 milioane de pasageri pe an către destinații din întreaga lume, cele mai populare destinații fiind în cea mai mare parte din Europa. Cele mai aglomerate rute internaționale de la aeroportul NRT merg către Helsinki, Finlanda; Paris, Franta; Amsterdam, Olanda; Roma, Italia; și Zurich, Elveția.

Parcarea la NRT

Dacă aveți nevoie să parcați o mașină pe Aeroportul Narita, aveți câteva opțiuni diferite pentru a alege. Există multe spații diferite și o mulțime de tarife de parcare diferite pentru a se potrivi tuturor bugetelor și nevoilor. Există patru zone principale de parcare pe aeroportul NRT: P1, P2, P3 și P5. P1 servește Terminalul 1, P2 servește Terminalul 2, P3 este un lot mic care servește Terminalul 2, iar P5 este o altă opțiune bună pentru Terminalul 1. Cea mai ieftină parcare la aeroportul NRT poate fi găsită la P3 și P5.

Noțiuni de bază și de la NRT

Dacă aveți nevoie pentru a ajunge de la sau de la aeroportul NRT, există câteva opțiuni diferite pentru a alege. Aeroportul are de fapt două stații de cale ferată, Stația Terminal Aeroportului Narita și Terminalul Aeroportului 2. Aceste două stații oferă unele dintre cele mai convenabile modalități de a ajunge de la și de la aeroport și la Tokyo. Navele și taxiurile funcționează, de asemenea, pe aeroportul NRT, precum și în numeroase rute de autobuz diferite pentru a vă duce în diverse secții și zone din jurul Tokyo, cum ar fi Shibuya, Stația Tokyo, Akasaka, Ebisu, Osaki și multe altele.

Hoteluri la NRT

Există mai multe aeroporturi bune în doar câteva minute de clădirile terminale de pe Aeroportul Internațional Narite. Multe dintre aceste hoteluri oferă camere accesibile, transferuri gratuite către aeroport și o mulțime de facilități bune, cum ar fi centre de fitness, centre de afaceri, camere confortabile, restaurante, baruri și multe altele. Citiți mai departe pentru nume, adrese și numere de telefon pentru cele mai bune hoteluri din apropierea aeroportului NRT.

- Casa de odihnă a aeroportului Narita - 282-0004 Prefectura Chiba, Narita, Telefon: + 81-476-32-12-12

- Aeroportul hotelului Narita Tobu - 320-1 Tokko, Narita, Prefectura Chiba 286-0106, Telefon: + 81-476-32-12-34

- Aeroportul Nita Hours Narita - Prefectura 82-0004 Chiba, Narita, Furugome, Telefon: + 81-476-33-51-09

- Aeroportul Toyoko INN Narita - 560 Tokko, Narita, Prefectura Chiba 286-0106, Telefon: + 81-476-33-04-51

- Hotel Nikko Narita - 500 Tokko, Narita, Prefectura Chiba 286-0106, Telefon: + 81-476-32-00-32