Nsu Museum Of Art În Fort Lauderdale, Florida

Situat în Fort Lauderdale, Florida, Muzeul de Artă NSU este muzeul de artă principal din sudul Floridei. Unul dintre cele mai notabile aspecte ale Muzeului de Artă al NSU este faptul că stilul său modernist a fost proiectat de arhitectura renumită Edward Larrabee Barnes.

Muzeul de artă NSU a fost fondat în 1958 cu intenția de a deveni prima instalație pentru arte și cultură în Fort Lauderdale, Florida. Muzeul este amplasat strategic în centrul istoric din Miami și Palm Beach, care este în cele din urmă recunoscut drept districtul de arte și divertisment din centrul orașului Fort Lauderdale. Unul dintre cele mai bune lucruri despre locația Muzeului este apropierea de punctele de interes culturale, cum ar fi Bulevardul Las Olas și Riverwalk.

Muzeul de artă NSU este găzduit într-o clădire de pătrat 83,000, care a fost creat de Edward Larrabee Barnes, care este un arhitect de renume. În afară de expoziții, Muzeul include un Caf ?, Magazin muzeal și un auditoriu care poate găzdui oameni 250.

Cel mai recent, Muzeul de Artă NSU s-a angajat oficial într-un parteneriat cu Universitatea Nova Southeastern, de unde și numele Muzeului. Apoi, în 2013, Muzeul de Artă NSU a salutat-o ​​pe Bonnie Clearwater, care a continuat să conducă muzeul spre succes în calitate de director și șef al acestora.

Muzeul de artă NSU are o colecție de artă permanentă cuprinzătoare care include peste 7,000 piese de artă. Muzeul a fost de asemenea promis că va primi un total de lucrări 100 din colecția lui David Horvitz și a lui Francie Bishop Good, care vor pune accent pe artistele multiculturale și femeile. Colecția de artă permanentă a Muzeului se concentrează pe o varietate de subiecte, precum:

· Arta americană după război

· Arta europeană avant-garde

· Artă contemporană

· Arta modernă americană și cubaneză

· Arte tribale africane și oceanice

· Arta Americii

Pe lângă categoriile generale de artă, colecția permanentă a Muzeului de Artă NSU prezintă o varietate de artiști renumiți, precum:

· William J. Glackens

· John Sloan

· Tracey Emin

· Catherine Opie

· Frida Kahlo

· Diego Rivera

· Philip Guston

· Frank Stella

Este important de menționat că, din moment ce colecția permanentă a muzeului este atât de extinsă, doar o bucată selectată din colecția permanentă este afișată la un moment dat.

În plus, colecția permanentă a Muzeului, Muzeul de Artă NSU găzduiește în mod regulat o varietate de atracții speciale. Atracțiile speciale actuale includ:

· Francesco Clemente: Dormiveglia

· Samson Kambalu: Cinema Nyau

· Catherine Opie: 700 Nimes Road

· Serie de regenerare: Anselm Kiefer Din colecția Hall

· David Levinthal: Achiziții recente

· Jose Bedia Workwork: Selecții din colecția De La Cruz și artist

· William J. Glackens: un modernist în devenire -

Există doar un număr select de oportunități educaționale la Muzeul de Artă al NSU. Două dintre programele educaționale de premieră sunt programul de turism de grup și atelierele de educație care sunt oferite sporadic.

Cel mai popular program educațional la Muzeul de Artă al NSU este programul turistic al grupului Muzeului. Cele patru opțiuni de grup turistic includ:

· Sondaj muzeal este un tur al tuturor exponatelor din cadrul Muzeului de Artă al NSU. Studiul Muzeului oferă participanților o imagine de ansamblu de bază a contextului istoric și a informațiilor biografice despre galerii și artiști din cadrul Muzeului. De asemenea, oaspeții vor învăța o privire de ansamblu rapidă asupra terminologiei artistice fundamentale. Acest tur durează de obicei în jurul orei 1.5.

· Sublinierea artei este un turneu bazat pe discuții care implică toți participanții. În timpul turneului Art Emphasis, participanții vor afla despre o formă de artă specifică, o perioadă sau un artist într-un mod aprofundat și exclusiv. Participanții sunt încurajați să lucreze împreună și să își dea avizul reciproc despre impactul și semnificația lucrărilor de artă pe care le analizează, precum și despre ceea ce a influențat acele piese de artă specifice. Acest tur durează de obicei în jur de o oră.

· Art. Public este un tur exclusiv care prezintă una dintre cele mai recente adăugiri la Muzeul de Artă NSU, care este cunoscută sub numele de Sala Indigo. Pe parcursul acestui turneu, participanții vor afla despre integrarea arhitecturală în artă, precum și influența, semnificația și importanța artei publice. Acest tur durează de obicei în jur de o oră.

· Excursie interdisciplinară este un tur ghid exclusiv care este oferit doar din când în când. Acest tur explorează și analizează o epocă specifică sau un studiu artistic prezentat în cadrul Muzeului de Artă NSU. În plus față de analizarea și explorarea unui afișaj specific din cadrul Muzeului, participanții se vor bucura de o opțiune exclusivă fie de o reprezentație, semnare de carte, film sau prelegere.

Pentru mai multe informații despre vizitele ghidate sau orice altă oportunitate educațională, la Muzeul de Artă NSU, consultați site-ul oficial al Muzeului sau contactați Muzeul în timpul orelor de funcționare standard.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Fort Lauderdale, Florida

One East Las Olas Boulevard, Fort Lauderdale, FL 33301, Telefon: 954-525-5500